eşiniz size evlendigim güne lanet olsun derse

zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...

değerli arkadaşım öyle bir kişi için ölmeyimi düşünüyon hiç deymez be güzelim
2 çocugun var o adama nasıl emanet edersin bebeçiklerini
boşver takma kafana
bizde bir tartışmamızda eşim banada aynı sözleri söyledi
lanet olsun seninle evlendiğim güne tanıdıgım güne dedibende kırıldım gücendim yaralarım kabuk bağladı artık
her kırıcı sözünde tekrar kanıyor ama neylersin
seni iyi anlıyorum canım
ölümü değil yaşamayı göze al oldumu
sakın kendini ona ezik gözterme
ona kanıtla sensizde ayakta durabilirim diye
benimki benim ne yapcamı bildiği için etek ucumdan ayrılmıyor
yıpratma kendini ezdirme tatlım sakinleştiğinizde bi
güzel konuşun geleceginizia.s.

herkese tek tek tüm kalbimle tşk ediorum.iyiki buraya üye olomuşum.bundan önce hep içime atardım.sigaryla sinirimi çıkartırdım.artık stresten saçlarım dökülmeye başlamıştı..hep kendime zarar verdim.biran olsun ona zarar vermeyi hiç düşünmedim.katlandım çünkü çocuklarım için.kendi öz kardeşi bile bana hak verio.yinede beddua etmiorum.allahım yanımda.dua ediorum sürekli.kendi kendime karar verdim.ona hiç karşılık vermicem umursamıcam.bi insana en güzel karşılık susmaktır cvp vermemektir.oda buna çok sinir oluo zati.allah hepinizden razı olsun.ailenizle ve sevdikleriniz i başınızdan eksik etmesin.(amin)hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin.annem yok ama gittikce yüz siması olarak ona benzedimi sölüolar.o yeter bana.yaşatabilmekk bile mutlu ediyor.bu sorunlarımı çok düşünüp bir kere karar vericem.gerçi barışsakta onun acısı benden hiç gitmicek.ilerde kabuk baglıcak.yüzüm gülsede kalbim hep aglıcak.uutulaz çünkü.biliorum yakında benle barılmaya teşebbüs etcek.dayanamıcak.ama bunları hep yüzüne çarpcam veya bakışlarım anlatcak:enbuyukkk:ne mutlu banaki bi anda çokkkkkkk arkadaş edindim...herkese tşklera.s.

herkese tek tek tüm kalbimle tşk ediorum.iyiki buraya üye olomuşum.bundan önce hep içime atardım.sigaryla sinirimi çıkartırdım.artık stresten saçlarım dökülmeye başlamıştı..hep kendime zarar verdim.biran olsun ona zarar vermeyi hiç düşünmedim.katlandım çünkü çocuklarım için.kendi öz kardeşi bile bana hak verio.yinede beddua etmiorum.allahım yanımda.dua ediorum sürekli.kendi kendime karar verdim.ona hiç karşılık vermicem umursamıcam.bi insana en güzel karşılık susmaktır cvp vermemektir.oda buna çok sinir oluo zati.allah hepinizden razı olsun.ailenizle ve sevdikleriniz i başınızdan eksik etmesin.(amin)hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin.annem yok ama gittikce yüz siması olarak ona benzedimi sölüolar.o yeter bana.yaşatabilmekk bile mutlu ediyor.bu sorunlarımı çok düşünüp bir kere karar vericem.gerçi barışsakta onun acısı benden hiç gitmicek.ilerde kabuk baglıcak.yüzüm gülsede kalbim hep aglıcak.uutulaz çünkü.biliorum yakında benle barılmaya teşebbüs etcek.dayanamıcak.ama bunları hep yüzüne çarpcam veya bakışlarım anlatcak:enbuyukkk:ne mutlu banaki bi anda çokkkkkkk arkadaş edindim...herkese tşklera.s.

