How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

sevmediğim tek huyu fazla konuşmayı sevmez.
ama sevdiğim huylarını saymakla bitiremem....
bitanem canım o benim

sevmedigim huyu disarida olunca onu aradigimda musgule vermesi ve tekrar aradigimda sinirlenip arkadaslarin yaninda rezil oluyorum demesi cok sinirimi bozuyor cokk:47:

en sevmedıım huyu;bıse anlatırken sankı ben bılıomusum gıbı anlatır bılmedıım ıcın hıcbıse anlamam yanlıs yorum yaparım ve tartısma cıkar
en sevdıgım huyu;bırcok erkek gıbı sevdıını solemekten cekınmez ve hep soler:69::69::69::69::69:

sevmediklerim
Çok düzenli
Eve gelir gelmez ortalığı kolacan edr perdeleri düzeltir yani herşey yerli yerinde olacak
Eskiden evi toplamama yardımcıydı şimdi saldı
Kilo alır bana kızar ye deme bana diye
Dışarı çıkmayı sevmez ev kuşu
Koltukta uyur
Tuvalete girince çok uzun kalır
Ben yıkamasam al şu eşofmanlarımı yıka demez
Çorapları kokunca ben değiştiririm yaptırmak istemesede zorla çıkartırım çoraplarını
Kültür küpü dizi seyretmez hep sıkıcı Fransız filmleri
Hep haklıdır
Beğendiğim
Güzel yemek yapar
Bağırmaz sakindir
Ailesine evine düşkündür
Çok çalışkandır
Anlayışlıdır
Sohbeti muhabbeti iyidir esprileri güzeldir devamı gelicek:3:

en sevmediğim huyları
çok konuşur bi konu anlatıcaj noktasına virgülüne kadar anlatır hayatda kısa kesmez çok temiz gbi gözükür lafta ama temiz değildir evde hanımın yapıcağı işler ne varsa hepsine karışır yemek temizlik evin havalandırılması ve ben 7 aylık evliyim ve bıkmış durumdayım aa ama bak çoraplarını atmaz bi kenara koyar ben ordan alıp kirli sepetine atıcam daha dün akşam niye bana çay getirmiyorsun diye kavga ettik ve ben işden geldim ev temizliyorum sen alıver dediğim halde offffffffffffffffffffffff anamın evi ahhhhhhhhhhhh

Sevdiğim huyları: evcimendir, evden işe işten eve.Benden habersiz fikrimi almadan bişey yapmaz, temiz kalplidir, ev işine yardım eder, mükemmel bir babadır, eli açıktır, ne istersem yapar alır, çok güzel araba kullanır, sakindir.........say say bitiremeyeceğim.Ben kocamı çok seviyorum ya:34:
Gelgelelim sevmediğime: ailesinin yanında farklı davranması:52: Allahtan aynı şehirde değiliz.Onların yanına gidince sevdiğim adam gider yerine gıcık olduğum bi adam gelir:63:
Biz genelde hiç kavga etmeyiz o kadar iyidir yani taki onun memleketine gidene kadar buda senede 1 demek :1: her senelik iznimizde kavga ederiz artık ritüelimiz oldu 3 senedir onun memleketinden arabada küs geliriz:53:

Son düzenleme:
geçen sene boşanma aşamasından dönme sebebimiz çok küfürbaz olması önüne gelen herşeye küfür etmesi ve bana hakaret etmesiydi.
buradada yazmıştım.
vee hala sevdiğimi sevebildiğimi anlayınca derhal evlilik terapisti yolunu tuttuk.

gençliğimizlemi alakalı bilmiyorum ama 180 derece olmasa bile 160 derece bir değişim söz konusu oldu.
ve bu değişim çok şükür kalıcı oldu.

şimdilik tek şikayetim ben sabahları mutlu mesut uyanırken o çay-sigara ikilisine kavuşana kadar kaşlar
çatık çatık dolaşıyor. ve ben buna sinir oluyoruuummmmmmmmmm

en sevdiğim huyu; mutlaka ev işlerinde bana yardım eder.
en sevmediğim huyu; çocuk gibi oturur oyun oynar saatlerce.

sevdiğim huylarının en başında sakinliği geliyor. asla kızgınlığı yada küslüğü sürdürmeyen bi yapısı var ve hatalarını anladığı zaman özür dilemekten hiç çekinmiyor. fikirlerime önem veriyor ve sözümü dinliyor :D girdiğimiz hiçbir ortamda beni yalnız bırakmıyor. arka planda kalmış duygusunu hissetmiyorum. gerektiğinde ev işlerinde yardım ediyor.

