• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/Sevgiliniz ile alışverişe çıktığınızda...

Sağolsun paşam bu konuda çok çok iyi:asigim:. Onunla ne zaman alışverişe gitsek keyifle döneriz. Bazı istisnai durumlar dışında. Onların sebebide benimdir. Kafama göre bişey bulamam sinir olurum keyfim kaçar elimde olmadan. Bazen kendisi der hadi bişeyler alalım. Bak bu çok hoş alalım mı diye. Onun zevkine göre ne zaman bişey alsam hiç pişman olmamışımdır.

Son düzenleme:
valla arkadaşlar ne söylesem inanmazsınız ama benim ki bir istisna sanırım... :))) ne maç kolik ne de aşırı spor tutkunu... spora tek merakı f1 ve otomobil sporları seyretmese de oluyor... alışverişe hep beraber çıkıyoruz allah bozmasın kendi de çok zevkli vebeğenmediği birşey olursa hemen yorumunu yapıyor hatta yapmadan ben ne demek istediğini anlayabiliyorum :) süper bir zevk kıskandırmak gibi olmasın ama :s ... iç çamaşırlarımı bile beraber alıyoruz çoğu erkek utanmaz mı iç çamaşırı dükkanına girerken ya ben anlamadım ya bi gariplik var ya da bana gerçekten değer veriyor... :)))

canım değer veriyor ve çok seviyor anlaşılan çünkü aynı durum bende de var sabaha kadar dolaşıcaz desem sıkılmaz dolaşır kıyafetlerimi beğenmediğinde kokoşlara benzedin yada çıkart onu sübyancı diye içeri alacaklar beni vs..vs...der gülmekten alışveriş yapamayız zaten

geçen gün alışverişe gittik iç çamaşırı alacağız bi kaç tane sütyen modeli beğendik deneyeceğim. Yukarı çıkmaya başladık eşim aşağıdan bağırıyor kızlar abiniz geliyor kabinden çıkarken üstünüze bişey almayı unutmayın sırnaşık şey satıcı yerlerde ... vs.vs.... yani böyle geçiyor bizim alışverişler de
çok seviyorum ben eşimi :asigim: :nazar:

Valla benim eşim de beraber alışverişe çıktığımızda zevk alıyor gibi görünmeye çalışıyor ama ruhu daralıyor ben hissediyorum. Sorunca da yoo hayatım ben iyiyim sen bak diyor. Ama insan hissediyor işte. Yok işte baktım beğenmedim gidelim diyince yok bak sen bilmemne diye tutturuyor o da benim ruhumu tüketiyor, kibarlıktan çatlıyoruz karşılıklı. Sonuç sıfır tabii. İnsan o gerginlikle bişey de beğenemiyor. Sonuçta kardeşimle arkadaşımla ya da en kötüsü tek başıma çıkarım alışverişe çok daha iyi.

Dün eşimle kıyafet almak için alışverişe gittik ve eve küs döndüka.s
Evet ya ne zaman alışveriş merkezlerine gitsek böyle oluyor.
Sıkılıyor, kızıyor, sinirleniyor en sonunda benide kızdırıyor.
Tövbe ettik yine dün. Bir daha birlikte giyim alışverişi yapmaya gitmiycez diye.
Merak ettim siz neler yapıyorsunuz?

AAAAAA BEN ESIMLE CIKMAYA BAYILIYORUM ALISVERISE:roflol:
CUNKU NE ALDIGIMA KARISIR NE SEKLINE NE PARASINA NEDE CANI SIKILIR.sırnaşık şey
USTUNE BIDE YORULDUK DIYEREK YEMEK ISMARLAR ASKIM BENIM:roflol:
6SENELIK EVLIYIM DAHA ESIMSIZ HIC ALISVERISE GITMEDIM VE HICBIR ALISVERISIMIZDEDE SORUN YASAMADIK:1hug:
HATTA KENDI ALMAK ISTEDIKLERINIDE BANA SORAR SEN BEGEN DIYE:dance:
AYYYY ASKIM BENIM.:asigim:
KANATSIZ MELEGIM O BENIM Şeniz
AY BAK ASKIM DEPRESTI YINE:asigim::asigim:

Benim sevgilimde huysuzdur ama alışverişe gelir benimle yeter ki onunla vakit geçireytim....
Hiç birşey demez ama mağazalara da fazla giremez kadın çok ise...
Kapısında durur beni bekler...

Back
X