Eşiniz sizi tatmin edemiyorsa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem temiz olsun hem de beni tatmin etsin gamyoncuiremsu
ayrıca pislik temizlik meselesi diil ki ne biliym bi erkek arkadaşım vardı tertemizdi mis gibi de kokardı ama el ele tutuşmaktan bile iğrenirdimmirmirmirmir
ten uyumu denen şey yoksa ister pis ol ister temiz nafile-tatlicadiarzu-

Ben hiç pis halini görmedim ama eşim temiz olsada pis olsada farketmez çok seviyommm:asigim: her iki durumda da
Beni tatmin edebiliyorsa o bana yeterk:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ay allah cezasını versın derım ben öle adamın

benı mutlu edemıyo ama her turlu süse puse tamamm
allahın cezası uzak dursun bendeeenn beeee sinirlendım bakk
ee rahatlatamıyoo benı tabı sinirli olurummm pis heriiiiff
:oklava:

Temizlik imandan gelir........ Temiz olmadıkdan sonra zatennn hiçbirşekilde ilgimi dikkatimi çekmez haazzz almam..

ya bence sexten önce muhakkak duş yasakkelime
yok yaptıda geldiyse yanıma ve az debelendikten sonra ter kokmaya başladıysa icraatı orda kesipkaydirigubbakcemilebanyoya bakem derim

hiç uğraşamam hayali bile kötü ıyyyyy hele bu sıcakta pis se tadmin de etmesin bana bişide etmesin istemezükyasakkelime

İlle de ikisinden birini seçmek zorundamıyım?
Burnumu tıkayarak sevişemeyeceğime göre ilkini alayım o zaman...
Bedenim mutlu olmasa da ruhum kanatlanır......

sevişmeye duşta başlar yatakta bitiririm, böylece hep ben karlı çıkarımmmm :teytey::sm_cool:

gülümsediğinde dişlerinin arasından akşam yemeğinin kalıntıları görünen... Sarılmak için kolunu kaldırdığında burun direği kıran...teninin üzeri yağ tabakası olmuş bir adamdan mı bahsediyoruz, ne kadar da romantik değil mi??? Süpürgeme atlar giderimkaydirigubbakcemile4

ilk mesaja dönersek, öncesinde temiz-bakımlı, sonra pis-pasaklı ve performans değişiyorCADIARZU dangalak adamın kendini aklınca böyle daha erkeksi hissettiğini:mymeka: bunu da ya bir yerden okuduğunu ya da duyduğunu düşünür:oklava: derhal tavrımı koyardım:1closedeyes:

ben o kişiden iğrenip hiçbirşey hissedemedikten sonra, o erken boşalmamış falan ne önemi varki? işkence uzun sürecek demektir bu :Saruboceq:

benimki tam bi metroseksüel
yatakdada becerikli ama bende iş yok anam
ne yaparsa yapsın tık yok bende

benim memlekette bir laf kırmızı olsun 3kuruş fazla olsun diye. aynı hesap tmzi olsun erken boşalsın. pis adamı ne yapayım ben :)

Back