Eşiniz cinsel ilişki sırasında böyle davranıyor mu

Konuş eşinle sadece onun istediği şekilde olmaz vurmak ne haddine öyle yapınca ilişkiyi sonlandir kendini i şekilde niye kullandiriyorsun

Benim son ilişkim sert seks seven bi adamlaydı. İlişkide gayet normal, sevecen olan adam sekste sado-mazo boyutuna kadar gidiyordu ve kalçamın üzerine oturamayacak kadar sert morluk bırakmıştı yumruk atıyordu çünkü. Böyle şeyler normal mi değil mi napmam gerektiğini bilemediğim için hatta buraya bi başlık açmıştım ve sağ olsunlar beni çok güzel yönlendirdiler, gözümü açtılar. Sekste sertlik olabilir ama bu seksten önce söylenmesi gereken, her iki tarafın da rıza göstermesi gereken bi olay. Yoksa durum cinsel şiddete ve dahi evli olsanız bile tecavüz pozisyonuna gidiyor. Karşılıklı rıza burada kilit nokta. Hoşlanmadığınız ne varsa söyleyin, ben söyleyememiştim çekinmiştim ve sonrasında kendimi gerçekten berbat hissetmeye başlamıştım. Seks gözümde korkunç bi şeye dönmeye başlamıştı ve bu ilişkiyi komple noktalamıştım. Siz evlisiniz, alın eşinizi karşılıklı konuşun. O daha esnek pozisyonlara girmenizi istiyorsa belki biraz spor-yoga ile esneklik katabilirsiniz kendinize ama hoşunuza gitmeyen, kendinize olan saygınızı düşüren hiçbir duruma kendinizi sokmayın.

Sadece kendini düşünen bencil ve bana göre yetersiz bir adam eşiniz.
Normalde de kaba saba bir adammı sadece yataktamı böyle?

Evlenmeden önce bu tarz kadınlarla birlikte olmuş fantazilerini bı yönde geliştirmiş olabilir
Ama açıkça konuşmanızda fayda görüyorum.
Kadının düşünülmediği,orgazma ulaşmadığı bir cinsel birliktelik bence tecavüzdür ki yasalarımız da bu suç..yapan eşiniz dahi olsa

Onun sana vurdugu zaman iliskinin bitmesini bekle bittiği zaman devam edelim ben daha devam etmek istiyorum deyip sende onu bu sekilde vur

Tabi ki davranmıyor çünkü bir davar değil. Nasil bir muamele bu ya ve nasil katlaniyorsunuz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…