Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
bilmektende öteye geçmiş durumda benimki çünkü burdan 6 -7 kişilik bi gurubumuz var sürekli görüşüyoruz. kk tayfası sohbetinemi yine diye soruyor bazen. yada değişik bişey yapıyosam (el işi olsun, yemek olsun ) kk da fazla kalmışın bu gün yine diyor. :1:

Evet biliyor. Bilmesi cok güzel bir duygu nedense. O 'erkekler kulubu' diye bir site olsaydi ve orada üye olmus olsaydi, bende bilmek isterdim sanirim. O yüzden ayni sekilde bende onunla paylastim bu durumu.​

bilmez mi eşim tabi biliyor
hatta beni mutlu mutlu kkya takılırken gördükçe seviniyor bile:)
ama fazla abartmamak lazım tabi:82:

Üye olduğumu biliyor arada anneme şikayet ediyor.

''Anne brownim bizi neyapacak Kulübe girsin ancak o '' diye sızlanır.

Ama eşimin yanındayken mümkün olduğunca girmiyorum.

Sonuçta burda her türlü sıkıntımı,sorunumu paylaşıyorum.

Kayınvalidem ve görümcemle ilgili yazdıklarımı okumasını asla istemem.

Bu çok kötü olur:1:

Onun için dikkatli davranmayı tercih ediyorum.

biliyor. sıkıda takipçim en son papatyaydın nilüfer oldun mu diyor :1: sevgilimin gül olacağı günleri de görecek miyim falan diyor. yarış değil bu diyorum anlamıyor:1::1::1:

:)) ewet biliyor herşeyin cewabını burdan buluyorum bişeyi merak ettiğimde hemen kadınlar kulübüne sor bakalım diye gülüyor:)

biliyor :97:
hatta bi kere tartıştığımızda dertli22 diye kullanıcı adı alıp üye olmuş, benim mesajlarıma bakmaya çalışmış :1:

benim kocişte biliyooo,ve moralim bozuk olduğu zamanlardada noldu kk'danmı atıldın diye gülüyoo gıcık hemde açtığım konulardan tutunda hergün neler yazdığıma herşeyi söylüyorum valla çenem durmuyo sıkılıyo bazen ama yinede dinliyooo:60:

Back