Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
evet biliyor...mesela duvar sticerlrı ilk urda görmüştüm:1shok:...ve hemen evimizde olsun burdan öğrendim demiştim:Saruboceq:..hem ben bir şeyler öğreniyorum hemde ona öğretiyorum.....kaydirigubbakcemile

evet biliyor hatta ben cuma yarısmasındayım :) cuma günleri sonuçlara bakıp yorum bile yapıyor:))) bu hafta su almıs tabi çok yiyo falan der:)))

adamcaz naapsın ben pc basında bekleyip duruyom oda alıstı:))) en çok beğendigi bölüm basarı öyküler:S bak şu yapmıs sende yaparısın diyo yaaaa o anda kopuyom:)))

Biliyor. Bazen bakıyoruz birlikte. Bazen bişey soruyorum örnekleme olsun diye....
Ne anlıyosun diyor...Erkek işte ne anladığımı ne bilecek...

valla arada bir bahsediyorum ben ama pek de önemsediği söylenemz, bilse ne olur bilmese ne olur grubundayız biz :)

biliyor bilmez mii benim merakli kocisim:)
bazen su kisirlik,gebelik topiklerinde gezerken özellikle yanima cagiriyorum baksinda anlasin psikolojimi diye ama sükür anladi artik sayenizde:))

Bılıyo ve hatta bazen fena trip atıyo.Ne bu ya sırf bu bagımlılıgından atacam bılgısayarı dıe.Bende artık o varken gırmıyorum o yokken ıstedıgım kadar gesıorum buralarıııı

Evet Biliyor. Evde ona fazla vakit ayıramadığım için de kıskanıyor. Akşamlarıda msn'de KK'daki arkadaşlarımla yazıştığımda kuduruyoooo...kötükedihüso

Aynen benimkide öyle canim türkceyi ögrenemedi daha klava: sanirim senin esinde yabanci:uhm:

Evet biliyor hatta oda bu siteyi çok seviyor yanlış anlamayın girip bakmaz benim hoşuma giden bir şey olduğunda özellikle bilim teknik, bunları biliyormuydunuz veya dekorasyon topiklerine oyun bölümlerine ikimiz bakıyoruz ve arkadaş topluluklarında bayanlara kk nın reklamını yapıyor çok güzel ilginç şeyler var diye övüyor :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…