• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

benimki de kimseye söylemıyor ınsan içinde acmıyor konuyu :)
sorduklarında yaşıtız dıyorum ben de, ama 1.5 yas büyüğüm... arada söyluyor sen yaşlısın benden dıye :lepi:

bende 1 yaş büyüğüm:))) ama daha küçük duruyorum:)

bizim aramızda da 10 yaş var ve hiç sorun yaşamıyoruz daha olgun davranıyor bir çok konuda çünkü

bizim de 7 yaş var ben 23 o 30 yaşında:) aramızdaki yaş farkı bi bakıma güzel onun hayat tecrübesi ve olgunluğuyla ben de büyüyorum arada:) ama bazen de tabi fazla olgunluğunun getirdiği bi rahatsızlık oluyo bende:(

tam tamına 2buçuk yaş var aramızda.ama bişey farketmiyo yani,şımardığı zaman o bendende çok çocuk oluyo:1closedeyes:

benimde eşimle aramda 13 yaş var ben 21 o 34 yaşında..ben hiç büyütmüyorum çokta güzel anlaşıyoruz maşallah..heralde en çok yaş farkıyla ben öne geçtim kaydirigubbakcemile3
benim eşimle aramda 20 yaş var,aynen bizde çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyuz :asigim:,8.5 senelik evliyiz,8.5 aylık bir kızımız var :emir_bebek: hihoyyyt
kiz kardesim ve evlenmek isredigi kisinin arasinda 15 yas var.Çok üzgünüm çoook
o kadra üzülme bence,insanlar yaş farkı tanımaksızın gayet de mutlu olabiliyorlar,benim çevremde böyle örnek çok varr yerimseniben

Askim demeyimde Ex-Askim diyeyim...
Maalum ayrildik mafoldumben
Ben Ocak 1990 dogumluyum oda Ekim 1981 dogumlu...
Yani 9 yas vardi aramizda,aslinda düz hesap yaparsan 8...
Cünkü ben sene basinda dogdum oda sene sonunda....
Cok konustum galiba :D

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim de 11 yaş var aramızda ben 20 o 31

ben sorun etmiyorum ama onun bazı sorunları var sanırım yaşla alakalı
ne yapmalıyım sizce :(

hımm 2 yıl 1 ay 18 gün fark var aramızda..
bilmem ki sorun yaştan dolayı mı oluyo, ben işteyim şimdi akşam bi bakıp geleyim ondan mıymış :)))

anacııım benden de küçük pıtırcıklar varmış kk da :)) yaşlanıyorum sanırsam :))

Eşimle aramda 7 yaş var ama hiç birsorun olmadı =))
Sadece arkadaşlarının eşleri ayy küçükmüşsün diyorlar bazen Bende diyorum Evet çiçeği burnunda biriyimzemuszemus

Back