Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

Sevmediğim huyları ; haksız oluğunda dahi gönül almayı bilmemesi,hatalı olduğun anlarda bile ilk adımı benden beklemesi,bilgisayar oyunlarına düşkünlüğü,ağırkanlı oluşu,insan ilişkilerinde sıcakkanlı olmayışı,çekingenliği ve çoğu zaman bencilliği,içine kapanık oluşu,alınganlığı
Sevdiğim huyları,ev işlerine yardım etmesi,ailesine karşı bir eleştiride bulunduğumda sakince dinleyip haklı olduğum konuları dile getirmesi,ara sırada da olsa ince düşünceli olup beni şaşırtması,bana düşkünlüğü...2 aylık evli olmamıza rağmen sevdiğim ve sevmediğim huyları fiftififti bugün ona kızgın olduğum nekadar da belli

en sevdiğim huyu doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günlerimizi hiç unutmaması:asigim:
sevmediğim huyuda çok kıskanç ve inayçı olmasıalsanaalsanasmile

Sevmediğim huyları ; haksız oluğunda dahi gönül almayı bilmemesi,hatalı olduğun anlarda bile ilk adımı benden beklemesi,bilgisayar oyunlarına düşkünlüğü,ağırkanlı oluşu,insan ilişkilerinde sıcakkanlı olmayışı,çekingenliği ve çoğu zaman bencilliği,içine kapanık oluşu,alınganlığı
Sevdiğim huyları,ev işlerine yardım etmesi,ailesine karşı bir eleştiride bulunduğumda sakince dinleyip haklı olduğum konuları dile getirmesi,ara sırada da olsa ince düşünceli olup beni şaşırtması,bana düşkünlüğü...

sosyologtrendy,eşinizi kendi eşime çok benzettim burcu nedir acaba akrepmi? :))

sevmediğim huyu: işten bile çıkıp sürekli onunla ilgilenmemi beklemesi, ama kendisinin işteyken telefona bile bakmaması, ama yeri gelince yaşı dolayısıyla kendisinde olan olgunlugu benden de beklemesi. Aramızdaki 11 yaşın yarattıgı farkı anlamak istememesi diyim veya. Sevdigim huyları da cimri olmamasi, ailesinin bana kötü davranmasına izin vermemesi, herseyi bilmesi (ukalalık gbi deil tabi, ne zaman biseye ihtiyacım olsa veya bi sorunum olsa hemen yardımcı olabilmesi), yemek yapabilmesi, kıskanmanın sınırını bilmesi.
Tabi biz evli deiliz daha nisanlıyız. Umarım deismez evlenince. Sürekli ntvspor ve lig tv falan izliyo, uyurken bile açık tv. Evlenince böyle olursa deliririm ben :)

ayyy okuyordumda bende yazmadan edemedim kızlar... kocişimin sevmediğim huyları :: tv açtığımızda 1 saatde olsa lig tv izlemesi , ben uyuduğumda beni türlü numaralarla uyandırması, aşkitommmm sütünü içtinmiii bak gelip bakıcam içine balda koydun diilmi demesi bu huylarına sinir oluyorum.. sevdiğim huyları : benim kocişim çok vıcık vıcık romantiklerden değil... ama jest yapmayı ve şaşırtmayı çok sever , cimri asla değildir, aldığıma ettitğime kaça aldım filan hiç karışmaz, akşam iyi geceler öpücüğü vermeden uyumaz, ben kocama çok aşığım oda bana seviyorum seni bebeğimmm ... haaa bu arada bizim komik diyaloglarımz çok olur akölıma gelince yazarım.. atışmalarımız komiktir tabi o an sinirlenirim ama sonra düşününcede gülerim...

dün akşam eşimle dışarı çıktık söylemesi ayıp yemeğimizi yedik cafeye gittik kahvemizi yudumladık eve geldik bu arada ben hamileyim... muhabbete bakın
ben : aşkım hadi film izliyelim geceyi filmle noktalarız
aşkım: sen seç film bebeğim ben gelirim.
ben: peki
aşkım: geldim hadi aç bakalım
neyse bu arada film açtık izlemeye başladık baktım bizimkinden hiç ses çıkmıyor
ben : aşkım uyudunmu yaa madem uyuyacaksın neden açtırıyosun filmi
aşkım : yok bebeğim yok gözümü dinlendiriyorum ben takip ediyorum
ben : gözün kapalı nasıl takip ediyosun yaa çıldırtma insanı uykun geldiyse yarın izleriz
aşkım : bi filmi izletmedin bitanesi ya ben yatıyorum hiç saygın yok valla
anaaaaa adama bak zaten uyuyodu çatlattı beni akşam sabahta kahvaltısını hazırlarken gelmiş bana süt koyuyor ee film nasıldı diyor
bende : bak canım bak kocacım kahvaltını yap ve işine git istersen çünkü içime öküz oturttun zaten ayaklanmadan kaç ...
bi gülüyor bi gülüyorki seviyorum seni şakacı karım dedi çıktı gitti... ben içime oturan öküzle kala kaldım ölee

Eşimin sevdiğim huylarını sanırım sayamam, bayağı bi var maşallah opuyorumnanaktan

Sevmediğim 2 huyu ise; çok nazlı olması bir de
hemen hemen her gün en az yarım saat, tv de tartışma programı dinleyerek oturma odasında uyumadan, oturma odası uyku keyfi yapmadan yatak odasına geçmemesi ve beni de kendiyle beraber uyumaya mecbur etmesi... Bikaç saat uyuyakalıyoruz bazı günler ve heryanım tutulmuş oluyor.

