eşiniz size evlendigim güne lanet olsun derse

Gerçekten kötü bir durum.Bir anlık sinirle de söylenmiş olabilir.Gerçekten eşinde bi birikim olup patlamış da olabilir.Bunu eminim sen çok iyi ayırt edebilirsin.

Yani normal zamanlarda ssevgi dolu,ilgili bir eşse bir anlık olmuştur.Özür dileme ihtimali yüksek.

Yok zaten adam ilgisiz,onun umurunda değilim diyosan Niyeti kötüdür adamın.

İnşallah üzülmeyeceğin şekilde gelişir olaylar.Barıştığın haberini de okuruz umarım.

arkadaşlar hepiniz çok yardımcı oldunuz cidden sinirlerimi kızgınlımı aza düşürdünüz...allah yardımcınız olsun..bende size yardımcı olmaya çalışırım..inş böle kötü konu olmazda iyi yönde olur..içime bi güven ve huzur verio burasıiyiki bulmuum burayı valla .başkahiçbiyere deil buraya takılıorum.herkese tşkler.barıştıgımızdadailk gelipburayasölücem
belki yarın belki yarındanda yakın olabiler.......

O anlık sinirle söylemiştir..2 aylık evliyken eşimde bana nerden evlendim senle kafama s...m :eek:demişti ama şimdi bir dediğimi iki etmiyor pamuk gibiyiz Allah nazardan saklasın..Erkek milleti bazen densizliği tutuyor üzülmemeye çalış düzelir inşalah hatasını anlayacaktır.yerimseniben

Bir kaç defa duydum ben de..Ama ilk önce ben söylemiştim sanırım anlık bir sinirle.
Aslında çok ağır bir laf, nasıl söyledim, ağzımdan nasıl döküldü bilmiyorum..Kısasa kısas o da bana söylemişti..
Böyle zamanlar oldu evet ama atlattık şükür.Evlilik iyice oturunca,insan birbirini daha iyi anlıyor, tanıyor ve kaybetmek istemiyor.
Zamanla düzelir umarım.
Sevgiler canım.

bak arkadaş kaç yıldır evlisiniz bilmiyrm ama o laftan ötürü yuva yıkılmaz.Ne var sanki o lafta.öyle kocalar varki ana avrat küfür eder.Hem biraz sakin ol.Zamanla eşine hatırlatırsın kullandığı olafı. emin olki o da telafi edecektir.Özür dileyecektir.Ve seni mutlu etmek için o kullandığı lafı unutturmak için çaba gösterecektir.Çocuklarınız için bunu yapmak zorundasınız.

bir anlık sinirle söylenmiştir
çünkü bu lafı bende kullanmıştım eşime karşı
bence bu kadar sorun etme arkadaşım
durumunu genel olarak değerlendir
sinirle söylenmiş bir laf sonucunda hemen karar verme
ama şiddet olayı varsa bak işte ona yokum

canım benim yazdıklarını baştan beri okumaya çalıştım... canım bende aynı fikirdeyim kızgınlıkla çok acı sözler sarf edile biliyor...ama sen kesinlikle çocukların var...hayata küsmeyi aklından bile geçirme...heleki cana kıymak....bece sende o anki bunalımla bi an düşündün... yoksa aklından bile geçmeyecek bişi dimi...canım zaman herşeyin ilacı.. biraz dargın durmak bazen iyi ola bilir.. en uzun küslüğümüz demişsin ... bence en güzel barışmanızde olabilir... sabır canım....

evet arkadaşlar çok haklısınız..ben laf atmasamda şuan kendi laf atıor.yanında yatmıorum die yatak odasında çocuklarla ses olur..gel bu odada (onun yattıgı oda)orda yat dedi.bende tmm dedim.ama onla deil çocuklarımla yatıorum..önceden herşeyi bana danışır yapardı.şimdi yine yavaş yavaş anlatmaya başladı.kendi anlatıo.önceden ben osrardım anlatırdı.dediklerim hep mantıklı gelirdi onu uygulardı.yine öle yapmaya çalışıo.bende artık bunaldıgından söledine veriorum.çünkü elemanımıza sıkıntılarını anatmış.elemanda az önce bana çok bunalımda o fazla üstüne gitme dio..bi erkek olarak eşimin gözüyle olabilceklkerii sölüo.sinirle çıkmıştır ama ne dedini bilmio tabi kırıcı bi laf oldunu söledim.dün beya konuşmuşlar çünkü işlerin pek iyi gitmedigi için çok bunlamış dio.bende kara verdim hemen eskisi gibi canım cicim olmamda yavaş yavaş konuşmaya balarım artık..yine gelişmelerden haberiniz olur..herkese tüm kalbimle tşkler...saglıcakla kalın..inanın bana çok yardımcı oldunuz bana...

X