-
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
Eltisinin p.posunu korumak eşinize mi kalmış ay çok delirirdim eşi varken ona ne ayrıca korumak istese zaten giymez o öyle rahatsa kime NeBen de aynı dertten muzdaribim üstelik bizde çocukta yok. Geçen bu konuyu konuşurken bir yakinimiz anlattı. Anlatan hanım şimdi 70 yaşlarında. Eskiden Gülhane parkında etkinlikler olurdu ve çok kalabalık bir yerdi. Kadının eltisi, kaynı ve kadınla eşi birlikte Gülhane parkına gitmişler. Elti kısa kot etek giymiş. Kaynı ve kadının kocası eltinin etrafında pervane. Aman kimse dokunmasın modundalar. Kadincagiz da iki çocukla arkalarında, kalabaligin icinde debeleniyor. Sinirleri bozulmuş ve ağlamaya başlamış. O sırada nasıl olduysa kocası dönüp bakmış ve ağladığını görmüş. Ne oldu vs deyince kadın da "ne olacak sen eltimin poposunu korumaya calisirken sahipsiz gördüler herhalde elle taciz ettiler beni" demiş.Adam coşmuş, "vay niye söylemedin. Ben onları gebertirim" vs. "Bulursan gebertirsin" demiş kadın." Yanimda olsaydın eşim gibi bunlar yaşanmazdı zaten" demis. O gün bugündür önden yürümez diyor.
Kızı adama ver o zaman mecbur yavaş yürüyecek. Ayrıca 2 kişi bir çocuk bir de bebek arabası yan yana yürümek zor olur. Baş başa iken de böyle yapıyorsa hayırdır sen nerenin ağasısın derdim herhalde. Arada bi geride kalın kaybolun siz en iyisi.Yanımda kızım oluyor illa ki bir yerlere takılıyor çocuk o kadar hızlı yürüyemez oğlum da babasında bebek arabasında oluyor
Benim eşim değil. Konuyu bana anlatan hanımın eşi.Eltisinin p.posunu korumak eşinize mi kalmış ay çok delirirdim eşi varken ona ne ayrıca korumak istese zaten giymez o öyle rahatsa kime Ne
Ay pardonBenim eşim değil. Konuyu bana anlatan hanımın eşi.
Dediğinize katılıyorum. Eltisinin ve kaybının problemi
O önden yürürken siz yolunuzu değiştirecek ve onu takip etmeyi bırakacaksınız. Gidin keyfinizce gezin dolaşın. Arasın dursun sizi. Bir daha yapmaz. Denenmiştir.Eşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.
O önden yürürken siz yolunuzu değiştirecek ve onu takip etmeyi bırakacaksınız. Gidin keyfinizce gezin dolaşın. Arasın dursun sizi. Bir daha yapmaz. Denenmiştir.
Benim eşimde niye sürekli arkadan geliyosun diyor.
Acelen ne derimEşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.
Benimki de öyle yapar o kadar uyarmama rağmen. Bende baktım uzaklaşıyor hemen giriyorum bi mağaza market yakında ne varsa, arasın dursun.Eşimin ağırlık vs taşıdığı zamanlar dışında önden yürümesi anormal değil mi sizce?Aslında ben bunu 4 yaşındaki kızım diyince fark ettim.Bir dönem süreki babam neden önden gidiyor diye soruyordu sonra sanırım o da alıştı.Bugün avmdeyken oğlumu bebek arabasıyla sürüyor ben kızımla arkadan gidiyoruz bizi beklesene dedim geliyorsunuz ya dedi iyi dedim uç hayatım.Daha önceden de uyardığımda sallamamıştı yine sallamadı aynen hızlı hızlı önden gitti.Hayır böyle kapı falan açılır eve girilecek asansöre binilecek önden atlar mutlaka.
En azından kusura bakma demeyi biliyorÇocuk olana kadar eşim elimi tutmadan asla yürümezdi kızardım hatta bırak diye yapışık ikiz miyiz biz derdim, şimdi ise oğlunu alıyor kucağına bana arkada tır mı çarpmış, gaspçılara mı hedef olmuşum , başıma ne gelmiş dünyadan bir haber adam . Onu severken konuşurken dalıp gidiyorum kusura bakma diyor