canım yazdıklarını okudum. sanırım ilk tartışmanız da değil bu. kusura bakma ama sormadan edemiyecem. senin canın eşininkinden değerli mi? neden kendine zarar veriyorsun. üstelik seni takmayan, acılar yaşatan, afedersin ama ciğeri beş kuruş etmez adam için feda oluyorsun.
önce dedim ki dilin kemiği yok,adam sinirle etmiş bir laf, özür diler felan diye. ama senin yazdıklarını okudukça sinir oldum. işin varmış al çocuklarını git babana söyle. öldürler mi sakat mı bırakırlar Allah ne verdiyse artık. ne acıyorsun böylesine.
kocan olacak adam adı gibi biliyor senin onu bırakamıyacağını. sen istediğin kadar sakla güzelim,istediğin kadar söyleme. sen şimdi hissettiğin acıyla bile ona olan sevgini hissettirmiş olursun. bu da ondan güç alır.

canım yazdıklarını okudum. sanırım ilk tartışmanız da değil bu. kusura bakma ama sormadan edemiyecem. senin canın eşininkinden değerli mi? neden kendine zarar veriyorsun. üstelik seni takmayan, acılar yaşatan, afedersin ama ciğeri beş kuruş etmez adam için feda oluyorsun.
önce dedim ki dilin kemiği yok,adam sinirle etmiş bir laf, özür diler felan diye. ama senin yazdıklarını okudukça sinir oldum. işin varmış al çocuklarını git babana söyle. öldürler mi sakat mı bırakırlar Allah ne verdiyse artık. ne acıyorsun böylesine.
kocan olacak adam adı gibi biliyor senin onu bırakamıyacağını. sen istediğin kadar sakla güzelim,istediğin kadar söyleme. sen şimdi hissettiğin acıyla bile ona olan sevgini hissettirmiş olursun. bu da ondan güç alır.

canım çok haklısın kendim ettim kendim buldumvarya tam benlik..canım babm duydugunda demişti ekonomik özgürlünü eline al.meslegini al eline sonra evlen dedi.şuan samsunun en zengini olsa vermem dedi.bizi hep el üstünde tutu babacım.1 dedimizi 2 etmezdi.üstümüze titrerdi hep benimse öle adama yaptıgım yanlışa bak.ona yaptıgım yanlışa göre yine babaya afetti.eşimede benim 3 tane çocugum vardı senle 4 oldu dedi.ona okadar kıymet verdi işte.arkadaş gibiydiler.babam asla bi kırıcı laf sölemedi ona.bizde saygıvardır.ben babamın evinde böle bişi görmedim.çok mutluydum ya.babamdan bi fiske dahi yemeken el adamı nerdeyse kafamızı kırıcak.babam hep der ben arkandayım..kim ne derse desin.benim üzüldümü çok gördü.ben tutum babamı.boşver düzelir dedim.sen karışma baba dedim.babamda sadece bana bagırdına şahit oldu ben arıcam onu dedi.benim çocuguma kimse bagıramaz dedi.ben ona seni bagırsın die vermedim dedi.şiddet uyguladını duysa kimbilir neler olur kestiremiorum .abimde askerde onuda üzmek istemiorum askerlini yakar valla..benim mutsuzlıgım herkese zarar anlıcan canım.banabu yatıklarını ögrenen teyze oglum çevresi çok oldugu için sana böle yapamazdedi.öldürtmeye varana kadar söledi.eger seni bıraksın zati kaçtıgınızda ahtımvardı.onu rahat bırakmam rahat dolaşamaz demişti.nasıl derimki ona elinden geleni yap..çocuklarımvar.inkar edilmeyecek tek şey çocuklarımın babası sonuçta yetimligi yaşatmasın allahım ben yaşadım onlar yaşamasın die ugraşıorum sadece.allahaşükür arkam saglam o yönden derdim yok ama öle insanı ben nie halen seviorum anlamıorum...neyini sevmişim ve halen sevmekteyim ben anlamıorum..hiçbir gebeligim yok ona karşı.ne maddi ne manevi ama alalh sorar ona zati.artık takmıorum onu umursamıorum..çok neşeli olacam o yokmuş gibi davranıom....artık kendime zarar vermicem çocuklarımla mutlu olmaya devam etcem..canım çok yardımcı oldun saolasın.valla içime bi güven ve huzur geldi.şimdi hareketli bi müzik açıcam ohhh.kimsenin peşinden koşmuorum o benim peşimden koşsun...onsuda yaşayabildim, mutlu oldumu onada yansıtcam..agır şarkılar yerine hareketli şakılar aglamak yerine gülecem hepp....hay allah razı olsun ya ne iyi geldiniz bana..ohhhhh..kimse için üzülmeye degmez..hayatta bi bababm ve annemin emanetleri var (kardeşim ve agbim)tabikide çocuklarım.bunlar yeter artar demi bana..benim için öldü o kişi......çokkkkk tşkler :teytey:a.s.

zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...
cnm senin için çok üzüldüm.ama fvlatların sana bişi olursa ortada kalırlar .onlara rağmen nasıl böyle bişi yaparsın.kocana gelince ...bence yaşanılası biri değil o .istersen konuşmayı dene ama baktınki tavır aynı bence onsuzda mutlu olabilirsin.unutma hayat alışmaktan ibaret.herkez herşeye alışır.kendi sağlığını düşün.sen sağlığını yitirirsen evlatlarına kim mukayyet olur.aşkın ilk soluğu mantığın son soluğuymuş gerçektensenağlama

eşim söylemedi ama ben ona söyledim sinirlenince ne dediğimi bilmem de pek kavga büyük olunca karşılıklı söylenebiliyo bazen ağır sözler

zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu kavgaları ve istemediğimiz sözleri duyabiliyoruz.zaman herşeyin ilacı ama herşeyden önce sen 2 çocuk annesisin kendin için değil onlar için ayakta kalmalısın demiyorum,kalmak zorundasın.iyi düşün öyle karar ver ve çok dua et her karanlık gecenin ardından elbet güneş doğar.

ya bence bu kdr ustunde durma sınırle solenmıs bı soz 2 cckm var dıyosun bence adam akıllı sakınce bı daha dsn hareketlerıne bak yanı gozunden ayırma aynı dvm edıyosa yapıcak bısıde yok demekdır

:uhm::uhm:esin gercekten agir konusmus.kavga esnasinda bukadar agir konusmasinin sebebi neydiki acaba sende onu bunalticak birseymi söyledin bilemiyorum.biraz zaman ver.eminim söyledigi seye cok pisman olmustur sonradan ama bunu sana pek yansitamamistir.sonucta cocuklarini düsün.kendini fazla üzme.yeri geldiginde güzelce bu konu hakkinda konusursun.

ben olsam esimle konusmam,yatagimida ayiririm ,yemekginide yapmam,kendim yapar yerim,ve sakinlestikten sonra esimin gelip benden özür dilemesini beklerim,sonucta cok büyük bir olay olmus.laf agizdan 1 kere cikar,ama cocuklara hissettirmemeye calisin bence,onlar daha cok etkilenir ve sakin bir zamanda konusmayi deneyin.

a.s.QUOTE=pamuk kizim;2048169]ben olsam esimle konusmam,yatagimida ayiririm ,yemekginide yapmam,kendim yapar yerim,ve sakinlestikten sonra esimin gelip benden özür dilemesini beklerim,sonucta cok büyük bir olay olmus.laf agizdan 1 kere cikar,ama cocuklara hissettirmemeye calisin bence,onlar daha cok etkilenir ve sakin bir zamanda konusmayi deneyin.[/QUOTE]

canım bende şuan aynısı yapıorum ne yatak ne yemek herşey ayrı..çocuklarımızla ilgili problem yokya aynı yani önceki gibi.sadece bele yatıolar.aynı odada yatıoruz.

ya adam hem suçlu hem güçlü ama benden çok surat yapıor...barışmak için bi girişimdebulunmadı.ilk defa bukadar uzun küs olduk.cumartesi gecesinden beri konuşmuoz..ben daha çok konuşmamama tarafıyım.odasına dahi girmiorum.tv filan izlio.girmiom.telefonuma onun adını evlendine lanet eden kişi olarak kaydetmiştim.oda dün gece telefonumu almış ben uyurken(öle karıştırma huyu çoktur)ismini öle görünce kendi adını'hiç birşeyim olarak kaydetmiş.düşünüorum acaba benim yazdıma karşılık öle yazılmaz böle yazılır misali mi degiştirmiştir..yada kendi düşüncesi olarakmıdır?çok karışık bi durum yani benim adımamamı öle yazmıştır yoksa kendi trafından düşüncesimidir?lütfen yorumlarınızı bekliorum...

