Eşiniz dışarıda süreki önden yürüseydi ne derdiniz?

Eşiniz ne kadarda ben. :) bende hızlı yürüyorum maalesef. Yanımdakiler sürükleniyor resmen. Öyle alışmışım, eşim ya da kızım uyarınca yavaşlıyorum, onlara eşlik ediyorum ama sonra unutup yine aynı tempoda devam ediyorum. Yani alıştıysa yapacak birşey yok. kendimden biliyorum

Ben de aynı dertten muzdaribim üstelik bizde çocukta yok. Geçen bu konuyu konuşurken bir yakinimiz anlattı. Anlatan hanım şimdi 70 yaşlarında. Eskiden Gülhane parkında etkinlikler olurdu ve çok kalabalık bir yerdi. Kadının eltisi, kaynı ve kadınla eşi birlikte Gülhane parkına gitmişler. Elti kısa kot etek giymiş. Kaynı ve kadının kocası eltinin etrafında pervane. Aman kimse dokunmasın modundalar. Kadincagiz da iki çocukla arkalarında, kalabaligin icinde debeleniyor. Sinirleri bozulmuş ve ağlamaya başlamış. O sırada nasıl olduysa kocası dönüp bakmış ve ağladığını görmüş. Ne oldu vs deyince kadın da "ne olacak sen eltimin poposunu korumaya calisirken sahipsiz gördüler herhalde elle taciz ettiler beni" demiş. Adam coşmuş, "vay niye söylemedin. Ben onları gebertirim" vs. "Bulursan gebertirsin" demiş kadın." Yanimda olsaydın eşim gibi bunlar yaşanmazdı zaten" demis. O gün bugündür önden yürümez diyor.

4 kişilik aile hele iki bebekle nasıl yan yana yürüyeceksiniz?
Çocuklar büyük olsa tamam hadi el ele tutuşur önünüzden giderler siz de eşinizle yan yana yürürsünüz. Ama şu anda birinizin bir çocukla önden gitmesi gerek

İki çocuk olunca işler biraz değişiyor olabilir ama çok sinir bozucu gerçekten. Benn hele eşim elimi tutmadan yürüdüğünde sinir oluyorum fakat haliyle kızım da babasının elini tutmak istiyor. Yani çok değişik bir duygu bu alışmışım yıllardır el ele gezmeye bazen bir eliyle benim elimi diğeri ile kızımın elini tutar. Ortada kalır. Gülesim geliyor öyle zamanlarda. Aramızda da bayağı boy farkı var Ben 1.53 o 1.85 Ama ne yapayım hem kocamın hem kızımın elini tutmak istiyorum

Eltisinin p.posunu korumak eşinize mi kalmış ay çok delirirdim eşi varken ona ne ayrıca korumak istese zaten giymez o öyle rahatsa kime Ne

Yanımda kızım oluyor illa ki bir yerlere takılıyor çocuk o kadar hızlı yürüyemez oğlum da babasında bebek arabasında oluyor
Kızı adama ver o zaman mecbur yavaş yürüyecek. Ayrıca 2 kişi bir çocuk bir de bebek arabası yan yana yürümek zor olur. Baş başa iken de böyle yapıyorsa hayırdır sen nerenin ağasısın derdim herhalde. Arada bi geride kalın kaybolun siz en iyisi.

Eltisinin p.posunu korumak eşinize mi kalmış ay çok delirirdim eşi varken ona ne ayrıca korumak istese zaten giymez o öyle rahatsa kime Ne
Benim eşim değil. Konuyu bana anlatan hanımın eşi.
Dediğinize katılıyorum. Eltisinin ve kaybının problemi

O önden yürürken siz yolunuzu değiştirecek ve onu takip etmeyi bırakacaksınız. Gidin keyfinizce gezin dolaşın. Arasın dursun sizi. Bir daha yapmaz. Denenmiştir.

Benim kocam elimden tutup benide sürüklüyor nefes nefese kalıyorum özellikle avmde acaba nedendir kızlar

Valla 50 yıl önce köyde yapılırdı böylesi, evin erkeği! önden giderdi kalanlar da arkadan gelirdi. Gayet kötü bir görüntü apacaip bir kocakonuşur uyarırım

Acelen ne derim

bilerek yapmıyor ise ben de aynı durumdayım
yanımdaki kişi uyarana kadar hızlı yürüdüğümü farketmiyorum
bazen yanımdaki kişi hızlı yürüyor sinir oluyorum ama o da farkında değil

Çocuk olana kadar eşim elimi tutmadan asla yürümezdi kızardım hatta bırak diye yapışık ikiz miyiz biz derdim, şimdi ise oğlunu alıyor kucağına bana arkada tır mı çarpmış, gaspçılara mı hedef olmuşum , başıma ne gelmiş dünyadan bir haber adam . Onu severken konuşurken dalıp gidiyorum kusura bakma diyor

Benimki de öyle yapar o kadar uyarmama rağmen. Bende baktım uzaklaşıyor hemen giriyorum bi mağaza market yakında ne varsa, arasın dursun.

En azından kusura bakma demeyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…