- 31 Mart 2016
- 272
- 331
- 33
Arkadaşlar ben çocukları alıp defalarca anneme gidemiyorum,ayda 1 belki gidiyorum çünkü eşim annemgilede git demeye başlıyo hemen.Daha önce ki konularımdan bilirsiniz belki annesini hiç sevmiyorum ve haftada bir eşimle beraber akşam gidip gelmek dışında ekstra görüşmüyorum(çok nadir günlerine katılıyorum) görüşmekte istemiyorum.Bende ona gitmemek için annemede gidemiyorum sırf hep oraya gidiyo buraya gelmiyo demesinler diye ama etrafıma bakıyorum herkes hergün annesinde,benim gibi sıkıntılı değil kimsenin annesine gitmesi.Kv ile aram iyi bile olsa annemle sık görüşmem doğal değil mi?
Tabi aynı şekilde annemin bana gelip gitmeside sorun,eskiden dile getirildi bu eşim tarafındanda annesi tarafındanda,şu an dile getirilmiyo ama malınızı bilirsinizse yüz ifadesinden anlarsınız ya,ben anlıyorum annem geliyo ya da ben anneme gidiyorumda onlarla görüşmüyorum diye sinir oluyolar.
Ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı,sesimi çıkarmıyım kavga etmeyelim diye olmuyo,annemgil boşver biz gelmeyiz gitmeyiz deselerde olmuyo neden böyle bi hayat sürüyüm ki,kendimi kasarak yaşamak istemiyorum ve bu konuyu çözmek istiyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım eşime,fevri mi çıkıyım artık yoksa ılımlı mı konuşayım?
Tabi aynı şekilde annemin bana gelip gitmeside sorun,eskiden dile getirildi bu eşim tarafındanda annesi tarafındanda,şu an dile getirilmiyo ama malınızı bilirsinizse yüz ifadesinden anlarsınız ya,ben anlıyorum annem geliyo ya da ben anneme gidiyorumda onlarla görüşmüyorum diye sinir oluyolar.
Ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı,sesimi çıkarmıyım kavga etmeyelim diye olmuyo,annemgil boşver biz gelmeyiz gitmeyiz deselerde olmuyo neden böyle bi hayat sürüyüm ki,kendimi kasarak yaşamak istemiyorum ve bu konuyu çözmek istiyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım eşime,fevri mi çıkıyım artık yoksa ılımlı mı konuşayım?