How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

eşimin her akşam işten gelince, canım ben locama geçiyorum ( salonu kastediyo, film izlicek ya ) çay, kahve, ve patlamış mısırın için şimdiden teşekkürler... demesine gıcıkkkkkkkkkkk oluyorum... Adam orda resmen sinema salonu kurdu ya, eni de garson falan sanıyo heralde.. utanmasa bahşiş bırakacak yeminle :umursamaz:

Ne güzel sen de katıl:))

Sevmediğim yanı; Ailesi yada arkadaşları hakkında ağzımı olumlu da açsam olumsuz da açsam hemen tarışmaya başlamamız,çok sinirli olması en ufak tartışma da evde ne var ne yoksa fırlatması,ilgisiz olması,hiç dışarı çıkmak istememesi hep play station oynaması,tartışıyorsak bunu bütün apartmanın duyması,hiç bi sorunumuzu konuşarak halledememiz konuşmaya çalıştıkça uzatan taraf olmam...daha sayim mi??? say say bitmez...

Sevdiğim yanı; uyurken ..en iyisi hep uyusun

hep benci bir tavır sergilmesi
sürekli küsme huyu
asabi oluşu
ilişkinin salladığını umursama tavrı vs vs..

aslında pek fazla yok ama....
ailesinin yanında bana verdiği değeri göstermeyişi hatta değer vermiyomuş gibi davranması
hattaaa ona bişey için kızdım evde olsak yalakalık yapıp konuyu kapatırken ailesinin yanında bana horozlanır o huyuna gıcıkkkk oluyorum he bide herşeyin hesabını yapıyoo o huyunaaa gıcık oluyorum artık hyattan zevk alamaz hale gelicem bunun yüzünden benide kendine benzetti adım atmadan önce hesap yapar hale geldim....:olmaz:

sevdiim yanlarıı çok daha fazla
beni çok sevmesi
bana sarılmadan uyumaması
olaylara benim açımdan da bakabilmesi
beni mutlu etmek için çabalaması
bazı zamanlar bana ev işinde yardım etmesi hatta bazen bana kahvaltı hazırlaması
bana çok tatlısın demesi

ayyy çok varmışşşşşş
ben hemen hemen her şeyiini seviyomuşum bu adamınnn:kedi:

merhaba arkadaşlar;
ben 1 ay 8 günlük sözlüyüm.sözlümde sevmediğim bi huy beni rahatsız ediyo yada kendi kendime evham yapıyorum.dışarı çıktığımzda yemek yediğimizde yada bi kafede oturduğumzda parayı öderken tedirgin olarak ödeme yapıyo yada ben veriyorum bazen bu huyu beni sinir ediyo onada söylemek istemiyorum ayıp olur sonuçta ama beni sinir ediyo..anlıyorum nişan düğün zahmetli işler ama ya anlayamadım cimrimi yoksa tutumlu:(yorumlarınızı bekliyorum tşk

merhaba arkadaşlar;
ben 1 ay 8 günlük sözlüyüm.sözlümde sevmediğim bi huy beni rahatsız ediyo yada kendi kendime evham yapıyorum.dışarı çıktığımzda yemek yediğimizde yada bi kafede oturduğumzda parayı öderken tedirgin olarak ödeme yapıyo yada ben veriyorum bazen bu huyu beni sinir ediyo onada söylemek istemiyorum ayıp olur sonuçta ama beni sinir ediyo..anlıyorum nişan düğün zahmetli işler ama ya anlayamadım cimrimi yoksa tutumlu:(yorumlarınızı bekliyorum tşk

benm aşkım tam bir sinir küpü bazen çok gereksiz konulara bile sinirlenebilio,şakasına beni kıskandırmaya çalışmasına gıcık olyorum çıldırıyorum resmen yhaaa.....ama bunun yanı sıra çok da merhametli bi insandır bağırır çağırı ama sonrada içine dert olur:D:oklava:

merhaba arkadaşlar;

gerçekten karışık bi durum ağzını aramaya çalışsan mesala aşırı harcama yapıo gibi görün bakalım ne tepki verecek...bi de bu tür konuları aileden bi büyüğe sormak lazım onlar tecrübeli insanlar sonuçta

daha 5 dakika önce:
masadan bir vida düsüyor, sevgili esim hemen kocaman dolabi bir saga bir sola itiyorki vidayi bulsun ve bulamiyor, neden acaba? Cünkü dikkatli baksa, vida yan tarafa düsmüs, hicde o kocaman dolabi saga sola itmeye gerek yoktu yani, güzelim parkeme acidim. Iste bu, yani dikkatsizligi...
Ama baska cok iyi taraflari var, oda bende kalsin :)))

