Eşiniz cinsel ilişki sırasında böyle davranıyor mu

Ben de ne demek istediğinizi anlıyorum ama kabullenemiyorum. Durumum bu. Benim küfürden kastım da daha açık seçik konuşmak seviyesinde. Üslubunuz çok güzel. Keşke tüm fikir ayrılıkları bu biçimde konuşulsa.

BU DURUM SİZİNDE HOŞUNUZA GİTMİYORSA EŞİNİZLE BUNU YAPMAMASI İÇİN KONUŞABİLİRSİNİZ BENİM EŞİMDE SEVMEZ BÖYLE ŞEYLERİ

Çirkin biride değilim cümlenize takıldım..

Annelik duygusu çok güzel evet, ama bu kadar takıntı haline getirmeniz normal mi?
Yıllardır konu açmışsınız, gerçekten bu kadar kaba ve düşüncesiz bi adamı baba yapacak kadar mı istiyorsunuz.
Eşiniz size her konuda kötü davranıyor. Tamam boşanın demiyorum ama önce bi aranızdaki sorunları çözün.

cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil
normal zamanda anlayışlı mı peki? Sanıyorum ki anlayışlı değil çünkü konuşmak yerine bizlere danışmışsın.
deneyimsiz olsan bile sana kaba davranılmasını gerektirmiyor, en yakın olduğunuz anlar bunlar.

Sert seviyor sadece adam ama kafaya vurmak nedir

Kırbaç gibi bişey bul evde bende bunu seviyorum de

Aklıma Kerimcan ın şarkısı geldi ‘bebeğim dediğim anda vuğğrr baaaağğnnaaa
eşiniz cok kaba ve kimsede böyle birsey yoktur diye düşünüyorum ..

Pozisyonlarla ilgili bilgi edinin bence, doğru pozisyona getirmek için o şekilde yapıyor olabilir. Tam keyif kısmında dikkat dağılması sinir yapabilir isteksizliğini hissetmesi de rahatsız edici karşı taraf için bu ilerde sertleşmeye kadar gider. Sonuç olaraK sevişiyorsunuz çok yumuşak hareketler de olmuyor doğası gereği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…