Eşiniz dışarıda süreki önden yürüseydi ne derdiniz?

Eşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.
Ay bunu eşim yaptı. On kez uyardım olmadı en son yine carsıdyaız önden gidiyor geri döndüm eve geldim. Seninle birdaha çıkmam dedim iki ay çıkmadım. Sonra özürler vs tekrarı olmadı. Tekrarı olursa bu kez baya rest çekerim. Bence saygısızlık. Arkadaşı ile yürüse önden yürümez. Bir de gidilen yere siz de gidiyorsunuz asansöre vs beklemeyecek mı sizi bekleyecek. Çocuğunuza da kötü örnek olmuş. Çok ciddi uyarın

Eşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.
Yani eşinize değil de size direkt şunu derim
Allah muhafaza parkınson baslangıcınız olabılır mı nıye geride kalıyorsunuz, eşiniz onden giden degıl de sız geriden gelen olabılır mısınız derim

Bızde de babam boyle onden yuruyor gıbı gelirdi rahatsız olurdum
Meger annem parkınsonmuş bılmemışiz
Ogrenmemiz de bambaşka Bi sebepten oldu😐babama boşa kinlenmişiz🤣🤣🤣

Benim eşim hızlı yürümeye alıskın diye önden yürüyordu. İşte patladım sana yetismem için koşmam gerek. Git kendin yürü senle biryere gidilmez diye

Bu durum tuhaf geldi bana. Eşinizi yan yana yürümeye alıştırmaya çalışın. Siz arkada yürürken birisi aniden çantayı kapıp kaçabilir , zarar vermeye çalışabilir. İnsan sevdiği kadınla yan yan yürümeli, onu görmeli. O ne öyle erkek önde, kadın arkada yürümeler 🙄🙄 bebek arabasını o sürsün mesela, siz de yanında durun eşlik edin birlikte sürün arabayı
Bebek arabasını o sürüyor arkadan ben de kızımla geliyorum daha doğrusu söylemedim iki çocuk var bebek olan oğlum arabada gidiyor kızım benimle yürüyordu arkadan

Allah muhafaza parkınson baslangıcınız olabılır mı nıye geride kalıyorsunuz, eşiniz onden giden degıl de sız geriden gelen olabılır mısınız derim

Adam 1.90 hızlı hızlı yürüyor ben arkasından 160 boyumla yetişmeye çalışmak istemiyorum

Hızlı mı yürüyor mesela benim bir tane arkadaşım vardı kız yavaşlayamıyordu yani sizinkisi de öyle bir şey olabilir mi

Ben bi hösttt derdim , eşim unutarak biraz önden yürüse bile durup bekliyorum sonra bir bakıyor ki ben gerideyim, hemen gelip elimi tutuyor beraber yürüyoruz 😅 asla öküzlüğe gelemem, kaprisin alâsını yaparım...

Tez canlı😂 siz yavaş yürüyor musunuz ? Benim kocam çok yavaş hareket eder bana afaganlar basıyor koluna giriyorum kontrol bendeyse cekistirme gibi oluyor kontrol ondaysa ayaklarım birbirine dolanıyor yavaş yürümekten😏 benim 10 dk da yurudugum yolu eşim 20 dk da yürüyor 🙄
Tez canlı da o kadar acele bir durum da yok ki

Adam 1.90 hızlı hızlı yürüyor ben arkasından 160 boyumla yetişmeye çalışmak istemiyorum
Babamda 185 annemde 160
Boyla alakalı bı durum olmayabilir
Saglıgınızı arastırın ustunde durun
Biz yasadık
Önce farkedtseydık dıye uzulduk
Size ondan diyorum, kendiniz blırsınız
Ne kocanıza ne bana alınmanız gereken bı durum değil, dikkate almanız gereken bı durum sadece

Yanında çocuk var, bence konu sahibi o yüzden yavaş, adam bebek arabasıyla gidiyor kadın elinde çocukla, bence çocukları değişseler hızlı giden konu sahibi olurdu.

Siz acaba yavaş mı yürüyorsunuz belki de dediğiniz gibi önden asansör, kapı falan açmak için öne atılıyodur bilemedim

Çocuklar yokken nasıldınız

Babamda 185 annemde 160
Boyla alakalı bı durum olmayabilir
Saglıgınızı arastırın ustunde durun
Biz yasadık
Önce farkedtseydık dıye uzulduk
Size ondan diyorum, kendiniz blırsınız
Ne kocanıza ne bana alınmanız gereken bı durum değil, dikkate almanız gereken bı durum sadece
Çocuklar var yanımızda neden alınayım 4 yaşındaki bir çocukla ne kadar hızlı yürüyebilirsin

Başka arızası yoksa ay boşverin yaa..Acunun 30 yaş küçük genç eşi de hep arkada yürüyor😁

dururdum beklerdim. ne zaman fark eder acaba diye? sonra beklerdim gelmesini. gıcıklık olsun :KK70:

X