Eşiniz hafta da kaç kez ailesine gider?

Bana göre o gittiği zaman sende peşine takıl yalnız bırakma eşini ve sık sık gitmemesi daha iyi olur engelleme gidemezsin istemiyorum falan deme çünkü kavga çıkar ama gel seninle şuraya gidelim burayı gezelim de yada bahaneler üret

Önceki konularınızı biliyorum. O yüzden bence bu en az dert edeceğiniz konu.

Kendi gittiginde seni de gel diye zorlamiyorsa,evden sabah iyi cikmis adamin,aksam onlardan geldikten sonra sana takik oldugunu dusundurtmuyorsa bir problem yok bence...

valla bazen üç gün üst üste görüşürüz bazen bir hafta hiç görüşmeyiz. bazen iki hafta bunun bir sınırı yok ama beyefendi arada uğrar anasına sohbet eder çayını içer.
bacına zaten gelip geçer uğrar bende asıl buna sinir oluyorum

bılmem kı bız ıkı haftada bır falan ugruyoz ama o ekstra kaç kez gıdıyor blmıyorum, ne kadar ısterse gıtsın benı baglamaz aılesı sonucta o gitmeyecek te ben mı gıdecegım :KK70:

sen eşimle barıştın mı o tokat mevzusundan sonra

evi terk etmemiş miydin bir aralar?

valla sen yaparsan yap o vazgeçmez bence gider

Son konum da yazmıştım son durumu ama.. Evet o tokat sonrasında barıştık.. ama dert bitmiyor/bitmeyecek gibi görünüyor..

bılmem kı bız ıkı haftada bır falan ugruyoz ama o ekstra kaç kez gıdıyor blmıyorum, ne kadar ısterse gıtsın benı baglamaz aılesı sonucta o gitmeyecek te ben mı gıdecegım :KK70:

Eşim kesinlikle ailesindeyse beni aramaz yazmaz bile.. Ordan işe geçecekti ne yaptı ne yapmadı bilmiyorum ama şuan işte olması gerekir.. İşe geçerken insan bi aramaz mı ya! Dayanamadım patladım. İnsan bi eşine hayatım işe geçiyorum fln diye aramaz mı?

Ya kızlar bunu nasıl beceriyorsunuz.?
Eşinizin aklına hiç mi ailesi gelmiyor?
Bir tek benim kocam mı böyle anakuzusuuuu ne bahtsızım yaa :KK43:

böyle konulara takılırsan başta kendin ve eşinle ilişkini zedelersin...boşver isterse hergün gitsin...

Dimi? Boşvermeliyim :KK43:
Umursamamış gibi davranırsam belki azaltır ziyaretlerini. Eğer böyle şikayetci olmaya devam edersem, daha çok bağlanıp daha çok gideceğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.
Kısır döngü gibi sorunlarınız hep aynı. Aynı çember içinde dolaşıp, farklı yere çıkacağını sanıyorsunuz.
Ya artık umursamayın kaç kere gitti, kaç kere konuştular ya da yolunuza bakın.
Bu yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz.

Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.
Kısır döngü gibi sorunlarınız hep aynı. Aynı çember içinde dolaşıp, farklı yere çıkacağını sanıyorsunuz.
Ya artık umursamayın kaç kere gitti, kaç kere konuştular ya da yolunuza bakın.
Bu yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz.

Çok haklısınız. Değişmeye çalışıyorum, hayırlısı..

Çok haklısınız. Değişmeye çalışıyorum, hayırlısı..
Hayır siz de değişemezsiniz. Sadece törpüleyin kendinizi.
Eşinizden de rica edin size söylemesin. Gözünüze sokar gibi sizin yanınızda aramasın, konuşmasın.
İnsan annesiyle konuşmayacak mı diyenler de, bayanın eski konularına bakarlarsa normal bir konuşmadan bahsedilmediğini anlarlar.

Beni rahat bıraksin da istediği kadar gitsin. Tabi bana ayırması gereken zamanlardan alıp alıp onlara verirse bizim planlarimizı etkileyecek şekilde giderse çok fena yaparım o başka.

X