Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
evet biliyor ve şaşırıyor forum sitesinde 2 senedir ne okuyosun?bende diyorum senin anlamayacağın şeyler:))

evet biliyor.ben k.k ya bilgisayara ilk oturmaya başladığım zamanlarda üye olmuştum ve benim formumu eşim doldurmuştu.kk benim ilk gözağrılarımdan birisi.şimdide bazen tv izlerken ben kanal değiştir deyince sen git biraz kk ya takıl hadi diye beni başından kovuyor

benim eşimde biliyo buraya herşeyi yazıyorum diye kızıyokaydirigubbakcemile3

bıılıyor jeyar bılmez mı.. :asigim: az mı tartısıyoruz bu yuzden.. :umursamaz: yakında evden sepetlıyecek bakalım ama ne zmaan.. nasılsa sıgınma evı var 7/24 hızmette.. :jeyyar:

biliyor ama bakmaz hiç,hoşlanmaz böyle paylaşımlı sitelerden kadın olduklarını nerden biliyorsun diye kızar

a şıkkını işaretledim bildiği için ama aslında cevabım c
amannnn bilse noluuurr bilmese nolurrr?:))

benim eşimde biliyor...Şeniz
önceden akşamları pek giremezdim,şimdi maç veyahut eşimin sevdiği türden film olunca izin alıp geliyom...
bazen yorum bile yazıyorum akşamları...:kedi:
eşimde, ne yazıyon öyle takır tukur diye soruyor...CADIARZU
hiç canım hiç ,arkadaşın bebeği olmuş gözün aydın diyorum aşkım diyorum...
Şenizkaydirigubbakcemile3

biliyorr :)))

bazen sinir de oluyor

KK güzeliii ee bir çay koyan da içsek artıkkk ...

klasıklesen laflardan bırı de bu oldu :umursamaz:

i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…