- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
Dimi? Boşvermeliyim
Umursamamış gibi davranırsam belki azaltır ziyaretlerini. Eğer böyle şikayetci olmaya devam edersem, daha çok bağlanıp daha çok gideceğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
çok doğru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi? Boşvermeliyim
Umursamamış gibi davranırsam belki azaltır ziyaretlerini. Eğer böyle şikayetci olmaya devam edersem, daha çok bağlanıp daha çok gideceğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
hergünSelam Kızlaar,
Eşimle aramdaki sorunları hepiniz az çok biliyorsunuz.. Eşim cuma babasını bırakmaya gitti kaldıda ayrıca oturdu fln.. Ve bugün arada 2 gün geçmeden hemen gitti 2-3 saatliğine işe gitmeden önce uğramaya.. Ben mi abartıyorum? Ben babamgile gitsem bir tavır alınıyormuş gibi oluyor dolaylı yolla tartışma çıkartıyor. Burnumdan getiriliyor.. Kendisi gittiğinde suratım hemen asık olursa kavgaya başlıyor.. Hep böyle yapıyorsun da ben sana karışmıyorum da.. Belki direk olarak değil ama dolaylı yolla onunda morali bozuluyor. Oda sorun yaratıyor! Bide bu kadar olaydan sonra, insan biraz da olsa ailesine karşı mesafe korumaz mı? Nasıl tepki versem kızlar.
Umursamasammı?
Yoksa güzellikle anlatmayı mı denesem?
Umursamamıyım diyorum ama bilmiyorrum.. Ailesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. Ben ailesine gitmiyorum diye oda pek uğrama taraftarı değil.. Ne yapmalıyım?
Ben bosaniyorum odunhatun . dimi umursamiyim dimi ay bırakırım belki düzelir dimi azıcık kendimi çekeyim Bana gelir falan bunları bende senin gibi çok düşündüm ama . i iiihhhh. Anasiyla başbaşa bıraktım mutluluklar dilerim. Yeterrrrr
haftada gitmez. özlediğinde falan gider. sürekli görüşmez yani. ben de karışmam hatta bazen ben teşvik edici olurum. ama benim eşim zaten aile yanında kalmamış. alışmış uzak yaşamaya. bunun da etkisi var. önceki sorununuz ne bilmiyorum ama aile olayını çok uzatma derim. erkekler aslında çocuk gibidir. basit bir düşünme mekanizmaları var gerçekten. çok basit düşünüyorlar. biz her hareketin her davranışın arkasındaki o görünmez tarafları hissedip buluyoruz illaki vardır bir şey diyoruz. ince ve karışık düşünce yapımız var. bu yüzden farklıyız. eşiyle ailesi arasında sorun yaşayan bayanların sorunu bu. bu yönü bilmemek. onlar tercihe zorlandıklarında mekanizma bozuluyor. ailen mi ben mi demeyeceksin. sanki rahatmış, özgürmüş gibi bırakıp yönünü kendine çevireceksin. aradaki mesafeyi sen ayarlayabilirsin. ama adama sürekli aile konusu açarsan olmaz tabii. cem yılmaz'ın bu konuda bir skeci vardı o aklıma geldi. :) aynen oradaki gibi basit düşünüp onu düşünmeye salmayacaksın. çünkü nerede kendilerini güvende ve huzurda hissediyorlarsa emin ol o taraftan vazgeçemezler :)
Ben bosaniyorum odunhatun . dimi umursamiyim dimi ay bırakırım belki düzelir dimi azıcık kendimi çekeyim Bana gelir falan bunları bende senin gibi çok düşündüm ama . i iiihhhh. Anasiyla başbaşa bıraktım mutluluklar dilerim. Yeterrrrr
saldım çayıra mevlam kayıra da değil canım. bu olayı normal karşılaman lazım. aklında aile ile ilgili kısımları yok etmeye çalış. mesela gün içinde güzel vakit geçirebileceğiniz planlar yap. sen eşimle bugün ne yapsam diye düşün sürekli. onlara odaklan. kafana ailesiyle görüşmesi seni bu kadar rahatsız ediyorsa bu aklına geldiğinde hep eşin için bir şey düşünebilirsin. sorunlardan uzak keyifli bir yemek yiyin mesela sonra ister film olsun ister müzik olsun isterse dışarıda dolaşma ya da istersen evin balkonundan yıldızlara bakıp birbirinizi anlatan konuşma olsun. yüreğine in. eşini rahatlat. evlilikler bazen abartılmış romantik filmler gibi olmalı bence araya komedi de serpiştirilmeli aile trajedisine bence gerek yok. :) sıkıntıda psikolog olacaksın dinleyeceksin, eğlencede deli olup çıldıracaksın :))) ortak hoşlandığınız aktiviteleri sırala ve eyleme dök. hayata bir kere geldik ve evlendiğimiz insanla hayat arkadaşıyız. bence evlilikler böyle yaşandıkça güzel. ailesi benim hakkımda ne dedi, annesi şunu yaptı, babası şunu dedi, görümcem gittim selam vermedi... ohoooooo bu büyür gider. zaten birbirini iyi tanıyan çiftler birbirlerinin ne yapacağını ya da yapmayacağını bilirler. başkasının sözüne, hareketine de heeeeeee der geçerler. ama tanımak da yaşantıyla olur, paylaşımla, acısıyla, tatlısıyla. koskoca