Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyy şaka mı buuuuuuuu valla gece gece yüreğime iniyordu adamı arar bi güzel azarlarım şimdi :roflol: böyle şeyler göstermeyin bana kötü şeyler düşünüyorum yoksaa Kötü Kazen
zepp var ya tahmin etmiştim sazan olacağımı yine ama....neyse :1hug::1hug: haaaa bu arada ben kendi telefonumu girdim,kocamı aldatıyormuşummmm :roflol::roflol:
ay allahım ya bende bekliyorum ne çıkacak diye nerde olduğunu bildiğim halde merak işte eşim askerde taaaaa kars sarıkamışta canım benim ya bizi bekliyo orda buarada şafak 26
Esim calisiyo Allah iyiliginizi versin yaaaaaaaaaaaa adam haruil haril calisiyo bee...hem ilk benim numarami denedim ne cikacak diye!!!! ben öyle sey yaparmiyim evdeyim pc basinda:roflol:kaydirigubbakcemile3
bu gece sabaha kadar görevdeydi bitanem.sabah geldi 2 saat uyudu sonra işleri vardı çıktı.5 de geri uyudu şimdi içerde uyuyo bitanem bebişle beraber.niyetli allah kabul ederse zaten.canlarım onlar benimmmmm...aşklarımmmmmm