Eşiniz dışarıda süreki önden yürüseydi ne derdiniz?

O zaman el eleydik
Şimdi çocuklar olunca her şey telaşeye binmiştir aman çocuklar yanımızda dursun şu işimizi kazasız belasız halledelim hadi şu kapıyı açayım hızlı gidelim gelelim vesaire

Önden atılıp kapı asansör açması iyi bir şey bence

Çocuklar biraz daha büyüsün yine el ele çıkarsınız gezmelere bence dert etmeyin

Aslında tam da beni anladınız ben genel olarak hayatımızdaki bu değişime de uyum sağlayamadım sanki eski ilgiyi kaybettim önemsiz değersiz gibi hissediyorum.İkincş çocuktan sonra önemim kalmadı gibi hissediyorum eskiden peşimde pervane adam gitti böyle odun bi adam geldi gibi.Oyun alanındayken beni izlemiş bebeği uyutmak için gezdirirken.senin yüzün niye öyle üzgündü ne oldu sana diye sordu birkaç kere sonra yanımdan yürümeye çalıştı

Kapıyı açayım da geç demiyor ki kapıyı açıp kendi geçiyor eve de asansöre de hep en son ben biniyorum

Küçümseme belirtisi yok ama aradaki mesafe açık oluyor yürürken.Dışarıdan bakınca ayrıymışız gibi görünüyor çok saçma geliyor bana

Yani zor bebek arabası var .Küçük çocuk var genede salmayin derim ben minik dokunuş gibi minik hareketlerde yani bir şekilde yapın işte özen şart herşeye işimize evimize yemeğe çocuklara temizliğe özen gostermiyormuyuz.İste evlilikde öyle özen istiyor.Şimdi olmuyorsa bile anı kollayin ilk fırsatda yapın mesela .

Neyi yapayım anlayamadım

Şüphelik bir durum yok da düşüncesiz olması sinirlendiriyor hani bayana özel nazik centilmence davranırsın ya onlar yok eşimde.Bi çiçek istersin sen bana aldın mı diye espri yapar.

Elini tutun ilk firsatda demiştim tabi bilemem ilişki dinamiginizi ben buradan anlattiklarinizla.Hersey yolundaysa genel olarak belkide bu sorunu çok dert etmemelisiniz bilemedim başka ne denir .

Benim eşimde önden hızlı hızlı yürür bizim çocuklar büyük biz arkada üçümüz gideriz o önden hızlı hızlı gider sonra bizi bekler saçma mı saçma ama yapacak bir şey yok olduğu gibi kabul ettik

Elini tutun ilk firsatda demiştim tabi bilemem ilişki dinamiginizi ben buradan anlattiklarinizla.Hersey yolundaysa genel olarak belkide bu sorunu çok dert etmemelisiniz bilemedim başka ne denir .
Kızım öne oturduğunda elini tuttu annenin de elini hep böyle tutardım tabi eskiden kaldı dedi gerçekten de o an hatırladım yanında arabadayken bile hep elimi tutardı şimdi niye böyle değil hiç bilmiyorum belki de artık hissettiğim gibi ilgisi sevgisi azaldı

Tez canlı da o kadar acele bir durum da yok ki
Kendi adıma konuşayım önemli durum olmasina gerek yok ben daraliyorum eşim de hep ya yavaş yuru ne acelen ver vs diyor ama benim ruhum daralıyor hiç bir yerde oyalanmayi sevmem ,ihtiyacım olmayan şeylere odaklanmam pantolon için girdiysem kazak bakmam pantolon rengini siyah istersem lacivertine göz atmam vs vs bunlar benim için hep vakit kaybı bu hayatımın her alanında öyle, soğuk yemek yiyemem çayı kahveyi bekletip bekletip icemem gibi gibi... Eşiniz de böyleyse bilerek yapmiyordur.

Sebepsiz yere benimde aşırı takıldığım bi durum bu. Kadına hiç hoş hissettirmiyor bekleseler ölürler.

Şüphelik bir durum yok da düşüncesiz olması sinirlendiriyor hani bayana özel nazik centilmence davranırsın ya onlar yok eşimde.Bi çiçek istersin sen bana aldın mı diye espri yapar.
Yok, yok tabii. Zaten erkek arkadaşınız olsaydı, o durumlarda böyle düşünülür.

Peki evlenmeden de böyle miydi? Yanlış anlaşılmasın, amacım suçlamak değil, sevgi gösterme tarzı buysa, siz de en başında zevklerinizi söylemediyseniz belki ondan böyledir. Ama istediğiniz bir çiçeği almamış olması tabii ki de üzücü, anlıyorum. Şöyle bir karşınıza alıp beğenileriniz hakkında konuşun, yorgun falan olmadığı bir zaman.

Geri kafalı mısın derdim eşime eskiden köylerde kadının arkadan yürümesi gerekirmiş ya öyle bişey hayal ettim kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…