Esiniz buna bayilicakk :))

Lentecik

Yasamak cok guzel!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
797
11
Arkadaslarr 20.haftadan sonra gece yatarken herhangi iki ucu acik fazla uzun olmayan bir nesneyi gobeginize dayayin ve esinizz bebegin kalp atislarini cok net bi sekilde dinlesin :)
Biz dun gece denedik wc kagit rulosunu dayadi esim karnima pit pit attiigini soyledi yani gercekten dogruymus esimde duydu,,,Hergun gece yattiginizda yapinn tam sessizlik ozaman cokuyorr,,,Bol su sesi ve kalp atislari :)
Keske bizde dinleyebilseydik ama bu his"te eslerimize armagan olsun !

Son düzenleme:
aaaaaaaa denıcem ınş................bende üç kalp atışı çıkacak.....................sagol............

Cnm ben onu
bebeĞın ılk kalp atıŞları atmaya baŞlayınca yapılabıleceĞını bılıyorum
gÖbeĞıne yanı Çıplak tene
sessız bı ortamda eŞın kulaĞını dayasın ses duyuluyo gene

Cnm ben onu
bebeĞİn İlk kalp atıŞları atmaya baŞlayınca yapılabİleceĞİnİ bİlİyorum
gÖbeĞİne yanİ Çıplak tene
sessİz bİ ortamda eŞİn kulaĞını dayasın ses duyuluyo gene

Hadi yaa... biz yeni ogrendik ve denedik,,,okdugumda 20 hafta denildigi icin oyle yazdim,,,bende 25 teyim zaten cok net duyuluyor sesler..Keske once ogrenseydim :))) esim icin daha iyi olurdu,,,gec kalmis sayilmaz ama ,.,, :)

ayy denemek lazim cok guzel olur gerci doktora gittiimde hep dinletio bebisimin kalp atisini oyle guzel bir his ki:KK70: ama hickiriklarini hic sorunsuz duyabiliyor esim tabii bende:KK70:

iyi ama o atan bizim kendi sesimiz olmasın.Biliyorsunuz göbeğe biraz bastırılınca nabız atmaya başlar.o ses değildir yani dimi??

bende yapsam olurmu?
birde nası oluyor ben tam anlamadım

yaaa bızde duyabılırmıyız kı acaba sımdı esım duyamaz odaklanamaz ben duyamadım derse yarın solugu doktorda alırım kesın...

Cnm ben onu
bebeĞİn İlk kalp atıŞları atmaya baŞlayınca yapılabİleceĞİnİ bİlİyorum
gÖbeĞİne yanİ Çıplak tene
sessİz bİ ortamda eŞİn kulaĞını dayasın ses duyuluyo gene

bi yanlışın olmasın arkadaşım eşim hamile kaldığımdan beri geceleri çıplak tenime kulağını koyuyo ama ses duymuyor hatta duysun die nefesimi bile tutuyorum ama sadece gaz sesi gibi sesler duyuyo yani bu şekilde vede daha yeni bebeğin kalbi atarken duyulabileceine pek inanmıyorum kendimden biliyorum duyulmuyo...

bu yöntemi denicem 20 haftama giriyorum belki bu sefer duyar eşim ben yaşıyorum bu mutluluğu oda duyarak yaşasın:dance::dance:

iyi ama o atan bizim kendi sesimiz olmasın.Biliyorsunuz göbeğe biraz bastırılınca nabız atmaya başlar.o ses değildir yani dimi??

bende ayni seyi soyliycektim. ciplak kulakla duymak gercekten cok zor. ben her aksam stetoskopla dinlemeye calisiyorum, onda bile duyamiyorum, kaldi ki tuvalet rulosu bana cok inandirici gelmiyor. hatta saglik ocagina gittigimde bile once benim kalp atimlarimi aliyor, sonra bebeginkileri yakaliyor.

Hayir kizlarr kendi kalp sesimiz degil,,,gercekten bebeginki duyuluyor,,,dahaa hizli atiyor,,,gunduz denemeyin gece yatarken,gece sessizlik tam cokuyor cunku!
Gunduzleri bizde duyamiyoruz!
Yani esim...
Esim disinda abim ve abimin eside dinledi...
Belkide o sus sesleri arasinda sesi ayirt etmek zor gelebelir duymayanlar icin...

Ben daha önce nette okumuştum evet oluyor arkadaşlar eşim hergece dinliyor oğlumuzun kalp atışlarını içim gidior benimde duymak için ama imkansız tabi

X