Anket Eşiniz/sevgiliniz hangi renk kıyafet giyerse sinir olursunuz?

Eşiniz/sevgiliniz hangi renk kıyafet giyerse sinir olursunuz?

• Ankete Katılan
    106
sinir olmama neden yok a.s
çünkü eşimi ben giyim de kuşatırım yani renklendiririm:roflol:

"sarı&turuncu ve mor" ya ben bi erkeğe nedense bu renkleri hiç yakıştıramıyorum yaa fisfisfis

kirmizi ve turuncu giyerse herhalde zaten siyah , beyaz ve maviden baska birsey giydiremiyorum ona....

bence ne giyse yakışır...
sonuçta imagemakeri benim :sm_cool:
tüm alışverişini ben yaparım...kendi sevdiğim renkleri ona giydiririm...bu yüzden sorun yok...

Bence hepsini giyebilir çok cart tonlar olmadıktan sonra,sorun yok.Hatta kendisine geçen gün Tiffany'den biri pembe grili,diğeri koyu mor çizgili iki tişört aldım.Mecbur giyecek.sengözlerimebaksanab

pembeyi yakıştıramıyorum erkeklere ya.. aslında sarı,mor falan da çok güzel durmuyor.

benim eşim hep işi gereği takım elbise tercih eder
genelde kışın koyu renk tercih ederiz(siyah,kahve gb)
o yüzden pek cart renkler giyinmez
bende istemem tabiki öyle sarı,pembe,mor gb
ay çok komik durur be benim kocişimde şuan düşünüyorumda
sarı renk bir pantolon üzerine pembe cart pembe bir gömlek yada tişört :roflol:

aslında aşkıma ne giyse yakışıo ama pembe hiç giymio giysede ne bilim pembe erkeklerde hoş durmuo bana göre

Eşiniz veya sevgiliniz hangi renk kazak,tişört,gömlek giyerse tahammül edemezsiniz?

Renk olarak hayatta karışmam canım benim sadece uyumuna bakarım oldukça dikkatlidir giyim konusunda mesleğide bunun üzerine o yüzden içim çok rahat ama ne giyse kızardınız diye sorsaydın transparan derdim eh ozamanda zaten işim olmazdı:roflol::roflol:Anladınız siz onuşakkıdı

Light renkler..Özellikle pembe ve mor'u hiçbir erkeğe yakıştıramıyorum.
Biraz geri kafalı mıyım,neyim.:1rolleyes:

walla erkeğime renk konusunda karışmıyorum ne giyse yakışıyor ama
sanırım sarı dicem bu konuda

bende mor diyorum mor renkler içinde düşünemiyorum eşimi tatlicadiarzupembe fena deil bazılarına yakışıyo bence.sengözlerimebaksanab

kessinlikle pembe...o da nefret eder ben de nefret ederim zaten... :smiley-cool:

benim kocise ne giyse yakisir tek sevmedigim bir bluzu var igrenc ama her ne hikmetse esim cok seviyor:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…