Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

açıkcası en sevmediğim huyu televizyona dalınca sanki dünyayla iletişimi kopuyo sinirli panik atak en sevdiğim huyuda bana düşkün oluşu evine bağlı olması gezmeyi sevmesi bide alışverişi

Mrb . Biz 4 aylık evliyiz.:1hug:

En sevmediğim huyu lmaz:: maçın sesini duyunca kendinden geçmesidir. :bbodaddug arkadaşın belittiği gibi sanki dünyadan kontaktı kesiliyo :umursamaz:))) ama mani olmamaya çalışıyorum çünkü üzerine gidip te gıcık olmasını istemiyorum.

En sevdiğim huyuysa opuyorumnanaktan: titiz olması ve sevgimin karşılığını vere bilmesidir .kaydirigubbakcemile5
inşAllah maç huyu istisna olmakla bu güzel huyları değişmez ))kaydirigubbakcemile3

p.s.
Allahım nolur bu maç sahalarını yak , topları patlat ve oyuncuları da kurbağaya çevir - Amin !!!
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm ama çook tanış geldi aynı babam gibiymiş senin eşin. babamda hep işten gelir evde yemeği yer konuştuğu kelimeler "yemeğime biber at, su ver, ceketimi ver" ve babam gider annesigillere. bu kadardır babamın evdeki hayatı. anacığım dolmuşlarda sürünür babam babannemin özel şöförlüğünü yapar sürekli onları savunur tüm çocuklarını karşısına alır. şimdide dedem öldü babannem bizle kalıyor ailecek kafayı yediler ben evlendim onlarla değilim artık. zavallı annnem ayda bir ambulansla acile kaldırılıyor.(babam arabayla götüremiyor çünkü genelde annem sinir krizi geçirdiğinde annesini gezdirmeye gitmiş oluyor) yani annesi annesi annesi. sabahın köründe kalkar babannem babam annemi kaldırır hemen kalk karı kalk anneme yemek ver ilaç içecek. anneme meyce soy anneme su ver. babam hep babannemle gezer, beraber oturmaya giderler sahile giderler. zavallı anacığım benim Allah tan biz varız bize sarılıp onları umursamamaya çalışır şimdi menapozda çok takıyor ama alışır inşallah. sizede Allah sabır versin. kocanızdan yana yüzünüz gülmemiş ama inşallah çocuklarınız güldürür yüzünüzü.

slm bahyiye kardeşim ben 1981 den bu yana aynı senin yaşadılkarını yaşıyorum nerden bakarsan 29 yıldır evliyim eşimle 29 gün bir arada oturmadık işten gelir yemekyer namaza der gidiş o gidiş 24 de gelir en erkendegelişi 23 30 dur ahhhhhhh bacım halinden anlarım birde aşalagaması yokmu kendini kaf dagındaki kral sanır oysa her işe ben koşarım aynı mutfaktaki bulaşık bezigibiyim her yere ben koşarım hastayım demek bile bin bir tartışmayla olur oysa onu cok sırtımda taşıdım hastane hastane evlendim evleneli bel fıtıgıvar birde boyun fıtıgından amaliyat oldu bir kilo bir şey kaldırmaz ömrüm evin yükünü omuzlanmakla gecti

yazdığınız olumsuz olaylara çok üzüldüm bayanlar .. Allah yardımcınız olsun .Ama 11 yıllık evlilik hayatımın tecrübelerine dayanarak şunu söylemek istiyorum ki , kocaya fazla iyi olmamak gerek, çünkü bu erkek milleti, ne kadar yük kaldırabilir diye kadınları deniyor resmen, kaldırdıkça fazlasını bindirmeye çalışıyor, asla acıma, merhamet duyguları yok , o yüzden diyeceğim şu ki keşke baştan baksaydınız çaresine , nasıl alışırsa öyle gidiyorlar ..bizim de evliliğimizin ilk yıllarında çok kavgalarımız, bağırışlarımız oldu ama ben onun hakkından geldim Allah'ıma şükür. Şu an çok iyi maşallah.. Darısı başınızaa

bende esimin sevmedigim bi davranisini yazacaktim ama bazi arkadaslarin yaninda hic kalir..cok üzüldüm sizin icin...ama iyiki ilkiylen ayrilmisim..bende bu durumlardan daha kötüsünü yasayaktim bunu cok iyi biliyorum....5 sene zor dayandim..

