Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketEşiniz/sevgiliniz hangi renk kıyafet giyerse sinir olursunuz?
gümüş rengi, bazı ayakkabılarda filan şeritler oluyo allahım katlanamıyorum. bide açık renk kumaş pantolon. giymezdi gerçi ama sevmiyorum. ama zaten tişörtlerini filan ben seçtiğim için sevdiğim renkleri alıyorum o da giyiyo. daha geçen uçuk pembe bi tişört aldım bizim maço erkek bayıla bayıla giyiyo şu anda
turuncu tabiki ıyyy en nefret ettiğim renk özellikle esmer erkeklerde ıyy çok çirkin kafamçokkarıştı ama zaten benim sewgilim zewklidir güzel giyinir zemuszemus
Sinir olur muyum bilmiyorum olmam herhalde ama hiç güzel gelmez bana erkeklerin en başta pembe olmak üzere tamamen turuncu,kırmızı filan giyinmesi. Ne o öyle kız gibi Ama mesela beyaz bir gömleğin üzerinde ince çizgiler halinde olan kırmızı bir nebze daha olur gibi
Aslında istediği her renk giyebilir sinir olmam.Fakat eşimde bende moru pek sevmediğimizden mor diyorum onun haricinde her renk giyer eşim çokta yakışır.Tabi ara renklerden giymedikleri belki olabilir. Genel olarak şıklardan hepsini giyer.İkimizinde dolabı rengarenktir.Özellikle yazın kotlarla her renk tişört güzel oluyor bence