eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

Bilimsellik iyidir yaa. Her platformda bilimsellikten faydalanilabilir. Ortamı "boş konuşan teyzeler modu"ndan, doğru ve gerçekçi moda çeker. Konuyu açan Insanlara da faydali olursunuz. Tavsiye ederim

Hipokrat yemini etmeden de insanlara faydali olunabilir bence. ogrenilmis bilgi deneyimi asla gecemez

Hastalıkları benzermidir bilmiyorum ama annemin en alt komşusu 50 yaşından sonra sapıttı...karısına sen beni aldatıyorsun diye evden kovdu, keza kızlarını da aynı şekilde...daha sonra annemlerin tüm sitedeki bayanlarına laf atmaya, asılmaya ve evlerine lazer ışığı tutmaya kadar vardı iş...çok dayak yedi, herkes hasta yapmayın dedi ama adam resmen bunun altına sığınıp benim dr raporum var, sizi şikayet edicem dedi. Madem hasta bumları düşünecek kapasiteye nasıl sahip? Az çekmedî eşi ve çocukları... Oyüzden bu tiplerin pek akıllanacağını sanmıyorum, konu sahibi arkadaşım umarım bunları yaşamazsın ancak tedavi olmazsa seni çok kolay günler beklemiyor açıkçası...ve sen ömrün boyunca bunlara katlanabilecekmisin iyi düşün taşın derim...

Hipokrat yemini etmeden de insanlara faydali olunabilir bence. ogrenilmis bilgi deneyimi asla gecemez
Mesela doktorlar öğrenilmis bilgileri ile sizin deneyiminizi asla geçemez öyle mi? Ahahaha. Hemen sizin deneyiminizin önünde diz çöküp tövbe istesinler.

Evet hipokrat yemini etmeden de insanlara faydalı olunur ancak haddinizi bilerek. Mesela kendinizi bilimden ve hekimlerden üstün gormeyerek.

Neyse konu sahibinin konusunu saptirmayalim
Polemiği uzatmayin bence. Haksızsiniz.

Mesela doktorlar öğrenilmis bilgileri ile sizin deneyiminizi asla geçemez öyle mi? Ahahaha. Hemen sizin deneyiminizin önünde diz çöküp tövbe istesinler.

Evet hipokrat yemini etmeden de insanlara faydalı olunur ancak haddinizi bilerek. Mesela kendinizi bilimden ve hekimlerden üstün gormeyerek.

Neyse konu sahibinin konusunu saptirmayalim
Polemiği uzatmayin bence. Haksızsiniz.
Evet bence de uzatmayalim artik benim hekimlere saygim sonsuz ama bilgisiyle egosunu dengede tutamayanlara saygim yok maalesef. Umarim birgun siz de haddinizi bilirsiniz.

Saygi ölmüş, deger vermek ölmüş, sevgi ölmüş...başınız sag olsun.

Eşinizi ifade edecek tek söz var : karaktersiz

Bu kadar yüz vermeye devam et. Yarın kalkar off aşkım kız çok güzeldi yattık der. Sen de hastalık der sadece üzülürsün.

Yorumlar gercekten gozu kapali bir kadina nasil bu yapilir kismini gorulerek yazikmis. Allah yardimcin olsun sana inaniyirum ve ayakta alkisliyorum..gercek sevgi budur iste. Sen biliyirsun sen taniyirsun. Demek ki nroaml gitmeyen seyler var esinde. Iyi olacak hersey grcicek sabirli ol

Merhaba öncelikle durumumuz coook ve üzücü allah yardimciniz olsun..Benim esimdede manic depresif var ama sizin gibi bir durum ne yaşadım nede yasamak isterim..MAnik depresif sinir sistemi bozukluğu demek..ornegin sinirlendiği zaman en uç noktaya geliyor olayı paranoyaklastiracak seviyeye bi nebze kendini kaybetme diyelim ve 5dk sonra sanki o lafları etmemiş konuşmamış gibi davranıyor bir atak geçirmek gibi düşünün.. Bence Eşiniz hastalığın arkasına sığınıyor gibi allah yardımcıniz olsun..