su anki esimin en sinir oldugum davranisi habire araba degistirmesi...en fazla 3-4 ay kullaniyo..yine degistiriyo..yok burasi bozuk surasi bozuk..aldigi tekrar kullanilmis araba sanki daha saglam cikacak:mymeka:

Son düzenleme:
SEVMEDIGIM HUYLARI;inatci ve asabi olmasi.SEVDIGIM HUYLARI;icinde ALLAH korkusu olmasi,merhametli,durust,helali harami bilmesi,beni kisitlamamasi,bana guvenmesii,egitim hayatimda ve hayatin her alaninda bana destek olmasi,ihtiyaclarimi ben demeden gorup aninda almasi.
suan dusunuyorum da olumlu ozellikleri olumsuzlardan daha fazlaymis..ama arkadaslar bu birazda hem bizim hemde eslerimizin ruh haliyle alakali..mesela tartistigimiz zamanlarda gozume hep kotu huylari gozukuo.uzuluyorum .ama cok sukur bu siralar melek gibi geliyor gozume...Allah nazardan saklasin.:).

benim eşimde dünya iyisi sevecen bana deger veriyo ama sevmedim huyu içki içiyor ve bazen kaçamak konuşmalar yapıyo arkadaşlarınla

4yıldır tanışıyoruz,2yıldır evliyiz.....iyiliğine çok iyidir....sessizdir...fazlasıyla sakindir....sinirlenmez kolay kolay...küs durmaz....evine bağlıdır.....
kötü huylarına gelinceeee.........aşırı derecede ihmalkarrrrrrr,,,4yıldır söylediğim üzerine tartışıp küstüğüm şeyleri hala yapmamış biridir.....ciddi bir rahatsızlığı olduğu halde,tedavisini aksatır,sigarasından asla vazgeçmez, vermesi gereken kilolardan asla vazgeçmez,sağlıksız beslenir,temizliğine çok dikkat etmez,döke saça yemek yer,gece kalkıp önüne geleni yer,saklasan bulur yer,resmi işlerini hep aksatır, hep yoğundur asla zamanı yoktur ki arabasının eksik evraklarını tamamlasın....asla vakti yoktur ki yıllardır tek dersten üniversiteden mezun olamamıştır.....o kadar çok sebep sayabiliirim ki.....neyse kafanızı şişirmeyim.........

sevmedigim huylari: o alman arkadasina her haftanin bir günün ayirmasi, o eve gittiginde oglanin karisininda bazen evde bulunmasi..ben evdeyken disari cikmak istemesi, yani yine o alman arkadasina.. 30una yaklastigi halde halen savas oyunlarina ilgi göstermesi..
ciddi konulari tartismaktan kacinmasi, din hakknda cenesinin düsük olmasi, ama kendinin de pek uygulamamasi, lafimi dinlememesi, mesela ben diom gitme, o gider, sakaya felan vurur yine gider, sinir oluyom ciddiye almio gibi gelio bana. cok rahatligi, dünya batsa umursamadigi, kagit kürek islerine bastan ilgi göstermeyisi, ve hepsinin benim basima kalisi, sinirlenmeyisi bazi olaylara karsi, banyo etmeye bazen erinmesi, yapicam deyip yapmamasi, dedigini bile unutmasi, haketmeyen insanlara deger vermesi, hakedenlerede az deger vermesi. sabah saati calinca son dakkaya kadar yatmasi, ben kalk diyince, kizincada kafayi yemesi.. .ciddi durumlarda recep taklidi yaptigi zaman.. iyi geceler demeden uyumasi..dügünlere kutlamalara benle gelmemesi, hic sevmior türk dügnlerini veya calgilari, halaylari, oyunlari, hep anemlerle giderim. fazla heycanli olmamasi, ben YOK diyince , rahat birakmasi.. kalp kirmayi sevmemesi, yeri geldigi zaman bazi insanlara lafini koymamasi, ve konuyu sakinlestirerek anlatmasi, .... ve evlendikten sonra her erkek gibi degismesi..
ammada saydim haaa..

