Eşiniz hafta da kaç kez ailesine gider?

Ya kızlar bunu nasıl beceriyorsunuz.?
Eşinizin aklına hiç mi ailesi gelmiyor?
Bir tek benim kocam mı böyle anakuzusuuuu ne bahtsızım yaa :KK43:

Sen onlar yokmuş gibi davrandığında, eşini de özgür bıraktığında düzelecek.

Farzet ki kimsesi yok eşinin.
Bırak kendi kendine takilsin. Ben bana sana abimın selamı var dediğinde bile hmm as. Diyordum nasılmış bile demiyordum düşün.

Dir diri bıraktım, yok saydim rahat ettim.

Çek dilini de elini de üstlerinden.
Kendi hayatına odaklan.

Senin Şansın da buymus kabullen durumu sorgulamayi bırak. Kendine mutlu olacağın bir düzen oluştur. Hobilerle aktivitelerle o derece meşgul ol ki esinin sacmaliklarina takacak halin kalmasın.

Sen onları sorun haline getirdikçe onlar değerli olacaklar inadına bunu bil..

Hayır siz de değişemezsiniz. Sadece törpüleyin kendinizi.
Eşinizden de rica edin size söylemesin. Gözünüze sokar gibi sizin yanınızda aramasın, konuşmasın.
İnsan annesiyle konuşmayacak mı diyenler de, bayanın eski konularına bakarlarsa normal bir konuşmadan bahsedilmediğini anlarlar.

Aynen dediğinizi yapacağım. Herşeye rağmen içimde düzeleceğine bu durumumuz daha da iyi olacağına dahi bir umut var içimde. Bu aralar psikolojim altüst.. Hiç birşeyden zevk alamıyorum. Herşey ailesinin ve kendisinin yanına kâr kaldı diye düşünüyorum. Doğum günüm de annesi araması hiç birşey olmamış gibi sanki telefonu elime sıkıştırıp "ara babanı da defol git" diye bağıran o depilmiş gibi beni arayıp doğum günümü kutlayıp "kızım" diye hitap edebiliyor. Facebookda resimlerimi beğenebiliyor.. Sanki hayatımın en zor günlerini onlar bana yaşatmamış gibi hayatlarına mutlu mesut devam ediyprlarmış gibi. Ama artık hayatı o son kavga dan dolayı gelişi güzel yaşamaya karar verdim. Olacak oluyor zaten.. Geçmişten ders alıp yoluma devam ediyorum. Ya eşimle yada eşimsiz.. Çünkü en büyük suçlu da kendisi. Bunu da biliyorum. Ne olacaksa hayırlısı olsun.
Çok sağol canım çok teşekkür ederim. Kırmadan yardımcı olduğun için.

hergun mutlaka gidiyo karsi apartmanda olduklari icin :KK47: 1 saat falan kalip gelir. sabah 8 den aksam 12 ye kadar da 2 saatte bir mutlaka konusurlar. takilmiyorum artik bana dokunmasinda :KK70:

önceki konularınızı bilmeden yorum yapacağım, kusura bakmayın.
biz eşimin aile ile alt üstlü oturuyoruz.
eşim bazı akşamlar işten gelince annesini arar çağırır, yemeğe çaya falan.
banada kendi annemi az arıyorum gidiyorum diye kızar. vefasız der hatta. ki ben haftada bir ararsam ararım annemi. o da bak ben gidiyorum yada çağırıyorum, seviniyor kadın diyor.
haklı mı, haklı.
yani bence ailesine aşırı kaçmayan düşkünlüğü güzel bir şey. kıymet bilmesi falan.
çok şanslısınız

Sen onlar yokmuş gibi davrandığında, eşini de özgür bıraktığında düzelecek.

Farzet ki kimsesi yok eşinin.
Bırak kendi kendine takilsin. Ben bana sana abimın selamı var dediğinde bile hmm as. Diyordum nasılmış bile demiyordum düşün.

Dir diri bıraktım, yok saydim rahat ettim.

Çek dilini de elini de üstlerinden.
Kendi hayatına odaklan.

Senin Şansın da buymus kabullen durumu sorgulamayi bırak. Kendine mutlu olacağın bir düzen oluştur. Hobilerle aktivitelerle o derece meşgul ol ki esinin sacmaliklarina takacak halin kalmasın.

Sen onları sorun haline getirdikçe onlar değerli olacaklar inadına bunu bil..

