- 3 Şubat 2018
- 6.103
- 24.050
- 27
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
Şimdi çocuklar olunca her şey telaşeye binmiştir aman çocuklar yanımızda dursun şu işimizi kazasız belasız halledelim hadi şu kapıyı açayım hızlı gidelim gelelim vesaireO zaman el eleydik
o gelsinHemen fark eder de gelsene der
Aslında tam da beni anladınız ben genel olarak hayatımızdaki bu değişime de uyum sağlayamadım sanki eski ilgiyi kaybettim önemsiz değersiz gibi hissediyorum.İkincş çocuktan sonra önemim kalmadı gibi hissediyorum eskiden peşimde pervane adam gitti böyle odun bi adam geldi gibi.Oyun alanındayken beni izlemiş bebeği uyutmak için gezdirirken.senin yüzün niye öyle üzgündü ne oldu sana diye sordu birkaç kere sonra yanımdan yürümeye çalıştıÇocuklar bağımsızlığını kazandıkça dönülüyor eskiye, üzme kendini. Şu an ihtiyaçları ve hızları birbirinden çok farklı iki çocuk var ortada, evliliğin en zor zamanını yaşıyorsunuz.
Kapıyı açayım da geç demiyor ki kapıyı açıp kendi geçiyor eve de asansöre de hep en son ben biniyorumŞimdi çocuklar olunca her şey telaşeye binmiştir aman çocuklar yanımızda dursun şu işimizi kazasız belasız halledelim hadi şu kapıyı açayım hızlı gidelim gelelim vesaire
Önden atılıp kapı asansör açması iyi bir şey bence
Çocuklar biraz daha büyüsün yine el ele çıkarsınız gezmelere bence dert etmeyin
Okkalı bir kavgayı hak etmiş o zaman ben centilmenlik yapıp önden atılıyor sanmıştım uyardığınız halde devam etmiş üstelikKapıyı açayım da geç demiyor ki kapıyı açıp kendi geçiyor eve de asansöre de hep en son ben biniyorum
Küçümseme belirtisi yok ama aradaki mesafe açık oluyor yürürken.Dışarıdan bakınca ayrıymışız gibi görünüyor çok saçma geliyor bana4 kişilik bir ailede hele bebek arabası da varsa yan yana yürümek imkansız gibi bir şey, şahsen ben 4 kişiye çıkınca kim önde kim arkada kısmına hiç takılamadım, yanımızdakinin hızına uyduk gitti. Halâ da öyledir. İkimizsek yan yana yürürüz, hatta el ele ya da kol kola yürürüz. Kapıdan girme asansöre binme meselesinde de siz çocukla oyalandığınız için o hızlı hareket edebilmenin avantajını kullanıyordur belki. Kapı önünde kendi işi hızla bitebilecekken sizin ayakkabı çözüp bağlamanızı beklemesi çok mu önemli. Sabah kapıdan çıkarken çoğu zaman ben eşimin önden çıkmasını tercih ederim, o ayakkabılarını çabucak giyip çıkabiliyor, benim işim daha uzun, hatta o arada gidip arabayı açıyor, çalıştırıyor duruma göre. Küçümseme belirtisi görmüyorsanız bence takılacak bir şey de yok.
Kavga edilmez eşimle buna mı takıldın diye başlar konuşmaya susmaz da pişman eder beni konuyu açtığıma kimse eşimin çenesini geçemezOkkalı bir kavgayı hak etmiş o zaman ben centilmenlik yapıp önden atılıyor sanmıştım uyardığınız halde devam etmiş üstelik
Neyi yapayım anlayamadımYani zor bebek arabası var .Küçük çocuk var genede salmayin derim ben minik dokunuş gibi minik hareketlerde yani bir şekilde yapın işte özen şart herşeye işimize evimize yemeğe çocuklara temizliğe özen gostermiyormuyuz.İste evlilikde öyle özen istiyor.Şimdi olmuyorsa bile anı kollayin ilk fırsatda yapın mesela .
Şüphelik bir durum yok da düşüncesiz olması sinirlendiriyor hani bayana özel nazik centilmence davranırsın ya onlar yok eşimde.Bi çiçek istersin sen bana aldın mı diye espri yapar.Şakacı bir dille ifade edin, "Kızımız soruyor, babası niye gidiyor diye?" gibi. Gittiği bir an söylersiniz. Hemencecik gerginliğe gerek yok, evet, bence de çiftler toplum içinde uyumlu dursa hoş ama bazı insanlar yeterince yakın olduğu insanlar için böyle jestleri geçiyor. Başka falsosu var mı?
Çocuklu karı koca değil de sevgili olsaydınız, o zaman şüphe ederdim, yalnız gözükmek istiyor diye
Eşime sökmez bunlar niye böyle yaptın yok merak ettim neyine takılıyorsun bu durumun geliyorsun işte görüyorum gerek var mı böyle şeylere giriyorsun falan der de der yaniArkamı döner başka yöne giderim, dönüp baktığında beni bulamaz, sorarsa gelmiyormuşum bak derim.. sonrada memnun olmadığımdan bahsederim
Kızım öne oturduğunda elini tuttu annenin de elini hep böyle tutardım tabi eskiden kaldı dedi gerçekten de o an hatırladım yanında arabadayken bile hep elimi tutardı şimdi niye böyle değil hiç bilmiyorum belki de artık hissettiğim gibi ilgisi sevgisi azaldıElini tutun ilk firsatda demiştim tabi bilemem ilişki dinamiginizi ben buradan anlattiklarinizla.Hersey yolundaysa genel olarak belkide bu sorunu çok dert etmemelisiniz bilemedim başka ne denir .
Kendi adıma konuşayım önemli durum olmasina gerek yok ben daraliyorum eşim de hep ya yavaş yuru ne acelen ver vs diyor ama benim ruhum daralıyor hiç bir yerde oyalanmayi sevmem ,ihtiyacım olmayan şeylere odaklanmam pantolon için girdiysem kazak bakmam pantolon rengini siyah istersem lacivertine göz atmam vs vs bunlar benim için hep vakit kaybıTez canlı da o kadar acele bir durum da yok ki
Sebepsiz yere benimde aşırı takıldığım bi durum bu. Kadına hiç hoş hissettirmiyor bekleseler ölürler.Eşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.
Yok, yok tabii. Zaten erkek arkadaşınız olsaydı, o durumlarda böyle düşünülür.Şüphelik bir durum yok da düşüncesiz olması sinirlendiriyor hani bayana özel nazik centilmence davranırsın ya onlar yok eşimde.Bi çiçek istersin sen bana aldın mı diye espri yapar.
Geri kafalı mısın derdim eşime eskiden köylerde kadının arkadan yürümesi gerekirmiş ya öyle bişey hayal ettim kafamdaEşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.