iyi huylari: hic bana karismamasi, istedigim kadar gezebilmem, (ama hic yapmiorum) hic harcamalara karismamasi, bana halen ilk ask zamaninda ki gibi sefkatli sarilmasi, beni halen cok sevmesi, cok misafirperver olmasi, benden önce caylari, hizmeti düsünmesi.. annesigili aramaya erinmesi, hic eve kendi tarafindan misafir , arkadas getirmemesi, gelenlerin de sirf benim tanistirdigim dostlarimizin olmasi..evde yemek olmayinca makarnaya olan aski. sakin olmasi, ben kavga etmessem agzini acmamasi, fazla para harcaammasi, sigarasindan haric. tehlikeli olmamasi, minnettar olmasi... hic yalan söylememesi, cok iyi kalpli olmasi, evde hicbirseye karismamasi, evin patronu benim. ama buda onu tembel yapti haa. neyse ya cok saydim.. hayat iste

eşimin en sevdiğim huyları, merhametli; ana babaya saygılı bi insan olması; bana her olumsuz durumda sonsuz moral vermesi,ilgisini eksik etmemesi; yeri geldiğinde bir ağabey, baba gibi beni dinleyip yönlendirmesi...ve yerine göre davranabilme becerisi kesinlikle

sevmediğim tek huyu sigara bağımlılığı:dilcikar: inşallah bir an önce kurtulur

eşim şuanda askerde 5 aydır ayrıyız birbirimizin kıymetini daha bir anlar olduk..allah nazarlardan saklasın 1.5 senedir ztn çok mutluyduk ama bu ayrılık aşkımızı daha bi pekiştirdi.neyse sadede geleyim

sevmediğim yönleri: evle ilgili şeyleri hep bana sorması kendi karar veripte bi işi yapmaz ille bnm yap dememi bekler..bzn gereksiz kıskançlığı..yapacağı sürprizleri dayanamayıp hep önceden söylemesi:)

sevdiğim yönleri.....bana olan aşkını sevgisini hep belli etmesi
ev işlerinde bana herzmn yardımcı olması
bnm ailemi kendi ailesi gibi benimsemiş olması
kısacası herşeyi.....

canım acele etme daha yeni evlisiniz ikinizinde bulunduğu ortamı yadırgaması çok normal zamanlar birbirinizin huylarına alışırsınız.benim tavsiyem rahatsız olduğun huylarını tatlı dille eşine anlat erkeklerin çoğu biraz bencil olur hükmetmeyi sever bu yaradılışlarında var ama bana sorarsan her istediğini yapmaya alıştırma bazı şeyleri kendi yapmaya alışsın yoksa sonradan çok tembel olur çocuk meselesi konusunda daha erken olduğunu düşünüyorum ama çocukta eve huzur mutluluk getirir bunu unutma canım sağlıkla mutla kalın inşallah opuyorumnanaktan

erkekler bizim gibi düsünmez emin ol.. sen onu üzmemek içik onu düsünüyorsun fakat malesef öyle değil..
bi arkadasim eşiyle bi olay yüzünden çok üzülmüş, daha sonra onun yerine koydum kendimi acaba o da benim kadar üzülüyor mu bu olayı dert eiyor mu diye..
etmediyine karar vermiş...
kadınların özelliği kendinden çok baskalrının düsünmek

aynen..