Son düzenleme:
sevmediğim tek huyuu yanından biraz uzakta olan bazı şeyleri benden istemesiii.Be adamm benii kaldıracağına üşenmesende kendin alsann ne olur sankiii :=)))

eşimle görücü usulü evlendik 1buçuk ay içinde ama yinede çabuk alıştık birbirimize ve seviyorum onu ama bazen beni çıldırtıyo deli ediyo resmen...
bazen bi bakıorum dünya tatlısı, anlayışlı,resmen iyilik meleğim tekrar asık oluorum ona ama bazense tam tersi anlayışsız ve tam bi geri kafalı oluyo en sevmediğim huyu ise çok dagınık çoraplarını her aksam çıkartıp benimde onları tam bi dedektif gibi takip edip evin içinde aramaktan gına geldi valla mutfaga bi çay demlemek için giriyo sanırsınızki mutfakta biri yama yapmıs ne varsa onun çay yapması 5 dk benim mutfagı toparlamam tam 1 saatimi alıyo offff imdaaaaaaaaaaaat

Ne güzel,sevmediğiniz bikaç yönü olsada yinede kocamı çok seviyorum diyebiliyorsunuz. Ben daha 2 aylık evliyim, nişanlılık döneminde olduğu gibi tartışmalarımız hala devam ediyor. Her şeyi abartıp kırılması,yüzünü asması hiç ama hiç sevmediğim yönlerinden biri.Ve o bu huylarını sürdürmeye devam ettikçe beni kendinden daha uzaklaştırdığının farkında değil...

Esimin sevmedigim huylari ::mymeka:
1) herseye muhalifet olmasilmaz:
2)salonda soyunmasi ve giysilerini oraya yigmaya calismasi
3)soyledigi seyi soylemedim yaptigi seyide yapmadim demesi(bu gunluk hayat icinde mesela bardagi kirar ne oldu nasil kirdin derim ben kirmadim o kendi dusdu der, yani herseyde boyle uzerine yemek damlatir cok sakarsin derim ben yapmadim kendi damladi der :))) gibi bu ornekleri sonsuza kadar sayabilirim .:))
4) Bazen espirinin dozunu kacirmasi ve olmadik yerde espiri yapmasidelikafadulden
5)Romantik olmamasi

Sevdigim huylari ise: :1hug:
1)cok caliskan olmasi
2)evine bagli ve sorumluluk sahibi olmasi
3)Onunla herseyi her konuda konusabiliyor olmam
4)cocuguna ve bana cok duskun olmasi
5)Gezmeyi ve yeni yerler kesfetmeyi seviyor olmasi
6)Herkonuda bilgili ve kulturlu olmasi
7)fedakar olmasi:
8)Ve ben sinirlendigimde alttan almasi ve bana hic bir zaman kirilmamasi
Askim benim cocukruhlu falan ama adam gibi adam ben onu cok seviyorum galiba , buraya yazinca daha iyi anladim...:asigim:

Son düzenleme:
Sevmediğim yonleri: Cok inatcıdır.Biriyle tartısırsa asla kendi gelip barısmaz benim onun gonlunu almamı bekler.Kincidirkötükedihüso

Sevdiğim yonleriyse cok romantik süprizler yapmayı sever.Sabah kahvaltıları o hazırlar.Bana guvenir ve merhametlidir.Seviyorum ben kocamı Şeniz

Sevmediğim yönü: aşırı kararsız ((((( inatçı dediğim dedik olması
Sevdiği yönü: bana bebeğimizin bakımı ve ev işlerinde yardımcıdır, bana güvenmesi :))

ya çokk güldüm bunaa çayı gazozlamı demlesek falan monoton olmaktan iyidir heralde canım hehehe diğerlerine de çok güldüm. evli değilim ama böyle yaşanmış şeyler hoşuma gidiyo. :86:

ayy koptum alemisiniz walla ikinizde ama eşine sana büyük sabır gerek gerçekten eşin enterasanmış

sevdiklerim:
sakin olması, hep olumlu düşünmesi, sesini hiç yükseltmemesi, merhametli olması, beni çok sevip kollaması, bana saygı duyması, gece uyanınca sürekli üstümü örtmesi, hamile kalasıya kadar bana destek olması, şimdi hamileliğimde bana hiç bir iş bırakmaması................... daha çok yazarım ama yeter
sevmediklerim:
dağınık olması ( hamileliğimi öğrendiğimizden beri değil ama olsun )
saçma salak insanlara bile sabırlı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…