Kız ne güzel yazmışsın.. Çok teşekkür ederm öncelikle zaman ayırdığın için.
Zaten öyle davranmaya çalışıyorum, babası annesi durmadan 8aylık bebekmiş gibi görüp aramaları yüzünden sinirleniyorum birde haftada 3-4 bilemedin 5 kez gider eşim ailesinin yanına. Ya tamam ailesidir ama olan bitenlerden sonra biraz bana saygından ağırlığını koy demi? Veya madem sende boşanamıyorsun benden o zaman ona göre davran. O tokadı attın beni onlara karşı küçük düşürdün tamam hepsini zor da olsa anlamaya çalışıyorum ama onlara "sizden vazgecemem" imajı vermryi kes. Karını daha çok sahiplen, ya eşimşe yada ben yokum diyip adamlığını koy ortaya? Yok ama eşimin o tavırları sadece bana geçerli.. Amaan canım anlatsam şurda roman olur. Kendimi izah edebildiğim kadar anlatıyorum. Ama evet ailesi beni mutsuz gördükce daha mutlu olacaklar. Onlara inat mutluymuşum hayatıma bakıyormuşum gibi resimler paylaşıyorum :) oda bana inat mıdır bilmem paylaştıklarımı beğeniyor.. Deli olmazsam iyi ellerinden.

Kız ne güzel yazmışsın.. Çok teşekkür ederm öncelikle zaman ayırdığın için.
Zaten öyle davranmaya çalışıyorum, babası annesi durmadan 8aylık bebekmiş gibi görüp aramaları yüzünden sinirleniyorum birde haftada 3-4 bilemedin 5 kez gider eşim ailesinin yanına. Ya tamam ailesidir ama olan bitenlerden sonra biraz bana saygından ağırlığını koy demi? Veya madem sende boşanamıyorsun benden o zaman ona göre davran. O tokadı attın beni onlara karşı küçük düşürdün tamam hepsini zor da olsa anlamaya çalışıyorum ama onlara "sizden vazgecemem" imajı vermryi kes. Karını daha çok sahiplen, ya eşimşe yada ben yokum diyip adamlığını koy ortaya? Yok ama eşimin o tavırları sadece bana geçerli.. Amaan canım anlatsam şurda roman olur. Kendimi izah edebildiğim kadar anlatıyorum. Ama evet ailesi beni mutsuz gördükce daha mutlu olacaklar. Onlara inat mutluymuşum hayatıma bakıyormuşum gibi resimler paylaşıyorum :) oda bana inat mıdır bilmem paylaştıklarımı beğeniyor.. Deli olmazsam iyi ellerinden.

Onlara inat yaşamayı da bırak.
Sadece kendin için yasa. Eşin için bile değil.
O ailesine gitsin bırak. Sen kendine dön.
Resim paylasmana gerek yok bence. Ben olsam kendimden haber bile aldirmam.
Örneğin face kullanmıyorum. Benden haber almaları imkansız eşime soracaklar da söyleyecek öyle.

Bırak sorsunlar onlar seni önemsiyor olsunlar.

Sen adlarını bile anma.
Eşin seni mutlu ettikçe mutlu et. Etmedikçe onu da salla. Bencil olduğun kadar mutlu olursun o evlilikte.

Senin evliliğin bunu istiyor bu gerçeği kabul et..

Onlara inat yaşamayı da bırak.
Sadece kendin için yasa. Eşin için bile değil.
O ailesine gitsin bırak. Sen kendine dön.
Resim paylasmana gerek yok bence. Ben olsam kendimden haber bile aldirmam.
Örneğin face kullanmıyorum. Benden haber almaları imkansız eşime soracaklar da söyleyecek öyle.

Bırak sorsunlar onlar seni önemsiyor olsunlar.

Sen adlarını bile anma.
Eşin seni mutlu ettikçe mutlu et. Etmedikçe onu da salla. Bencil olduğun kadar mutlu olursun o evlilikte.

Senin evliliğin bunu istiyor bu gerçeği kabul et..

Aslında evet hiç resim paylaşmasam daha iyi. Silmeyi düşünüyordum kendisini ilk başta ama ondan sonra eşim rahatsız olur diye vazgeçtim. Dediğin gibi gelişi güzel yaşamalı hayatı, kendinden başka kimseye düşünmeden.. Ederi kadar değer vermekle. Çok doğru :KK43:

Siz eşinizi seviyorsunuz, bu yüzden çabanız. Boşanmak kendi başına gelmeyince ne kolay insanlara...
Eşiniz de çaba gösteriyorsa, el ele verip kah düşerek kah düzlükte yürüyerek aşarsınız diye umut ediyorum.

Son konum da yazmıştım son durumu ama.. Evet o tokat sonrasında barıştık.. ama dert bitmiyor/bitmeyecek gibi görünüyor..
Yazmayim diyorum ama tutamiyorum kendimi.. Seni doven insanla birliktesin suan farkinda misin? Sen gidip ailesini sorun ediyorsun. Ne kadar gorusurse gorussun karisma isine kendin gitme ne yapiyorsa yapsin.
Dert zaten bitmez oyle bir kocayla birlikteyken ne bekliyorsun ki? Sana deger verse elini sana kaldirmaz, simdi seni dinleyip ailesiyle daha az gorusmesini mi bekliyorsun?

Giderse gitsin ya bu aileye gitme niye bu kadar sorun anlamıyorum.
Ailesi evinde doldurmadığı için ben hiç problem etmem ailesidir tabiki gidecek.
Ailesini saymayan adam seni hiç saymaz.