İnsanlar iyi alıştı kendilerine psikolojik hastalık uydurmaya. Bazıları da çok bilmiş gibi bunlara çanak tutuyorlar malesef. Halbuki psikolojik hasta oldugunu iddia edenlerin neredeyse tamamının asıl sorunu; şımarıklık, kendi sorunlarıyla başa çıkamama, sorumsuzluk, cesaretsizlik, aptallık, karaktersizlik, dengesizlik, ayran gönüllülük, ilgi çekmeye çalışma.... vs.

Biri var mesela karısını sürekli aldatıyor adam, neredeyse 50 yaşına gelmiş... Karısı da ögrenmiş sonra gitmiş karısına ne demiş... Bak yine sinirden tüyler diken diken... Adam demiş ki; ''ya ben ne yapacagımı bilmiyorum. böyle olsun istemiyorum ama psikolojim bozuk. farklı kadınlar tarafından farklı şekillerde sevilmeye ihtiyaç duyma hastalıgım var sanırım. psikologa mı gitsek acaba. hasta oldugumu kabul ediyorum...'' falan gibi zırvalamış, az da göz yaşı dökmüş. Kadın da hemen inanmış bunu psikologa başlatmışlar falan ama adam hala aynıymış. Kadın da adam düzelsin diye bekliyor.

Benim verdigim örnekteki adam psikolojik hasta falan degil bildigin erkegin o...pusudur. Kendi o....luguna bi tane psikolojik hastalık uydurup kılıf yapmış daha hala insanları kandırmaya devam ediyor... İnanmayın ya bu saçmalıklara. Kendisini psikolojik hasta zannedenlere de anca gülüyorum. Gidin de az sorumluluk alın, bahanelerin ardına sıgınmayın, azıcık erdemli olun. Saçma sapan hastalık diye zırvalamayın.

manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?

Merhaba canim geçmiş olsun ...
Benim eşimde bipolar hastasi 10 yildir esimde 2 kere hastaneye yatti
ilaclarini kullanmadigi icin boşanma davasi actim geldi
yalvardi söz verdi bi sans daha
verdim simdi yeniden birlikteyiz konularima bakarsan ne kadar zorluk cektigimi anlarsin ..bilirim bipolar bi esi bırakmak çok zordur ...Esim allaha şükür simdi çok iyi düzenli doktor kontrolü ilaç tedavisiyle topladi ...ama esim çok kötüydü hastalık döneminde dine asiri derecede duskunlesmisti ben seçilmiş insanin özel güçlerin var siz seytansiniz ben sizi kurtarmaya geldim gece kalkip namaz kilmalar kuran okumalar çok fenaydi yani senin esinde su anda psikozda belirtiler benziyor bizde cinsellik on planda değildi sadece dine yoneliyodu ...

Bütün yorumları okudum şuanda hastaneye yatirmussiniz en doğrukarar canim sakin uzulme bu durumu 2 kez yasamus biri olarak söylüyorum esin çok saglikli bi şekilde cikaxak hastaneden ama ilaç tedavisini aksatmananiz lazim en önemlisi bu...

Allah sabir versin bol şifa versin ...bisey sormak istersen yardimci olurum...

cahilce dediğiniz yorumu benm psikiyatristim yaptı hanımefendi eski eşimi gördükten sonra bir sonraki aşama şizofreni diye uydurarak yorum yapmıyoruz burda yasadıgımız seyleri paylaşıyoruz. Asıl sizin yorumunuz cahilce bence cok bilirmiş gibi burda doktorculuk oynamıyoruz.

Evet arkadaşa katiliyorum bipolarin ileriki evresi şizofreni nerden biliyorsun diceksin çünkü Esim 10 yildir bipolar hastasi ve gecen sene hastaneye yatti şuanda tedavi görüyor ve doktorlar tani olarak şizofreni koymuşlar ne yazikki psikotik bozukluk yazıyordu dosyasında ..

