Eşiniz cinsel ilişki sırasında böyle davranıyor mu

Tabii ki herkes herkesin hoşlandığı şeyleri beğenmek zorunda değil ama kendimiz beğenmeyince bunu hemen "problem, sorun" vs olarak yaftalamak bana doğru gelmiyor.

Ona bakarsanız, siz o örneği verdiğiniz için ben de oradan devam ediyorum yanlış anlamayın, küfür de bir tarafın diğer tarafı sözel olarak aşağılaması, yapılan paylaşımın aşağılanması, içeriğe bağlı olarak tehdit edilmesi vs oluyor. Nasıl ki o esnada partneriniz küfrü gerçekten kastederek etmiyorsa, tokat şaplak vs olaylarda da karşıdakini dövme niyetiyle yapılmyor oluyor.

Ben küfür sevmem mesela seks esnasında, partnerimin bana küfretmesini de kabul etmem ama bunu "küfür edenlerde problem vardır" diye ortaya koymam mesela. Çünkü neden siz bir şeyi sevdiğiniz için size problemli diyeyim, değil mi?

Bunu küfür, vurma vs spesifik bir şey için söylemiyorum, şu an aklıma gelmeyen birçok farklı zevk olabilir. Ben bir şeyi kendim yapmayı veya bana yapılmasını sevmiyorum diye bunu yapan insanları problemi olarak nitelendirmeyi doğru bulmuyorum sadece. Bunu da tartışmak amacıyla veya parmak sallar bir tavırla söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.
Ben de ne demek istediğinizi anlıyorum ama kabullenemiyorum. Durumum bu. 🤦🏻‍♀️ Benim küfürden kastım da daha açık seçik konuşmak seviyesinde. 🤷🏻‍♀️ Üslubunuz çok güzel. Keşke tüm fikir ayrılıkları bu biçimde konuşulsa. 💐

BU DURUM SİZİNDE HOŞUNUZA GİTMİYORSA EŞİNİZLE BUNU YAPMAMASI İÇİN KONUŞABİLİRSİNİZ BENİM EŞİMDE SEVMEZ BÖYLE ŞEYLERİ

Öncelikle herkese merhaba artık o kadar yoruldum ki eşimle cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil en ufak beğenmediği davranışda bana kötü sözler söylüyor sırtıma belime kafama vuruyor bınlar normal mı ?ben bu durumdan çok rahatsızım bıraz daha anlayış bekliyorum eşimden ama yol sizin de böyle mi.mesela afedersiniz belimi biraz eğmiyorum belimin üstüne bastırıyor vuruyor bu şekilde hiç bir şekilde zevk almıyorum .beni rahatlatması gerekmez mi çirkin biri de değilim güzel bakımlı biriyım ve çevremde dikkat cekiyorum ama bilmiyorum artık çok bunaldım lütfen bana bir akıl verin
Çirkin biride değilim cümlenize takıldım..

Öncelikle herkese merhaba artık o kadar yoruldum ki eşimle cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil en ufak beğenmediği davranışda bana kötü sözler söylüyor sırtıma belime kafama vuruyor bınlar normal mı ?ben bu durumdan çok rahatsızım bıraz daha anlayış bekliyorum eşimden ama yol sizin de böyle mi.mesela afedersiniz belimi biraz eğmiyorum belimin üstüne bastırıyor vuruyor bu şekilde hiç bir şekilde zevk almıyorum .beni rahatlatması gerekmez mi çirkin biri de değilim güzel bakımlı biriyım ve çevremde dikkat cekiyorum ama bilmiyorum artık çok bunaldım lütfen bana bir akıl verin
Annelik duygusu çok güzel evet, ama bu kadar takıntı haline getirmeniz normal mi?
Yıllardır konu açmışsınız, gerçekten bu kadar kaba ve düşüncesiz bi adamı baba yapacak kadar mı istiyorsunuz.
Eşiniz size her konuda kötü davranıyor. Tamam boşanın demiyorum ama önce bi aranızdaki sorunları çözün.

cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil
normal zamanda anlayışlı mı peki? Sanıyorum ki anlayışlı değil çünkü konuşmak yerine bizlere danışmışsın.
deneyimsiz olsan bile sana kaba davranılmasını gerektirmiyor, en yakın olduğunuz anlar bunlar.

Sert seviyor sadece adam ama kafaya vurmak nedir

Kırbaç gibi bişey bul evde bende bunu seviyorum de

Aklıma Kerimcan ın şarkısı geldi ‘bebeğim dediğim anda vuğğrr baaaağğnnaaa :rolleyes: :rolleyes:
eşiniz cok kaba ve kimsede böyle birsey yoktur diye düşünüyorum .. 🤔🤔

Pozisyonlarla ilgili bilgi edinin bence, doğru pozisyona getirmek için o şekilde yapıyor olabilir. Tam keyif kısmında dikkat dağılması sinir yapabilir isteksizliğini hissetmesi de rahatsız edici karşı taraf için bu ilerde sertleşmeye kadar gider. Sonuç olaraK sevişiyorsunuz çok yumuşak hareketler de olmuyor doğası gereği.

X