eşiniz yada sevgiliniz akraba olan eski sevgilinizi sorun yapar mı?

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
37
Arkadaşlar merk aediyorum , Sevgiliniz yada eşinizden once çıktığınız biri olsa hatta bu sizin akrabalarınızdan biri olsa bunu sorun yaparlar mı,kabullenebilir mi?o kişiyle Arada yüz yüze geldiğinde nasıl davranırlar?

akrabamla sevgili olmam ben
ama akrabamin uvey oglu bana platonik hasta:roflol:
esim asla asla izin vermez oraya gitmeme, birlikte bile gidilmez o eve.

"gørmek istemiyorum gørmeni istemiyorum okadar" der baska bisey demez

Ama adam hakli bende olsam øyle yapardim

önce sen kendine eşinin yerinde olsan sor izin verir miydin

Ben düşünüyorum tabi ki çok zor bir durum bende istemem aynı ortamda bulunmasını mecmur kaldığım ortamda yapacak bişiyim olmazz (mesela annemlerde karşılaştık çekip gidemem ordan)

Benim başıma böyLe bişey GeLmiş oLsa şayet ...
benim aşkım Hayatta izin vermez o kişiyLe aynı yerde oLmama...
hayatta ve baya bi sorun haLine getirirdi bu konuyu....
ama ben OLsam bende izin vermezdim....
hep tetikte oLurdum ne biLim ...
anam aLLAhım yaşatmasın böyLe bişeyiiii.

benim basimda zaten bu dert var ama sevgilim bilmiyor...
ondan önce sevgilim oldugunu biliyor ama sadece tanidikdi öyle tanisdik dedim
tam olarak kim oldugunu yani akrabam oldugunu bilse kafayi yer hemde kesinlikle
bunu ögrense belki daha kötü seyler bile olabilir sirf kafayi yemekten baska...

evet kesin sorun oluyor.benimde yakın akrabamın oğlu bana plotonik aşıktı.ve bir gün itiraf etti.bende eşimle çıkıyodum.anlattım eşime.evlendikten sonra bazen laf sokuşturmaları oldu.şimdi o kişi evlendi sorunda bitti.yada ben öyle sanıyorum.

benim kuzenim seviyo beni ve en sonunda intihar dahi etti yaşıyo allaha şükür.. sevgilim en sonunda sadece sevdigini öğrendi ve şuanda bile isimlerini ağzıma aldırmıyo ilerdede kesinlikle görüşmeyeceksin diyo...

Eşimin birşey söylemesine gerek yok... Eğer böyle bir durum yaşanmışsa kendim görüşmemeyi tercih ederim. Biraraya gelip kasılmaya gerek yok.

Tabiki izin vermez hatta deliririm sevgilim ki bende izin vermem
Şu anda akrabam değil ama akraba gibi teyzemlere gelip giden biri var beni sevdi sevgilimde biliyo bazen karşılaşıyoruz ilk başlarda oraya bir daha gitmiceksin demişti ama olmuyo tabi mecburi karşılaşmalar devam ediyor.

eşim düşüncelı duzgun bır ınsansa görusmemeye calsırım o akrabamla

ama eşime gcıkssam zaten amaaann umrum degıl dıyosam hıcc umrum olmaz bılerekten bı araya bıle getırırım ıllet olsunlar dıye hah eglence degıl mı

ben böyle birşeyi kendim yaşamadım ama eski sevgilim bana yaşatmıştı onun eski sevdiği kız teyzesinin kızıydı ve ben bunu hep sorun yaptım.geçmişte kalmış bişey olabilir ama hernekadar akrabalık olmuş olsada hiçbirşey olmamış gibi birbirlerini görmeleri konuşmaları bana anlamsız geliyodu ve dayanamıyodum.ben akrabamdan biriyle bir ilişki yaşayacağımı sanmıyorum o aşkı kalbime gömer yine yaşamazdım herhalde.hadi yaşamış olsam bittikten sonra nasıl onunla hiçbişey yaşamamışız gibi konuşur görüşürdümki.asla ve asla...tam tersine kendimi olabildiğine uzak tutardım ondan.görüşmez konuşmazdım anlayacağın canım