sevmediğim huyları iseee herşeyi benden istiyor. su veririmisin çayımı doldurumusun. soğuk bişi olsada içsek. ayrıca tembel :D birde uykucuuuuu ...

ona kırıldığım zaman afra tafra yaptığım zaman bana neyin var diye sormak yerine içine kapanıp kendi kendine üzülmesi ve mutsuzluğumun geçmesini beklemesi en sevmediğim sinir olduğum huyu ve bu aralar bundan dolayı ona çok kızgın olduğum için sevdiğim huyları aklıma gelmiyor:41:

Sevdiğim huyları: evcimendir, evden işe işten eve.Benden habersiz fikrimi almadan bişey yapmaz, temiz kalplidir, ev işine yardım eder, mükemmel bir babadır, eli açıktır, ne istersem yapar alır, çok güzel araba kullanır, sakindir.........say say bitiremeyeceğim.Ben kocamı çok seviyorum ya:34:
Gelgelelim sevmediğime: ailesinin yanında farklı davranması:52: Allahtan aynı şehirde değiliz.Onların yanına gidince sevdiğim adam gider yerine gıcık olduğum bi adam gelir:63:
Biz genelde hiç kavga etmeyiz o kadar iyidir yani taki onun memleketine gidene kadar buda senede 1 demek :1: her senelik iznimizde kavga ederiz artık ritüelimiz oldu 3 senedir onun memleketinden arabada küs geliriz:53:

amannnn allahımm tamamen benm kocamn özellkleri yaaaa:) ailesnn yanında deişmesne kadar aynııııı.tek bi fark maalesef bi çok yakn otryoruz ve kavgalr daha fazlaaaa oluo

sevmediklerimi de sevdiklerimi de saymakla bitiremem.birkaç örnek vereyim.Sevmediklerim:
1- Beceriksiz olması,tamirattan anlamaması.
2- KPSSyi 7 senedir kazanamaması,benim aldığım puanı 7 senedir alamaması.
3- Kavga ettiğimizde özür dilemesi fakat kavgaya neden olan şeyi düzeltmemesi.(10 senedir kaVglrımızın çoğu sigara yüzünden çıkar ve 10 senedir içmiyorum diye yemin eder,inkar eder içtiğini ama içer.2,3 kez bıraktı ama sonra yine başladı.)
4- Ben söylemeden hiçbir işi kendiliğinden yapmaması.Bana hediye almak da dahil.hakkını yemiym birkaç kez kendiliğinden aldı,bunlar tabi evlendikten sonra.evlenmeden önce çoook alırdı.evlilik değiştiriyor insanı.biz 10 senedir birlikteyiz ama 2,5 yıldır evliyiz bu arada.evlendikten sonra hediye alırken bana sorması benim suçum çünkü kendiliğinden aldıklarını beğenmedim.
5-Bir de deliliği bir tutarsa saygı sevgi hiçbir şey kalmaz aramızda.o damarına basmayacaksın.bundan nefret ediyorum.önceden çok sakin bir insandı bu kpss ile atanamaması psikolojisini bozdu.deli damarı tutar oldu.
Şimdi de geçelim sevdiğim özelliklerine:
1- Beni çok sevmesi ve bunu hep dile getirmesi.
2- Bensiz hiçbir şeyden zevk almaması,mutfakta bile yarım saat kalsam nerdesin canım ya özledim gel demesi.10 senedir değişmedi çok şükür.
3- Afedersiniz evi ..k götürse dahi yorulma boşver böyle de güzel diyip beni sıkmaması.
4- Evi süpür,şunu getir,şunu şuraya koy diye yönlendirirsem hepsini yapması.çayı kendii demlemesi,çayımı karıştırıp vermesi.
5- Paraya kıymet vermemesi,aldıklarımın hesabını yapmaması,bana karşı çok cömert,dışarıya karşı ise oldukça tutumlu olması.
6- Borsa dışında acayip zevklerinin olmaması,futbol gibi.
7- Ailesini arayıp sormam konusunda beni sıkmaması. aylarca aramasam bile normal karşılaması.Kendi aileme gönderdiğim paralara da kızmaması.

