Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet... Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun.Merhabalar, eşleriniz hala evlenmeden önceki gözünüzün içine bakan, bir dediğinizi iki etmeyen, evlendikten sonra hayalini kurduğunuz hayatı size yaşatan eşiniz mi?
Cok sukur hala beni mutlu etmek icin sartlarin el verdigi surece elinden geleni yapar hic bsy yapmasa bile sarilmasi yeter bi guzel sozle gonlumu alir ben ondan raziyim iyi bir es Allahda ondan razi olsun ins
Evet... Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun.
yok tam tersi evlenmeden önce anamı ağlattı evlendikten sonra melek oldu :)
Çok çok hemdeMerhabalar, eşleriniz hala evlenmeden önceki gözünüzün içine bakan, bir dediğinizi iki etmeyen, evlendikten sonra hayalini kurduğunuz hayatı size yaşatan eşiniz mi?
Ben kimle evlendiğimi bile bilmiyormusum desem yeri...Hic alakaları olmayan 2 adam var karşımda.Flort dönemimiz de gayet açık görüşlü medeni aileden kopuk aile kurma isteği olan bir adam şiddetten nefret eden durup durup ellerimi öpen sevgili saygılı merhametli bir adamdı.Sonra kıskanç anam babam diye ölen bana el kaldirmisligi saygısızlik yapmışlığı olan ellerin domestos kokuyor diyen bir adam vardiSon boşanmadan döndüğümüz de ise ne eski ne sonraki halinden farklı 3.bir adam bu adam iyi ama ilkini özlesem de buna şükür diyorum en azından kaybetmekten korkuyor artık nazımı çekiyor
Bazi konular evet bazi konular hayir. Zaman ve imkan meselesi hersey ama sunu biliyorum duygusal olarak ilk sevdigim zamandaki adamMerhabalar, eşleriniz hala evlenmeden önceki gözünüzün içine bakan, bir dediğinizi iki etmeyen, evlendikten sonra hayalini kurduğunuz hayatı size yaşatan eşiniz mi?
şans değil kaynanaymış :) dolduruyomuş oğlanı bana ve aileme karşısizinki büyük şansmış :)
Bazi konular evet bazi konular hayir. Zaman ve imkan meselesi hersey ama sunu biliyorum duygusal olarak ilk sevdigim zamandaki adam