gerçekten zor bir durum.Ayrılık derecesine gidiyor iş Geçmişte yaşanan çokta onemli olanmayan bişi yüzünden bunca yıllık ilişkinin bitmesini yediremiyorum.Onun açısından tabi ki zor ama bunun çözümü ayrılmak olmamalı...Ne yapacağımı bilmiyorummm ne diyeceğimi de bilmiyorum.Birbirimizi çok seviyoruzz ama bu olay sonumuz olcak gibi

Benimde başımda aynı dert var eski sevgili değil belki ama bana deli gibi aşık bir akrabam var ve sevgilim görüşmemiz hakkında bişey demesede çok belli ediyor. Hatta geçenlerde akrabam sevgilim hakkında ileri geri konuştu bende bu konuda konuşmak istemiyorum dedim ancak bi cevap vermem gerekmiş gibi hissettim bi an çünkü söylediği şeylerin sevgilimle hiç ama hiç alakası yok uzun yıllardır beraberiz evlilik hazırlıkları yapıyoruz kendimizce (ailem bi evet derse olacak tabi) bende ne yapacağım hakkında emin değilim bir araya gelirlerse çok ağır şeyler olacak biliyorum sevgilim çok sivri dillidir lafı soktu mu üç gün kendine gelemiyor kimse. Sizce ne yapmalıyım?

bende kiskanirim oda kiskanir bu yüzden 7 yildir dayimin oglunu görecegim. evlilikten döndükte o yüzden bizim evde adi bile anilmaz:)))))

kimse ustune alinmasin ama ben su akrabalarla iliski olayina tamamen karsiyim. akraba ya adi ustunde.. kesinlikle ole bisey olamaz ama karsi taraf bole bi hata yapmissa eger ki oda yapmaz. kesinlikle gorusmesine izin vermem. izinde vermez erkek arkadasimda zaten

ben kendim trakyaliyim,trakyali olanlarda bilir ki bizim oralarda akraba evliligi,iliski falan olmaz.Olsada binde birdir ,ar damari catlamis olanlar.Ben birakin boyle bisey yasmayi,duymaya bile tahammul edemeyecek kadar karsiyim.Lütfen kimse ustune almasin ama benim aklim beynim almiyo ben simdi kuzenime nasil karilik ederim yaa.Yada bunu yapanlar nasil o gozle bakiyolar kardesi sayabilecekleri insana.Ben evlenmeden once esimin kuzeniyle boyle bi olaylari falan olmus.ilk duydugumda soke olmustum ama esimle iliskimizde ciddiydi hemde gecmisteki olmus biseyden dolayi beraberligimi bitirmek istemedim.Ama evlendikten sonra idrak ettim ki bu normal bi sevgili gibi iliskimis bitti haydi sana gule gule diyebilecegin bi insan degil ki akrabasi.Esim yurt´disinda dogup buyudugu icin tr deki akrabalariyla nerdeyse hic bi kontagi yok bi cogunu tanimiyo bile.Biz evlendikten sonra bunlar,onceden akraba olduklarini bilmeyen insanlar zirt pirt bize geliyolar telefon ediyolar falan filan bir sustum iki sustum ama kendi kendimi hasta etmistim nerdeyse esimle kavgalar falan,nerdeyse evliligim yikiliyodu.Bi gun yine biz tatildeyken telefon ettiler bende agzima geleni soyledim,hic utanmanizda mi yok boyle biseyden sonra o insanin ve karisinin karsisina nasil geliceksin yuzun kizarmiycak mi dedim:mymeka:ve o telefon onlarin son telefonlariydinaniknanikohhhh bende simdi rahat rahat tatil yapiyorum hem icimde rahatladi:sm_cool:ne kocama dirdir ediyorum nede o guzel kafami yoruyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…