Esiniz/sevgiliniz sinirini sizden cikarir mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Hanimlar var mi basinizda böyle bir tip?
Önce sinirini sizden cikartip, sonradan pisman olan?:mymeka:

Böyle durumlarda nasil davraniyorsunuz?

böyle bişey olunca bana ne benden niye çıakrıyosun sinirini diyip önce onu bi güzel bastırıp susturuyorum. oldu canım kafamı eğip oturuym. o bişeye 5 kat sinirlendiyse ben 10 katı sinirlenmiş gibi yapıyorum. hatta çoğu zaman öyle çok problem çıkarıyorum ki adam en sonunda bugün senin pilin ne zaman bitcek yaaaa diye isyan etti. bende güneş enerjiliyim dedim. haklı valla hiç susmuyorum sürekli konuşuyorum saçma sapan. ama ciddi kavgalarda asla izin vermem.

badem gözlüm sinirlenince ben susarım
sonra konuşurum
ama şimdiye kadar almadı sinirini benden

bazen cıkardıgı oldu hatta benmde olduu..ama hatasını anlayıp hep ozur dılemısdırr..

hic olmadi simdiye kadar su gibidir benimki zaten sinirleri alinmis aksine ben ondan cikaririm bazen o da cok alttan alir..
cok asigim bugun niyeyse kiyamam:1hug:

Eşim bundan önceki işyerinde çok stresliydi. Tüm fabrikanın yükü onun üzerindeydi..
Tüm sinirini,sıkıntısını eve getiriyordu,bir de yeni evliydik..Ben sürekli ağlamak için yer arıyorum zaten o zamanlar. Yeni gelin psikolojisi işte,gerçi o psikolojiyi ne zaman atacam onu da bilemiyorum ya neyse...senağlama
Offf hatırlamak bile istemiyorum,kabus gibiydi o günler..
Şimdi çalıştığı yerde de dönem dönem eve sinirli geliyor,ama kötü zamanlardan alıştığım için pek sallamıyorum ben. Kafasındakinin ben olmadığını biliyorum,bırakıyorum onu kendi haline,muhatap bile olmuyorum kendisi ile...:dilcikar:

Son düzenleme:
mutlaka her eşler arasında yaşanması yüksek bir olay...

benim eşim de çok sinirle stresle gelirdi herşeye bir bahanesi olduğu zamanlar bile oldu...

önceleri tepki verirdim benim suçum ne diye bende ona sinirlenirdim...

ama baktım ki böyle yapınca daha ileriye gidiyoruz...

şimdilerde yapmıyor yapsa bile ben yatıştırmaya ve sorununu paylaşmaya yöneliyorum...

geçinip gidiyoruz işte...

ayni sorun bendede oluyor bazen...
erkek arkimda arada sinirini benden cikarir bende tabii hic susarmiyim hemen baslarim konusmaya ama bazende hic birsey demem,daha sonra kendi hatasini anlayip gelir özür diler benden :)

Aşkım kolay kolay sinirlenmez
sinirlendiği zamanda susar sadece ben anlarım o zaman kızdığını

asla benden çıkarmaz sinirini..

canım benim yaaŞenizŞeniz

Aşkım kolay kolay sinirlenmez
sinirlendiği zamanda susar sadece ben anlarım o zaman kızdığını

asla benden çıkarmaz sinirini..

canım benim yaaŞenizŞeniz

benim kocamin kopyasi bu anlattigina.s
Benim askimda kolay kolay sinirlenmez, ama bi sinirlenincede gøzu bisey gørmuyo..
ama asla benden cikarmaz sinirini, bana sinirlendiginde susar genelde..

ben sinirlenınce cıkarcak bırını bulurum sevgılı aıle arkadas vs,, ılla kı cıkarırım sevgılı araya genelde ck sık denk gelır..

o değil de ben sinirimi ondan çıkarıyorum geneldekaydirigubbakcemile3

canım ya kazara sinirlense saatlerce özür dilerkaydirigubbakcemile3

ben sınırımı kımseden cıkarmam benden sınırını cıkarcak bı sevgılımde yok suan olanda benden cıkıarmazdı zaten
ve cıkarmamasıda gerekır hıc sevmem oyle seylerı

ben sınırımı kımseden cıkarmam benden sınırını cıkarcak bı sevgılımde yok suan olanda benden cıkıarmazdı zaten
ve cıkarmamasıda gerekır hıc sevmem oyle seylerı

ebru sevgilin varya senin hala üzgünsün galiba , ramazanın bitmesine az kaldı ne bu karamsarlık herşey yoluna girer merak etme siz bu kadar seviyoken birbirinizi
nerden çıktı bu kız deme ben bi ara sevgilimden haber alamazken çok kötüydü moralim ne varsa okuyodum kk da ordan biliyorum hikayeni
soruya gelincede benimki sinirlense bile benden çıkarmaz şokk tatlıdır kendileri :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…