Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
evet biliyor
hatta bazen kıskanıyor kaydirigubbakcemile3
bu ara bendeki bazı değişmeleri görünce kadınlar kulubü sayesinde diyo :roflol:

Son düzenleme:
Biliyor, hem bazen kızıyor çok kaptırdın diye, bazen de kk olmasa ben bu kadar rahat oyun oynayamazdım
diyor. O da diğer pc de strateji oyunları oynamayı çok sever. Karışık duygular içinde
delikafadulden

bilmez mii.ben zaten sürekli anlatırım böle ilginç olan şeyleri.yada yorumladıkarımı.yaa bi kerede ben girip bakıyım şuraya deyıp duruyo.ama sokan kiiim:))sadece benle beraberken baktırıyorum.

biliyor tabiki.. ben onun forumlarına karışmıyorum o da benim KK ma karışmıyor geçinip gidiyoruz =P

elbette kı bılıyor..
ne sakıncası olabılır kı zaten bılıyor olmasının

billiyor..hatta bi ara kıskanıp oda erkekler kulubüne girmeye başlamıştı... :))))
ama sıkıldı benim kadar istikrarlı değilmiş :)))
çok gülüyorum kk yı kıskanmasına :)))

Tabikide ilk günden beri biliyo.......akşam gelince sorar bile bugün kk.ya takıldınmı yine die............yerimseniben

biliyor tabikide
nikimi birlikte aldık yanındada yazıyorum bazen

:CüvCüv:tabiki biliyor cnm bazen arada bakar neler ögrendin der bügünkaydirigubbakcemile2

Evet biliyor ama bilse ne olur bilmese ne olur :roflol:
Gece yarısı kimle yazışıyosun bu saatte diye sormaya başlayınca söylemiştim. Sen beni dinlemiyorsun bende buradaki kızlara bayanlara yazıp fikir alıyorum rahatlıyorum demiştim.
:dilcikar:

Evet biliyor.Okumak istesede yazdiklarimi anlamaz zaten.kaydirigubbakcemile3Türkcesi yok.Bazen yazarken ne o benimi sikayet ediyorsun diye takilir.Ama yaniliyor cünkü dünyanin en sansli insanlarindan biriyim onun gibi bir ese sahip oldugum icin.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…