- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
bende : bak canım bak kocacım kahvaltını yap ve işine git istersen çünkü içime öküz oturttun zaten ayaklanmadan kaç ...
mutfağa girmiştir ve yemek yapacak...(bu arada ahakkını yemeyeyyim her haftasonu kahvaltıları eşim hazırlar...4 yıldır böyle:)))ama iş akşam yemeği oldumu felaket...
-hayatım aslında kurufasülyeye süt koymalıyız.denemeliyiz yani...(iyide zorumuz neee adamm...)
-keke tuz koymayı denedinmi hiç tatlım?(yooo..uzaktan deliye benzer bi halimmi var..)
-çayı gazozla demlesek noolurr?(imdaaatttt)
ve buna benzer bir sürü dahiyane fikir....sanırsınki ümit usta mutfağa girmiş ille farklı bişeyler yapacak....bide beni beğennmez yemek yapma konusunda tekdüzelikle suçlar...yeni çığırlar açamıyomuşum:))))
bideee onu uyarmama rağmen dediğimi yapmamak için beni ikna etmesinden ve sonunda haklı çıkmaktan nefret ediyorum...
Dün akşamki muhabbetimiz (muhabbet mi o da tartışılır)
(Ben) - Ben kendime iş kurmak istiyorum hayatım. Sıkıldım artık hergün o kadar yol git gel. Ticaret yapim. Bi bebe giyim açayım ya da benzer bişey ben uğraşmayı seviyorum. Hem oğlumla zaman geçiririz.
Eşim- Tabi niye olmasın. İyice araştır aç. İstersen bir pastane aç
- Olabilir ama pastane çok düşünmüyorum. Giyim daha çok ilgi alanıma giriyor biliyorsun.
- Evet olabilir ama istersen mantıcı aç. Gıda sektörü her zaman daha iyidir.
- Belki ama ben mantıdan anlamam. Yapamam, satamam. Ama giyim hele çocuk giyim ilgi alanım. Gider fabrikalarla konuşurum şartlarını öğrenirim denerim ya en azından.
- Evet bence de dene. Ama istersen balıkçı aç. Balıkları halden alır gelir satarsın
- Murat benle dalga mı geçiyorsun sen
- Hayır hayatım niye dalga geçeyim ki
- Ben balık yemem sevmem görmeye tahammül edemem
- Ama ben seviyorum. İstersen Akvaryumcu aç.
- Murat beni çıldırtma ben sadece bebe giyim diyoruuuuuuum
- Tamam kızma ben sadece fikir veriyorum.
(Sessizlik)
Murat :
Ben de iş kursam iyi olur aslında
- Mesela?
- Mesela metal sektöründe
- Murat halkla ilişkiler şirketi kur
- Ne anlarım ben ondan
- E ben ne anlarım balıktan, mantıdan, akvaryumdan
- Konuşulması zor bi insansın Arzu
-:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?