Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy evet benimde en gıcık olduğum huyudurrahatlığı ve tv izlerken tamamen odaklanması beni hasta ediyor ben konuşmak istiyorum ama okadar dikkatli izliyorki bende öyle kös kös ona bakıyorum.....
Sevdiğim huyları: evcimendir, evden işe işten eve.Benden habersiz fikrimi almadan bişey yapmaz, temiz kalplidir, ev işine yardım eder, mükemmel bir babadır, eli açıktır, ne istersem yapar alır, çok güzel araba kullanır, sakindir.........say say bitiremeyeceğim.Ben kocamı çok seviyorum ya
Gelgelelim sevmediğime: ailesinin yanında farklı davranması Allahtan aynı şehirde değiliz.Onların yanına gidince sevdiğim adam gider yerine gıcık olduğum bi adam gelir
Biz genelde hiç kavga etmeyiz o kadar iyidir yani taki onun memleketine gidene kadar buda senede 1 demek her senelik iznimizde kavga ederiz artık ritüelimiz oldu 3 senedir onun memleketinden arabada küs geliriz
rahatlığı ve tv izlerken tamamen odaklanması beni hasta ediyor ben konuşmak istiyorum ama okadar dikkatli izliyorki bende öyle kös kös ona bakıyorum.....
o zamannn maşallah diyouz nazar değmesin canım.hep mutlu ol:)Az konuşması, beni kıskanmaması ya da kıskanıyorsa bile belli etmemesi.
Azıcık da tembel benim kocişim. Ama tembellik ikimizin de kötü huylarından biri. Bu az sevdiğim huyları da onun nazarlığı.