Yazmayim diyorum ama tutamiyorum kendimi.. Seni doven insanla birliktesin suan farkinda misin? Sen gidip ailesini sorun ediyorsun. Ne kadar gorusurse gorussun karisma isine kendin gitme ne yapiyorsa yapsin.
Dert zaten bitmez oyle bir kocayla birlikteyken ne bekliyorsun ki? Sana deger verse elini sana kaldirmaz, simdi seni dinleyip ailesiyle daha az gorusmesini mi bekliyorsun?

Yine yeniden silkelendim tokat hakkında ne dersen haklısın. Ben zaten doğru bulduğumu söylemiyorum ki..

Giderse gitsin ya bu aileye gitme niye bu kadar sorun anlamıyorum.
Ailesi evinde doldurmadığı için ben hiç problem etmem ailesidir tabiki gidecek.
Ailesini saymayan adam seni hiç saymaz.

Doldurmadığından eminsin çünkü. Ya bide doldursalar? Böyle düşünmezdiniz.

Yine yeniden silkelendim tokat hakkında ne dersen haklısın. Ben zaten doğru bulduğumu söylemiyorum ki..
Canim inan iyiligin icin yaziyorum burda amacim yuhlamak falan degil. Konu sadece 1 tokat degil ki.. Daha once acile bile gitmissin dayagindan. Ayrica ailesini her zaman senden degerli goren bir insan senin fikirlerine deger vermeyen bir insan. Bosanmak kolay degil biliyorum ama boyle giderse dertlerine dert eklersin. Bu adamin duzelecegi yok cunku.

Yarin bir gun cocugun oldu diyelim hersey daha da kotu olur siddet ve hakaret olan bir evde ona da yazik degil mi? O zaman pisman olsan ayrilmak istiyorum desen bile bu seferde cocuk icin sabredeyim diyeceksin

Son düzenleme:
iş yogunluguna göre gıdıyor genelde.
benım ailem yaşadıgım yerde olsa ve eşim kendı ailesine gıderken
benım aileme gittiğim zaman trıplere gırse
ben onu yerın dıbınde yaşatırım cok ciddiyim :KK66: bu tarz konularda ben de kısasa kısas vardır
kendı yaptıgı şeyi asla benden yapmamamı bekleyemez!

Siz eşinizi seviyorsunuz, bu yüzden çabanız. Boşanmak kendi başına gelmeyince ne kolay insanlara...
Eşiniz de çaba gösteriyorsa, el ele verip kah düşerek kah düzlükte yürüyerek aşarsınız diye umut ediyorum.

İnanın eşimde değişimeye düzelmeye çalışıyor. Dün bana "ben artık bu aile sorununu kapattım, aile yüzünden tartışmak istemiyorum" dedi. Oysa ki o herzaman ailesi için tartışmaya hazırdı.. Ve şimdi mesela beni işe giderken aramadı diye ailesinden sonra tavır aldım "Şeytanın kulağı sağır olsun" hala alttan almaya çalışıyor. Güzel güzel izah ediyor neden aramadığını fln.. Yani kısacası oda çaba göstermeye başlıyor gibime geliyor. Göstermese çok aileci olsa beni şimdiye boşardı ailesiyle görüşmüyorum diye. Bilmem sence de öyle değilmi?

Doldurmak isteyen telefonda da doldurur, ki ben bu dolma işine kaba etlerimle gülüyorum, kafası dahası beyni olan kendi başına düşünebilen biri nasıl dolar, dolmak dediğimiz başkalarının düşünceleriyle dolmak dimi, kendi fikri olan için bu mümkün değil zaten, dolayısıyla kk ya açık çağrımdır şu dolma işini bir aşalım

Biz epey uzakta olduğumuzdan gitme gibi bir durum yok kaldı ki yalnız gitmesini de istemem mümkün mertebe birlikte gitmek isterim evliyz biz çiftiz, ama bu asla bensiz gidemez demek değil, hasta olurum yorgun olurum çocuk uyuyo vs olur elbette gider, rutin ziyaretleri haftada bir diye konuştuk bakalım ankaraya gidince nasıl olacak

Bence hic birsey demeyin cünkü esiniz asiri derecede ailesine düskün ... E evde problem yaratirsaniz dahada cok kacamaklar yapicak ailesine ...:110:
Kocaniz size tokat atmis, babasiyl yüksek sesle konustunuz diye yada sözünü mü bölmüstünüz? Hatirlamadim suan. siz simdi sinirleniyorsunuz dogal olarak, ama sizce simdi bir tepki verseniz umrunda olur mu ki? Yani sizce sizin o kadar söz hakkiniz varmi ki? Esiniz bence önemsemicek hatta üste cikicak hatta ve hatta sizden dahada sogucak ...:110:
esinizi oldugu gibi, ve onun isteklerine göre, ailesine olan düskünlügünp kabullenmelisiniz...degismicek kocaniz. Daha cok acilar cekersiniz. Biran önce kabullenin yada ayrilin...

Hakkinda hayirlisi cnm ...

X