- 17 Ekim 2007
- 12.358
- 218
- Konu Sahibi efem_enesim
Ben sana özelden yazayım..bende merkez hangi mahalle canım.
Özel mesajlaşmanı aç istersen canım..a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana özelden yazayım..bende merkez hangi mahalle canım.
zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...
herkese tek tek tüm kalbimle tşk ediorum.iyiki buraya üye olomuşum.bundan önce hep içime atardım.sigaryla sinirimi çıkartırdım.artık stresten saçlarım dökülmeye başlamıştı..hep kendime zarar verdim.biran olsun ona zarar vermeyi hiç düşünmedim.katlandım çünkü çocuklarım için.kendi öz kardeşi bile bana hak verio.yinede beddua etmiorum.allahım yanımda.dua ediorum sürekli.kendi kendime karar verdim.ona hiç karşılık vermicem umursamıcam.bi insana en güzel karşılık susmaktır cvp vermemektir.oda buna çok sinir oluo zati.allah hepinizden razı olsun.ailenizle ve sevdikleriniz i başınızdan eksik etmesin.(amin)hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin.annem yok ama gittikce yüz siması olarak ona benzedimi sölüolar.o yeter bana.yaşatabilmekk bile mutlu ediyor.bu sorunlarımı çok düşünüp bir kere karar vericem.gerçi barışsakta onun acısı benden hiç gitmicek.ilerde kabuk baglıcak.yüzüm gülsede kalbim hep aglıcak.uutulaz çünkü.biliorum yakında benle barılmaya teşebbüs etcek.dayanamıcak.ama bunları hep yüzüne çarpcam veya bakışlarım anlatcak:enbuyukkk:ne mutlu banaki bi anda çokkkkkkk arkadaş edindim...herkese tşklera.s.
canım yazdıklarını okudum. sanırım ilk tartışmanız da değil bu. kusura bakma ama sormadan edemiyecem. senin canın eşininkinden değerli mi? neden kendine zarar veriyorsun. üstelik seni takmayan, acılar yaşatan, afedersin ama ciğeri beş kuruş etmez adam için feda oluyorsun.
önce dedim ki dilin kemiği yok,adam sinirle etmiş bir laf, özür diler felan diye. ama senin yazdıklarını okudukça sinir oldum. işin varmış al çocuklarını git babana söyle. öldürler mi sakat mı bırakırlar Allah ne verdiyse artık. ne acıyorsun böylesine.
kocan olacak adam adı gibi biliyor senin onu bırakamıyacağını. sen istediğin kadar sakla güzelim,istediğin kadar söyleme. sen şimdi hissettiğin acıyla bile ona olan sevgini hissettirmiş olursun. bu da ondan güç alır.
cnm senin için çok üzüldüm.ama fvlatların sana bişi olursa ortada kalırlar .onlara rağmen nasıl böyle bişi yaparsın.kocana gelince ...bence yaşanılası biri değil o .istersen konuşmayı dene ama baktınki tavır aynı bence onsuzda mutlu olabilirsin.unutma hayat alışmaktan ibaret.herkez herşeye alışır.kendi sağlığını düşün.sen sağlığını yitirirsen evlatlarına kim mukayyet olur.aşkın ilk soluğu mantığın son soluğuymuş gerçektensenağlamazaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...
ya adam hem suçlu hem güçlü ama benden çok surat yapıor...barışmak için bi girişimdebulunmadı.ilk defa bukadar uzun küs olduk.cumartesi gecesinden beri konuşmuoz..ben daha çok konuşmamama tarafıyım.odasına dahi girmiorum.tv filan izlio.girmiom.telefonuma onun adını evlendine lanet eden kişi olarak kaydetmiştim.oda dün gece telefonumu almış ben uyurken(öle karıştırma huyu çoktur)ismini öle görünce kendi adını'hiç birşeyim olarak kaydetmiş.düşünüorum acaba benim yazdıma karşılık öle yazılmaz böle yazılır misali mi degiştirmiştir..yada kendi düşüncesi olarakmıdır?çok karışık bi durum yani benim adımamamı öle yazmıştır yoksa kendi trafından düşüncesimidir?lütfen yorumlarınızı bekliorum...
ya adam hem suçlu hem güçlü ama benden çok surat yapıor...barışmak için bi girişimdebulunmadı.ilk defa bukadar uzun küs olduk.cumartesi gecesinden beri konuşmuoz..ben daha çok konuşmamama tarafıyım.odasına dahi girmiorum.tv filan izlio.girmiom.telefonuma onun adını evlendine lanet eden kişi olarak kaydetmiştim.oda dün gece telefonumu almış ben uyurken(öle karıştırma huyu çoktur)ismini öle görünce kendi adını'hiç birşeyim olarak kaydetmiş.düşünüorum acaba benim yazdıma karşılık öle yazılmaz böle yazılır misali mi degiştirmiştir..yada kendi düşüncesi olarakmıdır?çok karışık bi durum yani benim adımamamı öle yazmıştır yoksa kendi trafından düşüncesimidir?lütfen yorumlarınızı bekliorum...
serpil ben salincak ablan durumuna cokkk üzüldüm umarim en kisa zamand a hatasini anlar ve gönlünü alir cok öptüm seni kendine iyi bak