çok zor bi durum ne denilebilir bilmiyorum. Allah yardımcın olsunnn
çocukların da büyük. bişeyi umursama bence ayrılamıyorsan.. umursamamaya çalış tabi söylemesi kolay..

çok zorrr

bence söylemek istediklerini söyle ve eimn olmadıktan sonra çocuk yapma... hiç memnun değilim demişsin..
mutlu olmadığın ilgisiz birinden çocuk yapma derim..

eşimin sevmediğim yönleri:hiç romantik değildir,canım cicim v.s demez hiç.onun için özel olmayı çok isterdim.4 yıldır evliyiz hiç ama hiç bir şeyimden beğeniyle bahsetmedi,sanki her şeyim kötüymüş gibi yda hiç bir şeyi iyi yapamıyormuşum gibi....ve bu beni çok üzüyor.ev işlerine yardım olayıda çok zayıftır.2-3 aydır ufacık şeye bağırır oldu,sinirli gergin bir adam oldu yani.aileme karşı çokta ilgili değilidir.dini günler hariç aramaz sormaz.çıkarak evlendik.ben beni sevdiğini sanıyordum ama artık beni sevdiğine dair inancım kalmadı.onun için 16 saatlik yola gelin geldim.ne mi oldu,hiiç bir şey.eşim en çok lig tv yi ve bilgisayar oyunlarını sever.dağınıktır
sevdiğim yönlerilaylara benden daha mantıklı bakar,alışverişe çıktığımızda kıstlama yapmaz

eş konusunda nazar değmesin çok şanslıyım..eşim bana Allahın bir hediyesi ..........bana çok düşkündür evliliğimizin 3. yılı ama hala sevgili gibiyiz ,beni kırıcam diye ödü kopar,sinirlendiğimde beni sakinleştirir,5 yıldır bir tek yalanını görmedim kızıcamı bilsede doğruyu söyler(bu huyunu çok severim) beni her zaman korur ezdirmez laf söyletmez,bişeye öylesine güzelmiş desem ertesi günü pakette bulurum,her zaman çiçek alır (5 yıldır çiçek parasından batıcaz),benim aileme çok düşkündür ailemde ona,öyle süprizler yaparki azım açık kalır,kıskanç değildir,giyimime hiç bişeyime karışmaz,alışveriş için saatlerce gezer benimle ses çıkarmaz,mutfakta hep yardımcıdır,hastalansam pervane olur,senin yüzün asıldımı mahvoluyorum der napcanı şaşırır,gün içinde işteyken arar,arayamazsa romantik msjlar atar...çevremdeki herkes böyle erkek varmı ya der?arkadaşımda 1 tane varmış onuda bu kapmış der bana:) HİÇ Mİ KÖTÜ YANI YOK DİCEKSİNİZ ...YOK...!

benim eşimin en sevdiğim yanı çok çalışkan olması evine sağdık olması iyi bir koca ve iyi bir baba sevmediğim huyu ise maçkolik olmasıCADIARZU

canlarım esımde en sevdıgım yonu bana evde cok yardımcı olması her konuda temızlık bulasık herseyde yardımcı olur yemek secmez kahvaltıda koysan sesı cıkmaz.allah razı olsun ama en sevmedıgım huyu cabuk sınırlenıp cok kırıcı olması agır laf soyler o anda gozu bısey gormez

hangisinden başlamalı bilmemki.kulak pamuğunu kullandıktan sonra ortada bırakması,parayı çok sevmesi,çocuk niye ağlıyo baksana demesi,akşam eve gldiğinde tv kumandasına sarılması,dağınıklığı,ailesinden çok annesine düşkünlüğü,benim ailemi benimsememesi,hiç dinlme huyunun olmaması.bunlar bazıları daha.ama çocuğuna çok düşkün olması durumu biraz kurtarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…