evlerde birbirini tanımadan yıllarca aynı yastığa baş koyup, bu problemlerle evliliğini zindan edip ölen insanlar var ya da dayanamayıp boşanan. aileye de kapın açık olsun yüreğin de. hatta teşvik edici de ol. davranışların samimi olsun. ola ki bir sorunda ama merkezinde eşin olsun. bir sorun da eşin şunu diyebilmeli. öyle miii çok şaşırdım benim eşim bunu yapmaz. bunu düşünmez. ben size karşı samimi olduğuna gönülden inanıyorum dediği vakit bu olayların bittiği vakittir. bak eninde sonunda bu sana yansıyacak ve eşin senin gibi davranmaya çalışacak. bunlar bana 33 yıllık mutlu bir evliliği olan annemin tavsiyeleri yaşanmışlığa dayanan. ben hayatımda bu tavsiyelerin hiçççç zararını görmedim hatta faydalarıyla Allah nazardan saklasın benim de mutlu bir evliliğim var. benden de arkadaş tavsiyesi olsun.Aynen de öyle oluyor canım. Noktasına kadar haklısın yorumunun. Dediğin gibi yapmaya karar verdim bende "saldım çayıra, mevlam kayıra" :)
saldım çayıra mevlam kayıra da değil canım. bu olayı normal karşılaman lazım. aklında aile ile ilgili kısımları yok etmeye çalış. mesela gün içinde güzel vakit geçirebileceğiniz planlar yap. sen eşimle bugün ne yapsam diye düşün sürekli. onlara odaklan. kafana ailesiyle görüşmesi seni bu kadar rahatsız ediyorsa bu aklına geldiğinde hep eşin için bir şey düşünebilirsin. sorunlardan uzak keyifli bir yemek yiyin mesela sonra ister film olsun ister müzik olsun isterse dışarıda dolaşma ya da istersen evin balkonundan yıldızlara bakıp birbirinizi anlatan konuşma olsun. yüreğine in. eşini rahatlat. evlilikler bazen abartılmış romantik filmler gibi olmalı bence araya komedi de serpiştirilmeli aile trajedisine bence gerek yok. :) sıkıntıda psikolog olacaksın dinleyeceksin, eğlencede deli olup çıldıracaksın :))) ortak hoşlandığınız aktiviteleri sırala ve eyleme dök. hayata bir kere geldik ve evlendiğimiz insanla hayat arkadaşıyız. bence evlilikler böyle yaşandıkça güzel. ailesi benim hakkımda ne dedi, annesi şunu yaptı, babası şunu dedi, görümcem gittim selam vermedi... ohoooooo bu büyür gider. zaten birbirini iyi tanıyan çiftler birbirlerinin ne yapacağını ya da yapmayacağını bilirler. başkasının sözüne, hareketine de heeeeeee der geçerler. ama tanımak da yaşantıyla olur, paylaşımla, acısıyla, tatlısıyla. koskoca evlerde birbirini tanımadan yıllarca aynı yastığa baş koyup, bu problemlerle evliliğini zindan edip ölen insanlar var ya da dayanamayıp boşanan. aileye de kapın açık olsun yüreğin de. hatta teşvik edici de ol. davranışların samimi olsun. ola ki bir sorunda ama merkezinde eşin olsun. bir sorun da eşin şunu diyebilmeli. öyle miii çok şaşırdım benim eşim bunu yapmaz. bunu düşünmez. ben size karşı samimi olduğuna gönülden inanıyorum dediği vakit bu olayların bittiği vakittir. bak eninde sonunda bu sana yansıyacak ve eşin senin gibi davranmaya çalışacak. bunlar bana 33 yıllık mutlu bir evliliği olan annemin tavsiyeleri yaşanmışlığa dayanan. ben hayatımda bu tavsiyelerin hiçççç zararını görmedim hatta faydalarıyla Allah nazardan saklasın benim de mutlu bir evliliğim var. benden de arkadaş tavsiyesi olsun.
bir şey değil canım kendimce fikrimi paylaştım seni rahatlattığına sevindim :)Çook teşekkür ederim canımmm
Evet aldım su an avukattan dönüyorum hattaKesin olarak boşanma kararı mı aldınız?
neeee??? gerçekten mi???Evet aldım su an avukattan dönüyorum hatta
Evet aldım su an avukattan dönüyorum hatta
Allah razı olsun . dilerim oyle olur . su an çok çok kotuyum ne zaman gecicek bu aci bilmemHakkınızda hayırlısı olsun, zaten çok yıpranmıştınız umarım daha mutlu olursunuz..
Allah razı olsun . dilerim oyle olur . su an çok çok kotuyum ne zaman gecicek bu aci bilmem
İkimizde degismiyoruz ne ben serbest birakabiliyorum ne o değişiyor . buna baska şeylerde eklenerek bu hale getird bizi . demekki hayırlısı buymuş ki rabbim bunu çıkarttı bi kaç kez önüme . dediğim gibi evi bosalttik ikimizde . davanın açılmasını bekliyorum . acmazsa bi iki haftada içinde . ben aci cam . atlatabilirim inşallah bu durumu çok zormusEşinizin ne diyor? Biraz ayrı kalalım mi tmm ayrılalım mi terapiste gidelim mi?
Yanlış hatırlamıyosam siz bizi dinleyerek Eşinizi biraz serbest bırakmaya karar vermistiniz.
Neyse. .. Insan kaldiramayacagi yükleri bir şekilde omuzlarindan atmaya çalışır, fıtrat bunu gerektirir. Üzüldüm ama