ben kendim trakyaliyim,trakyali olanlarda bilir ki bizim oralarda akraba evliligi,iliski falan olmaz.Olsada binde birdir ,ar damari catlamis olanlar.Ben birakin boyle bisey yasmayi,duymaya bile tahammul edemeyecek kadar karsiyim.Lütfen kimse ustune almasin ama benim aklim beynim almiyo ben simdi kuzenime nasil karilik ederim yaa.Yada bunu yapanlar nasil o gozle bakiyolar kardesi sayabilecekleri insana.Ben evlenmeden once esimin kuzeniyle boyle bi olaylari falan olmus.ilk duydugumda soke olmustum ama esimle iliskimizde ciddiydi hemde gecmisteki olmus biseyden dolayi beraberligimi bitirmek istemedim.Ama evlendikten sonra idrak ettim ki bu normal bi sevgili gibi iliskimis bitti haydi sana gule gule diyebilecegin bi insan degil ki akrabasi.Esim yurt´disinda dogup buyudugu icin tr deki akrabalariyla nerdeyse hic bi kontagi yok bi cogunu tanimiyo bile.Biz evlendikten sonra bunlar,onceden akraba olduklarini bilmeyen insanlar zirt pirt bize geliyolar telefon ediyolar falan filan bir sustum iki sustum ama kendi kendimi hasta etmistim nerdeyse esimle kavgalar falan,nerdeyse evliligim yikiliyodu.Bi gun yine biz tatildeyken telefon ettiler bende agzima geleni soyledim,hic utanmanizda mi yok boyle biseyden sonra o insanin ve karisinin karsisina nasil geliceksin yuzun kizarmiycak mi dedim:mymeka:ve o telefon onlarin son telefonlariydinaniknanikohhhh bende simdi rahat rahat tatil yapiyorum hem icimde rahatladi:sm_cool:ne kocama dirdir ediyorum nede o guzel kafami yoruyorumkaydirigubbakcemile5