Kelebek ne olursa olsun herseyi zamaninda acik ve net sor ona, yani kafanda soru isareti kalmasin, düsünsene bir ömür gecireceksin bu adamla onun icin herseyi önceden ayrintisina kadar konus bunda ayip bir sey yok.

en sevmediğim huyları gereksiz yere sinirlenmesi, bağırması(şeytan çarp kapıyı git diyo), kiloma takılıp durması, ablasını övmesi:|, babamla didişip durması
en sevdiğim huyları beni koruması, canı sıkılınca bana sığınması, ailesine (bana ve oğluma ) bağlılığı

Sevdiğim huyları;bana sarıldığında huzur vermesi,güzel sözler söylemesi,beni sahiplenmesi
Sevmediğim huyları;sinirlendiğinde gözünün hiçbşyi görmemesi,çok kırıcı olması,biraz da ana kuzusu olması...

keşke bu kadar basit sorunlarım olsaydı benimde.

herkes kendi sorununu en büyük sanıyo misali benimki de bu basit sandığınız sorunlar yüzünden sonunda sütüm kesildi dün sonunda bana annemi babamı beni sevmiyosun dedi koptum doğumda ennem bende kalırken kadına surat yapan sen annenlerin önünde bana bağıran sen ailemle dikkatli konuş söylediklerin yanlış anlaşılıyo diyen sen en sonunda ailemin yanında niye susuyosun bizi beğenmiyosun diyen yine sen ne yapmalı siz sööleyinkötükedihüso

kötü yönleri: şüpheci, kıskanç, dırdırcı,mızmız,herşeye karışır,kontrolcü,bazen sıkıcı ve memnun etmesi zor anlaşılamayan biri olması.
iyi yönleri: bana sahip çıkar, sorunlarımı dinler ve yönlendirir,şefkatli ve merhametli,sevgisini belli eder, gezmeyi sever,ev işlerinde yardımcı olur.

dağınık..çabuk sinirlenip sonra hiç bişey yokmuş gibi davranması...bazen fazla şımarması....tv ve maçlara düşkünlüğü..bana göre özgüveninin fazla olmamasıı..uykuya düşkün olması ....eğlenmeyi bilmemesii....
ooo yazdıkça yazasım geliyoda bu kadar yeter...
iyi huylarıda var tabiii olmamıııı..meselaaa bana düşkündür bensiz bir güne bile dayanamazz..bensiz yatamazz...sahiplenir kıskançtır ama dozunda bana güvenir... sadıktır sadece göz çapkınııdır onuda yapmayan yoktur zaten bende yaparımm hatta beraber kızlara laf atarızz...aklinialirimsmile

merhaba ilk msjımı buraya yazarak siftah edim:) kızlar hepinize bayıldım yazdıklarınız çok samimi ve öz:)
ben bikac ay sonra evleniyorum ama benimkinin değişik bi huyu var anlatmk istedim.
bana işyernde veya arkadaışıyla arasında geçen bi olayı anlatacaktır.. tutar en sondan başlar. özellikle de sinirlendiği bi olaysa. misal;
O : beni deli etti. dedim yaw kardeşim istemiyorsa gelmesin!
ben: canım kim?
O : ya bi gün kalbini kırcam! bizim arkadaş var ya hani o
ben: hangi arkadaş hayatım? kim gelmedi??...??
O : yunusun kardeşi.. biz planı yapmışız bana gidelim dyor.. (vs vs olayı detaylandırır)
ben: aşkım ben olayı biliormuşum gibi anlatma hiç bişey anlamadım
O : tamam boşver yaa.. off..cok gerginim üsüm gelme
ben: hönk??

10 dk sonraki bi konuşmada da benzer olay
O : hani demin anlattım ya işte o. sen beni dinliyormusun??
ben: haa tmm evet (!!!) (ben dinliomda sen başkasına anlatıon be kuzum)

Sevdiğim huyları: Evine ve eşine, çocuğuna sahip çıkar, elinden her iş gelir, her konuda azçok bilgi sahibidir, zekidir, cömerttir, az da olsa mutfağa girer, konuşmak istediğimde dinlemeye hazır olduğunu söyler

Sevmediğim huyları: Dinlemeye hazırdır ama ilk dk da bana yüklenir sonra tartışırız, her konuda bilgilidir ya kimse ondan iyisini bilemez, sinirlidir, cezalandırıcıdır ve kincidir, tutucudur, rahatına düşkün ve tembeldir, sohbeti sıkıcıdır, kendisi de kırıcı ve hakaretvari konuşur, esprileri uyuzcadır.

Bir aslan erkeği ve benim bu huyları sürekli pohpohlamam gerek ama o da bende yok. Neyse o yani. Hele kızgınsam olmayanı da abartırım.

Back