• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşiniz/sevgiliniz hangi renk kıyafet giyerse sinir olursunuz?

Eşiniz/sevgiliniz hangi renk kıyafet giyerse sinir olursunuz?

• Ankete Katılan
    106
gümüş rengi, bazı ayakkabılarda filan şeritler oluyo allahım katlanamıyorum. bide açık renk kumaş pantolon. giymezdi gerçi ama sevmiyorum. ama zaten tişörtlerini filan ben seçtiğim için sevdiğim renkleri alıyorum o da giyiyo. daha geçen uçuk pembe bi tişört aldım bizim maço erkek bayıla bayıla giyiyo şu anda:D

hoş ben görmüyorum o ayrı:(

Eşim zaten klasik renklerin dışına çıkmayı sevmez..

Ben ona pembeyi giyidrene kadar baya bir ter döktüm..

Bence güzel kombinasyon yapıldıktan sonra her renk giyilebilir..

Ama illa seçmem gerekirse kırmızı gömlek derim..T-Shirt te belki ama gömlekte hiç yakışmıyor erkeklere...

turuncu tabiki ıyyy en nefret ettiğim renk özellikle esmer erkeklerde ıyy çok çirkin kafamçokkarıştı ama zaten benim sewgilim zewklidir güzel giyinir zemuszemus

hangi rengin kime olduğuna bağlı kaydirigubbakcemile2 benim kocama hepside yakışır bütün renkler çok güzel

Sinir olur muyum bilmiyorum olmam herhalde ama hiç güzel gelmez bana erkeklerin en başta pembe olmak üzere tamamen turuncu,kırmızı filan giyinmesi. Ne o öyle kız gibi :9: Ama mesela beyaz bir gömleğin üzerinde ince çizgiler halinde olan kırmızı bir nebze daha olur gibi ;)

Son düzenleme:
Erkekte pembe rengini hiç ama hiç sevmem.
O da giymez zaten ama giyse bile sinir olamam ona.
Her şey mi yakışır bir insana . :69:

Pembe ve turuncu... Ne kendim giyerim ne de eşimin giymesini isterim. Sarı da sevmem ama bir nebze daha katlanılabilir.

Cırtlak tonlar, açık renkler!
-sarı,
-çok açık yeşil,
-acık pembe,
vb..

Erkeğe hiç yakıştırmadığım renk tonları...

Aslında istediği her renk giyebilir sinir olmam.Fakat eşimde bende moru pek sevmediğimizden mor diyorum onun haricinde her renk giyer eşim çokta yakışır.Tabi ara renklerden giymedikleri belki olabilir. Genel olarak şıklardan hepsini giyer.İkimizinde dolabı rengarenktir.Özellikle yazın kotlarla her renk tişört güzel oluyor bence:34:

Son düzenleme:
Her renk giyebilir,hiçbirine sinir olmam.
Hatta çok yakıştırırım.
Tabii sadece üst giyim için geçerli.

Pembe pantolonla görsem pek hoşuma gitmezdi herhalde:)

Back