- Konu Sahibi efem_enesim
-
zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...
arkadaşım öfkeyle kalkıp zararla oturma derim sana...biraz daha mantıklı düşünmeni,eşinle iki yetişkin gibi oturup konuşmanı tavsiye ederim sana.evlilik öyle hemen bitmez bu kadar kolay mı kurdunuz yuvanızı...???? yemek yemeyebilirsin ama yapacaksın,bir kere yatak ayırmak bana çok saçma geliyor madem küssün arkanı döner yatarsın ayrı yatak ne yaaa???tamam belki haklısın tavrını göster,kırgınlığını belirt ama bizler çocuklarımıza örnek oluyoruz arkadaşlar onların gözünde örnek anne ve babayız...lütfen mantıklı ve yapıcı düşünelim diyorum bennn....
Kötü bir olay yaşamışsın canım,çok üzüldüm..
Ama sinir aınında canını acıtmak için yapmış belli..
Kafana takma erkekler böyle işte..Ne yapacaksın..
Bir müddet konuşma,bir daha tekrarlamasına müsade etmeyecek kadar dik ol..
Sen kendine yaptın bana değil imajı ver bencede..Seni ne kadar güçlü görürse karşında o kadar ezilir..
Hap içmek de ne demek..Çocuklarını hiç mi düşünmedin?
Hadi toparlan bakalım..:1hug:
beni yanlış anlamışsın herhalde ben eşini haklı görmüyorum tavrını al diyorum ama çocuklarınıda düşün lütfen.tabiki kendini ezdirmeyeceksin..madem konuşarak olmuyorsa ve şiddet + rencide edici sözler devam ediyorsa kararını kendin vereceksin...ben sadece yapıcı ol dedim okadar...
canım çok sagolasın..öle yapıom zati.kardeşleriylre aynı evde duruoruz karedeşleriyle çok iiyim konuşuoruz gülüoruz.onun odasına girmiorum..konuşmjuorum bile.sende samsnlusun sanırım neresindesin:içelim:
Merkezdeyim canım ben..Sen nerdensin?
evet gerçekten ağır bir laf etmiş eşim bana bu lafı diyecek üstünede ufaktanda olsa şiddet gösterecek asıl benim seninle evlendiğim güne lanet olsun der çıkar giderim.tabi yinede büyük konuşmamak lazım.seninde ona muhtaç olduğun bir yönünmü var eğer öylese ve oda senin ona muhtaç olduğunu biliyorsa daha ezecegi günler var demektir.ne olursa olsun bir erkeğin karşısında ezik durmayacaksın gözünün kara olduğun göstereceksin herif kısmına bende bunu öğrendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?