Konu sahibi eşinin tedavisine çok özen göstermeli yoksa ilerliyor biz o kadar dikkat ettiğimiz halde ilerlemiş :110::110:

edit başına gelmiyen bilmıyor sanırım yanı çevremde hiç böyle etkılerı olan psikolojik rahatsızlığı olan bırını duymadım duymadım dıye olmıyacak halı yok tabı allah yardımcınız olsun zor bı durum gerekli tedavı işe yarar inşallah şifa bulur şiniz

Son düzenleme:
Doktorunuz bile hastaligiyla ilgili oldugunu soylerken buradaki insanlar ne hakla ve nasil bir kendine guvenle hastaligin arkasina siginiyor oyle bir sey olamaz diyor anlamak mumkun degil....

Burada yardimci oldugunuzu dusunmeniz cahil cesaretiyle kendine gelen fazla guvenden kaynaklaniyor. Ogrenilmis bilgi deneyimi gecemez de ne demek. Tamamen mantiga aykiri. Deneyim dediginiz herkes icin farkli sekilde isler. Birisinde A hastaligindan sonra B hastaligi goruldu diye diger A hastalarinda da oyle olacak diye bir sey yok. Bilimsel gercekler ise geneli ilgilendirir ve sizin deneyim dediginiz durumun her zaman onundedır. Bu yorumuzu duzeltmek isteyen arkadasa da "umarım haddinizi bilirsiniz..." vs diye yaklasmak cehaletten baska bır sey degil.

Hastalıkları benzermidir bilmiyorum ama annemin en alt komşusu 50 yaşından sonra sapıttı...karısına sen beni aldatıyorsun diye evden kovdu, keza kızlarını da aynı şekilde...daha sonra annemlerin tüm sitedeki bayanlarına laf atmaya, asılmaya ve evlerine lazer ışığı tutmaya kadar vardı iş...çok dayak yedi, herkes hasta yapmayın dedi ama adam resmen bunun altına sığınıp benim dr raporum var, sizi şikayet edicem dedi. Madem hasta bumları düşünecek kapasiteye nasıl sahip? Az çekmedî eşi ve çocukları... Oyüzden bu tiplerin pek akıllanacağını sanmıyorum, konu sahibi arkadaşım umarım bunları yaşamazsın ancak tedavi olmazsa seni çok kolay günler beklemiyor açıkçası...ve sen ömrün boyunca bunlara katlanabilecekmisin iyi düşün taşın derim...
Eşim hastanede yatıyor dr tanı koydu. ÖnceSinde bakmıyordu zaten 20 günlük bi süreçten bahsediyoruz. Durumu hiç iyi değil. Beni gözünden sakinan adam şimdi oradaki delilerle tanıştırıyor. Git sununla evlen diyor. Daha bir sürü tuhaf şey. ..

Eşim hastanede yatıyor dr tanı koydu. ÖnceSinde bakmıyordu zaten 20 günlük bi süreçten bahsediyoruz. Durumu hiç iyi değil. Beni gözünden sakinan adam şimdi oradaki delilerle tanıştırıyor. Git sununla evlen diyor. Daha bir sürü tuhaf şey. ..
Umarım biran önce düzelir ve sağlıklı günlerine kavuşur...Bunun için sabırlı olmanız şart, allah yardımcınız olsun.

Ne alakası var ya manıdepresıfle bunun..Sen tanıstıgın zaman da anlatıyor muydu yandakı kız harıka bacaklı falan dıye..Bu baHANElerin arkasına nasıl saklanıp ayrılmıyorsunuz

Ahhhh bacım Allah şifalar versin.
Toplumda sapkınlıklarını hastalık gibi gösterenler çoğalınca gerçek hasta ve hasta yakınları da anlaşılamıyor.
Inşallah iyileşecek eşin.
Ilaçları bırakmasına izin verme. Ümidini yitirme.

X