• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz burun estetiği ameliyatı olmanıza izin vermiyorsa nasıl tepki gösterirsiniz?

Zencefilistanbul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
7
7
1
32
merhaba kadınlar kulübü üyeleri eşiniz burun estetiği ameliyatı olmanıza izin vermiyor ise ne tepki gösterirdiniz?.Bu konuyu defalarca eşime açmam rağmen hiç izin vermiyor.Siz olsaydınız nasıl davranırdınız ve nasıl ikna edersiniz? şimdiden teşekkürler

merhaba kadınlar kulübü üyeleri eşiniz burun estetiği ameliyatı olmanıza izin vermiyor ise ne tepki gösterirdiniz?.Bu konuyu defalarca eşime açmam rağmen hiç izin vermiyor.Siz olsaydınız nasıl davranırdınız ve nasıl ikna edersiniz? şimdiden teşekkürler
Ameliyat ücretini siz ödeyecekseniz söylemenize bile gerek yok.boyle birşey için izin almaninda anlamı yok.

İzin alırsanız izin vermez tabiki... Maddi açıdan izinse birşey diyemem ama bedeniniz hakkındaki bir kararsa son sözü neden eşinize bıraktığınızı çözemedim pek.
Benim eşim de pek sıcak bakmadı hatta onaylamadı da ama; "burun benim burnum karışamazsın,iyisiyle kötüsüyle ben herşeyi göze alırken sana pek söz düşmüyor"dedim ve kapattım konuyu.

İzin alırsanız izin vermez tabiki... Maddi açıdan izinse birşey diyemem ama bedeniniz hakkındaki bir kararsa son sözü neden eşinize bıraktığınızı çözemedim pek.
Benim eşim de pek sıcak bakmadı hatta onaylamadı da ama; "burun benim burnum karışamazsın,iyisiyle kötüsüyle ben herşeyi göze alırken sana pek söz düşmüyor"dedim ve kapattım konuyu.
ama izinsiz yaparsam çok kızar ve hiç konuşmaz ben seni böyle sevdim diyor.

ama izinsiz yaparsam çok kızar ve hiç konuşmaz ben seni böyle sevdim diyor.

Benim eşim de ben seni böyle sevdim diyordu,istemiyordu ama ona söz hakkı vermedim,sen beni böyle seviyorsun ama ben kendimi böyle sevmiyorum dedim hep. Ameliyatımın sabahına kadar bile hiç gönüllü değildi ama ameliyattan sonra her türlü nazımı çekti günlerce. 10-15 gün sabaha kadar uyamadan başımda bekledi olur da yanlışlıkla burnumu bir yere çarparım diye, hem de içim sıkıldığı için sık sık uyanıyordum beni yalnız bırakmak istemiyordu. Ben çok sıkıntılı atlattım iyileşme sürecimi ama bir kere bile ben sana ameliyat olma demiştim demedi.
Yani diyeceğim o ki; öyle esip gürlediklerine bakmayın ve kızar diye düşünmeyin. Ameliyattan sonra bir an önce iyileşmeniz için elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum :)

Back