Tabii ki herkes herkesin hoşlandığı şeyleri beğenmek zorunda değil ama kendimiz beğenmeyince bunu hemen "problem, sorun" vs olarak yaftalamak bana doğru gelmiyor.
Ona bakarsanız, siz o örneği verdiğiniz için ben de oradan devam ediyorum yanlış anlamayın, küfür de bir tarafın diğer tarafı sözel olarak aşağılaması, yapılan paylaşımın aşağılanması, içeriğe bağlı olarak tehdit edilmesi vs oluyor. Nasıl ki o esnada partneriniz küfrü gerçekten kastederek etmiyorsa, tokat şaplak vs olaylarda da karşıdakini dövme niyetiyle yapılmyor oluyor.
Ben küfür sevmem mesela seks esnasında, partnerimin bana küfretmesini de kabul etmem ama bunu "küfür edenlerde problem vardır" diye ortaya koymam mesela. Çünkü neden siz bir şeyi sevdiğiniz için size problemli diyeyim, değil mi?
Bunu küfür, vurma vs spesifik bir şey için söylemiyorum, şu an aklıma gelmeyen birçok farklı zevk olabilir. Ben bir şeyi kendim yapmayı veya bana yapılmasını sevmiyorum diye bunu yapan insanları problemi olarak nitelendirmeyi doğru bulmuyorum sadece. Bunu da tartışmak amacıyla veya parmak sallar bir tavırla söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.