Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

valla benim eşimle aramda tam 17 yaş var ben 22 eşim 39 süper anlaşıyoruz yaşıtım olsa bu kadar iyi anlaşamazdık düşünün bu kadar yaşa rağmen bazen kendimi onun annesi hissediyorum.hadi yemek hazır tvye sonra bakarsın hadi git elini yüzünü güzelce bi yıka yada gel seni bi güzel yıkayım........ bi anne çocuğuna ne söylerse bende eşime söylüyorum onu bazen bebek gibi seviyorum mıncık mıncık yaş değil önemli olan kafa uyumu.

canim benimde esimle aramda 6 yas var ama bu hic sorun degil.hem erkegin büyük olmasi da bir yönden de avantaj,artik kisiligi yerine oturmustur ve esinin degerini de daha iyi bilir...

benim eşimlede armızda 6yaş var söylediklerine katılıyorum katılıyorum a.s

eşimle yaşıtiz iyide anlaşıyorüz 6 yıllık evliyim çok mutluyuz ama eşimin benden en az 3 yaş büyük olmasını isterdim

benimde eşimle aramda 5 yaş var.büyük olması daha iyi erkeğin hem kadınlar daha çabuk çöküyorlar.hemde ilk zamanlar yapacağımız her şımarıklığı hoş görüyorlar

ben eşimden 5 ay büyüğüm keşke o benden 3-4 yaş büyük olsaydı kadınlar daha erken çöküyo malesef

ben 3 ay büyüğüm kocişten ama kociş hiç kimseye söylemiyo nedense :jeyyar: ona göre ben daha küçücüğüm :lepi:

Benimle sevgilim arasında da 11 yaş fark var,ikimiz de çocuk ruhluyuz ama o biraz daha benden olgun.

esım benden 3yas buyuk ...ıdeal derler yanı...ama arkadaslar sevdıkten sonra cokk buyuk yas farkı olmadıktan sonra ne onemı var yasın kaydirigubbakcemile5

aramızda 2 yaş var .. Ayyy ayna karşısında yan yana durunca o benden daha genç duruyor gibi . Bir doğum yaptım yaşlanmışım gibi oldum .. Yada bana öyle geliyor :uhm:

ben 3 ay büyüğüm kocişten ama kociş hiç kimseye söylemiyo nedense :jeyyar: ona göre ben daha küçücüğüm :lepi:

benimki de kimseye söylemıyor ınsan içinde acmıyor konuyu :)
sorduklarında yaşıtız dıyorum ben de, ama 1.5 yas büyüğüm... arada söyluyor sen yaşlısın benden dıye :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…