- 5 Haziran 2022
- 24
- 9
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenmeden önce böyle ısrarları var mıydı ?Eşimle tek sorunumuz kıyafet diyebilirim. Hiç kavga etmeyiz bu konu haricinde. Ama bu konu da bizi çok yıpratıyor. Kapanmami çok istiyor ama ben yapamıycagimi biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda böyle bir durumu yaşayıp aşan oldu mu ?
Seni oyle gördü beğendi evlendi mi evlendi şimdi neyin kapanması zorla kapandıktan sonra ne anlamı kalıyor kapanmanin başı kapalı olmayıp normal uzun şeyler giyilir. Seni böyle sevmiş beğenmiş evlenmiş almış gelinleri yapmışlar almış karısı yapmış madem öyleydi öncesinde söyleseydi veya kapalı insan alsaydı bu devirde kim kimi zorla kapatıyor konuş sen beni böyle gördüm böyle sevdin böyle kabul ettin açık halimle niye zorluyon ben yapamam diyorum yapamayacan şeye kimse zorlayamaz bu eş de olsaEşimle tek sorunumuz kıyafet diyebilirim. Hiç kavga etmeyiz bu konu haricinde. Ama bu konu da bizi çok yıpratıyor. Kapanmami çok istiyor ama ben yapamıycagimi biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda böyle bir durumu yaşayıp aşan oldu mu ?
Evlenmeden önce de vardı bu konuyla ilgili ısrarı bı şekilde üstünü kapatıp devam ettik. Ara ara böyle çıkışları oluyo. Yani sürekli bir kavga hali de değil duruyo duruyo bir sene sonra tekrar mevzuyu açıyorEvlenmeden önce böyle ısrarları var mıydı ?
Kimse kimseyi zorlayamaz bu konuda.
Kendisiyle bunu tartışarak değil güzelce konuşun.
Madem öyle kapalı bir bayanla evlenseymiş.
Evet ben de böyle düşünüyorum o istediği için kapansam bir anlamı olmaz ve yapamaz tekrar açılırimKapancaksaniz da Allah rızası için kapanın, eşiniz için değil.
Konuşuyorum zaten bazen anlıyo gibi oluyor. Sonra tekrar başa dönüyoruzSeni oyle gördü beğendi evlendi mi evlendi şimdi neyin kapanması zorla kapandıktan sonra ne anlamı kalıyor kapanmanin başı kapalı olmayıp normal uzun şeyler giyilir. Seni böyle sevmiş beğenmiş evlenmiş almış gelinleri yapmışlar almış karısı yapmış madem öyleydi öncesinde söyleseydi veya kapalı insan alsaydı bu devirde kim kimi zorla kapatıyor konuş sen beni böyle gördüm böyle sevdin böyle kabul ettin açık halimle niye zorluyon ben yapamam diyorum yapamayacan şeye kimse zorlayamaz bu eş de olsa
Teyzemin eşi açılmasını istedi, teyzem açılmadı. Adam bir kaç kadınla aldattı teyzemi, sonuç boşandılar.Tam tersi de olabilirdi, yani siz kapalı olup eşiniz açılmanızı da isteyebilirdi. Durumlara, şartlara, kişilere göre yapılan davranışlar sağlıklı değil. Kendiniz de isterseniz neden olmasın tabi
Anlatın ciddice. Eşiniz sizin sahibiniz değil, siz bunu yapacaksanız Allah için yaparsınız. Eş için baba için kapanmak tam bir yük olur ve sizi içten içe bitirir…Konuşuyorum zaten bazen anlıyo gibi oluyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz
Eşimle tek sorunumuz kıyafet diyebilirim. Hiç kavga etmeyiz bu konu haricinde. Ama bu konu da bizi çok yıpratıyor. Kapanmami çok istiyor ama ben yapamıycagimi biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda böyle bir durumu yaşayıp aşan oldu mu ?