• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/Sevgiliniz ile alışverişe çıktığınızda...

BenimAdxixmKxixrmxixzxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
382
2
96
45
Eskişehir
Dün eşimle kıyafet almak için alışverişe gittik ve eve küs döndüka.s
Evet ya ne zaman alışveriş merkezlerine gitsek böyle oluyor.
Sıkılıyor, kızıyor, sinirleniyor en sonunda benide kızdırıyor.
Tövbe ettik yine dün. Bir daha birlikte giyim alışverişi yapmaya gitmiycez diye.
Merak ettim siz neler yapıyorsunuz?

canım erkeklerin bir çoğu böyle..
benim eşimde malesef alışverişe çıktığımızda özellikle kıyafetse alacağımız şey;mutlaka huzursuzluk çıkarıyor.sebepsiz yere..Çok üzgünüm çoook
ben artık kıyafet filan almaya çıkmıyorum onunla..sinirlerimi boşuna yıpratmaya gerek yok..:delphin:

bu erkekler alışverişden ne anlar yahuuuu bırak maça gıtsın spor programları izlesinnn:)

bız ilk 2-3 mağaza iyiyiz ilgilenır fikir verır falan sonra sıkılmaya başlar offf poffff bn sinyalı alıp hadi hayatım gidelim yeter derim böylece olayı hasarsız kapatmış oluruz

ben, kendim için kıyafet alış verişine ,hayatta eşimle çıkmam...
o gelemez öyle ,o mağazaya gir,bu mağazaya gir,dene çıkar..
ben zaten merkezde olduğum için,önceden geziyorum,sonrada gidip alıyorum...
eşim önceden beraber çıkardık,ona alacaklarımız için...
sonra da sinirler çatlamış olarak dönerdik eve...
artık herkes kendi alış verişini kendi yapıyor...
tabii abartmadan...
bence sende dene ,inan kafan rahat oluyor...

sevgiler...

Benim eşimle hiçbir alışverişe gitmek zevkli değil.Çok uzun sürmemeli, yoksa yanlışlıkla bana bakanlardan ben sorumluyumdur çünkü...Öle ya: bir tarafı açık gezdiğimden tüm kıroları ben şaha kaldırıyorum.:1shok:Kırolara ''ne bakıyorsun bi ..mu var''Çok üzgünüm çoook diyemediğinden hırsını benden çıkarır :oklava::bbo:

eşimle alışveriş yapmanın tek kötü yanı giy bakıym bir yerin görünüyor mu demesidir..
Onun dışında giyim alışverişi olsun, mutfak alışverişi olsun çok keyifli olur...
hele ona giyecek bir şeyler aldığımızda ben çok keyif alırım...

Ama alışveriş benim için yapılan bir alışveriş değil böylede bir sıkıntı var yani. Ona pantalon almaya gittik. E beğenmeyince fikrimi söylüyorum bu seferde yardım etmedi oluyorum. Bide neden ben kendime bişey almıyormuşum onada bir sinirlendi.
Kızdırdı beni dün.
Bu son olsunsüprizzzzz

valla arkadaşlar ne söylesem inanmazsınız ama benim ki bir istisna sanırım... :))) ne maç kolik ne de aşırı spor tutkunu... spora tek merakı f1 ve otomobil sporları seyretmese de oluyor... alışverişe hep beraber çıkıyoruz allah bozmasın kendi de çok zevkli vebeğenmediği birşey olursa hemen yorumunu yapıyor hatta yapmadan ben ne demek istediğini anlayabiliyorum :) süper bir zevk kıskandırmak gibi olmasın ama :s ... iç çamaşırlarımı bile beraber alıyoruz çoğu erkek utanmaz mı iç çamaşırı dükkanına girerken ya ben anlamadım ya bi gariplik var ya da bana gerçekten değer veriyor... :)))

adamlarin hepsi boyle biliyomusun,,,,,,,,gittigine gidecegine pisman ederler insani,,,,,,,,git tek basina bosver,,,,,yada arkadasinla.kaydirigubbakcemile

ben de yalnız gidenlerdenim hiç işim olmaz onla çünkü alacağım her şeye kulp takar beni deli eder

madem öyle gel böyle artık alışverişe gidemez benle geçenler de markete gittik diyoki ya ne çok zaman olmuş ben markete gelmeyeli

Kendi için alışverişe çıkacağı zaman mutlaka beni çağırır.Şunu al bunu al derim hemen alır denemez bile.
Benim için alışverişe çıktığımız da ise o mağazadan bu mağazaya girer çıkarım o da benle girer çıkar sesi bile çıkmaz yalnız fazla açık kıyafette dudak büker o kadar.Biz bayağı eğleniyoruz alışverişlerdekaydirigubbakcemile5

ben o yönden çok şanslıyım ya
benim danam saolsun hiç sıkılmaz hatta bana seçer gelir bak şu sana yakışır diye
kendi kendine gider bana alışveriş yapar hiç sıkılmayız alış verişten
Allah razı olsun ondan tabi hem beni çekiyo hemde alışverişlerimi :asigim:

eşim bana ihtiyaçlarımı aldığı için tek başıma alışverişe çıkmaya bile fırsatım olmuyor
bazen birlikte çıkıyoruz hemfikiriz ..ben tekstil mağazalarını dolaşmayı sevmiyorum artık eskisi gibi
evimle ilgilenmeyi daha çok seviyorum eşimde öyle Şeniz

evlenmeden önce de tek basıma alışveriş yapmak hobimdir
arkadasımı yanıma takmam :1closedeyes: zevklerimiz aynı olmayınca ne gerek var

bizdede şu oluyor diyelim bir magazaya girdik
birşey ler baktım denedim erkek arkadaşım kendini mahçupmu hissediyor bilmiyorum ama
boş çıkmak istemiyorum
lüzumsuzda olsa al bunu başka magazanda bakarız diyor..
ozamanda ben çılfırıyorum ne gerek var ya..
bizde ozaman tartışıyoruz ben almıyorsam sus karışma sen diyorum onlar tezgahtar işleri bize yardım etmek alırım yada almam oda bana kalmış..
ama o anlamıyo işte uğraştılar alalım birşey ayıp olur diyoo

benımkı hem gelır hem de sıkıldıgından her gosterdıgıme daha denemeden cok guzelmıs al hadı der:) kabıne kıyafet denemeye fln gırdıgım zaman cıktıgımda genelde oralarda yoktur hemen oturcak bıyer bulup oturmustur magazanın ıcınde :)

mağazaya girdiğimiz 1. dakikada eşimin hadi,hadi leri başlar. kaydirigubbakcemile
normalde çabuk beğenirim, uzun uzun kalmam mağazada.
alışveriş yaparken insan stres atar derler ama ben eşimle çıkınca stres depoluyorum.
onsuz çıkınca da aldığım kıyafetlerime kusur bulur, açık der.
:mymeka:

Back
X