ya adam hem suçlu hem güçlü ama benden çok surat yapıor...barışmak için bi girişimdebulunmadı.ilk defa bukadar uzun küs olduk.cumartesi gecesinden beri konuşmuoz..ben daha çok konuşmamama tarafıyım.odasına dahi girmiorum.tv filan izlio.girmiom.telefonuma onun adını evlendine lanet eden kişi olarak kaydetmiştim.oda dün gece telefonumu almış ben uyurken(öle karıştırma huyu çoktur)ismini öle görünce kendi adını'hiç birşeyim olarak kaydetmiş.düşünüorum acaba benim yazdıma karşılık öle yazılmaz böle yazılır misali mi degiştirmiştir..yada kendi düşüncesi olarakmıdır?çok karışık bi durum yani benim adımamamı öle yazmıştır yoksa kendi trafından düşüncesimidir?lütfen yorumlarınızı bekliorum...

Belki sitem etmek için öyle yazmıştır. Bence bu konuyu artık eşinle konuşman lazım. Bu şekilde birbirinize mesajlar göndererek işi iyice içinden çıkılmaz hale getirmeyin derim ben..

bı kavga sonucu hemen adını evlendıgıne lanet eden kısı olarak degıstırmen bence yanlıss.. koca ınsanlarızz degıl mıı??
hangı sebepten kavga cıkıpta sana o cumleyı kurdu bılemeyız ama bellıı bellı besbellı cok sınırle soylenmıs bır cumlee...
kendımden bılıyorumm.. yenı evlendıgımızde evıme gelıp kaynanam ortalıgı karıstırmıstıı gıdeceklerı gunde evde kıyamet kopmustu esımde sagolsunn hıc savunmamıstı benı:kızgın: annesını kırmak ıstemedıgı ıcın onların yuzundenn bendee artık sus susss dayanamadım ılk ve son kezz annesının ve babasının yanında esımın yuzune yuzugumuzu fırlatmıstımm anasının hıncını kocamdan cıkartmıstımm ve onların yanında yuzugu esımın yuzune fırlattıgım ıcın cokkkk pısman olmustumm..yanı bı anlık sınırle hersey yapılıyoo sonunu dusunemıyosun o andaa..
allahtan esım anlayıslıda barısmamız kısa surduu ama kaynanamınn dılınden kurtulamadımm haklıykenn haksızz duruma dusmustummm..
o yuzdenn sende takma kafana bı anlık sınırden soylemıstırr..
keyfıne bakk..

arkadaşlar hepiniz çok yardımcı oldunuz cidden sinirlerimi kızgınlımı aza düşürdünüz...allah yardımcınız olsun..bende size yardımcı olmaya çalışırım..inş böle kötü konu olmazda iyi yönde olur..içime bi güven ve huzur verio burasıiyiki bulmuum burayı valla .başkahiçbiyere deil buraya takılıorum.herkese tşkler.barıştıgımızdadailk gelipburayasölücem
belki yarın belki yarındanda yakın olabiler.......

serpil ben salincak ablan durumuna cokkk üzüldüm umarim en kisa zamand a hatasini anlar ve gönlünü alir cok öptüm seni kendine iyi bak

SAOLASIN ABLACIM..Bİ TALİHSİZLİK OLDU..HALENDE DEVAM AMA İNŞ DÜZELİCEK...SİNİR ANINDA OLDU DİE ÖZÜR DİLEMEDEN BU BÖLE SÜRECEK..İLGİN TŞK ABLACIM..ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN.AZÖNCE BENDE OKUDUM SENLE OLANLARI ÇOK ÜZÜLDÜM..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.SAGLICAKLA KAL ABLACIM.:1hug:

X