merhaba arkadaslar
ben yeni kayit oldum ve hep bu formu okuyordum ve cok hosum gidiyordu,
benim biraz destege ihtiyacim var
bilmiyorum belkide ben herseyi cok büyütüyorum ,herseye sikinti ediyorum ,
biz esimlen 8 senedir evliyiz
kendizi cok iyi bir insan
ben sadece bazi davraniz ,hareketlerini sevmiyorum
bunlar
cocuk gibi olmasi ,ben hesab sorunca gülmesi ,niy gülüyorsun diye sorunca hosuma gidiyor bana hesab sormus gibi sinirli konusman diyor,
saf olmasi
herseyi ben söylicem öyle yapacak,kendi kafasina göre düsünen ir insan degil,söyle yapalim böyle yapalim buraya gidelim söylemez
bende düsünüyorumki böyle erkek olurmu gercekten??
cok tuhafima gidiyor bukez sogukluk basliyor
elimde degil neyapayim bilmiyorum
bundan 2 sene önce dinine cok bagli bir insan
son 3 aydir namazi kilmiyor
2 gündür kiliyor tövbe aldi
hep korkum yine namazi birakacak diye,o insana yakistiramiyorum ben cünki sebebsiz yere namaz birakinca tuhaf oluyorum,birseyde demiyor
sakalini kikrli sakal birak diyorum ,kesecem diyor haftalar geciyor kesmiyor
bi ara yaslilar gibi sakal birakti kavga ede ede kesti
bide herseyi bana sorar,bugun günlerden ney,veya ben birsey söleyince cabuk unutur
bu sene evlilik yildönümüzü unuttugu gibi
arkadaslar benim destege ihtiyacim var bunlarin hepsi bana cok geliyor
ben zaten cocuklarimlar terapiye gidiyorum kizim 7 yasinda biraz zekasi geri yani yeni yeni konusmayi düzeltiyor kafasi ayni 5 yasindakigibi ,doktorlar öyle söylüyor
özel devlet okuluna gidiyor otobis kapidan aliyor tekrar getiriyor
oglum 5 yasinda oda daha konusmuyor dadece bir kac kelime oda hep almanca kizimda öyle
oglum aktiv ve cok sinirsel ,ma cok zekali masallah,oda özel egitim ana okuluna gidiyor

bende saniyorum ben cok yanlizim
kimseden destek almiyorum ,kocamdan bile
bende biraz sizden destel alim dedim

sizce esimin yaptigi hareketler normalmi??

benim eşim melek gibi ozamn tek kötü yönü biraz dağınık ve rahat ama onuda hallediyorum sevecendir dost canlısdr romantiktr düşüncelidr bana kıyamaz herkesle anlaşır çocuk ruhludr onu sevmeyen kendi sorunludr herhalde bensiz sıkılır evde beraber olmaktan mutluluk duyar ayy canımm benimm çok seviyorum bn onu ...................

hayatta önce bana değer verir herşeyden önce ben gelirim onun için en çok bu huyuna bayılıyorum:)aşırı üstüme düşkündür kolay kolay ismimle hitap etmez bana hatta adımı söylemeyi hiç sevmez hep hayatım der:)benimle alış-veriş yapmaya bayılır.her hafta sonu beni araba kullamaya getirir bundan çok hoşlanıyor öğreten o olunca:)ben istemediğim sürece bana zorla birşeyi asla yaptırmaz sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun der.ailesine beniii asla ezdirmez kesinlikle tek bir söz bile söylettirmez.şimdiii kızlar ben bu adama nasıp tapmayayım aşığım da aşığım:))
Sevmediğim hiç bir huyu yok olsaydı eğer ona bukadar aşık olamazım.

Az konuşması, beni kıskanmaması ya da kıskanıyorsa bile belli etmemesi.

Azıcık da tembel benim kocişim. Ama tembellik ikimizin de kötü huylarından biri. Bu az sevdiğim huyları da onun nazarlığı.
:34:

Az konuşması, beni kıskanmaması ya da kıskanıyorsa bile belli etmemesi.

Azıcık da tembel benim kocişim. Ama tembellik ikimizin de kötü huylarından biri. Bu az sevdiğim huyları da onun nazarlığı.
:34:
o zamannn maşallah diyouz nazar değmesin canım.hep mutlu ol:)

ben de kocamın her huyunu severim kendinden önce beni düşünür hep hep sen sen sen der ben ona aşığım ya allahım onun acısını bana göstermesin inşallah

Back