• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz başkasının deniz şortunu giyebilir mi?

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.455
6.155
158
Mesela eşiniz bir iş gezisi için bir otele gitti, erkek arkadaşları var. Yanına mayo şort felan almadı. Otelde de havuz var. Eşiniz başka bir arkadaşının havuz şortunu giyebilir mi? Bu durumdan ben çok rahatsız oldum. Arkadaşında mantar mı var başka bi hastalık mı var bilemeyiz, sonra gelip bana bulaştıracak diye düşündüm. Zaten mantar belasından zor kurtuldum. Siz ne düşünürdünüz?

Mesela eşiniz bir iş gezisi için bir otele gitti, erkek arkadaşları var. Yanına mayo şort felan almadı. Otelde de havuz var. Eşiniz başka bir arkadaşının havuz şortunu giyebilir mi? Bu durumdan ben çok rahatsız oldum. Arkadaşında mantar mı var başka bi hastalık mı var bilemeyiz, sonra gelip bana bulaştıracak diye düşündüm. Zaten mantar belasından zor kurtuldum. Siz ne düşünürdünüz?
Giyemez, mide bulandirici

Giymez, ihtiyaç varsa gidip satın alır.
Eşiniz başkasının iç çamaşırını da giyer sanırım.

Kızlar çok teşekkür ederim... Bunun yüzünden eşimle tartıştık da, her şeyi çok abarttığım konusunda üzerime gelmişti. Bi havuza girecekmiş onu da zehir etmişim, temizlik takıntım varmış. Falan filan. Demek ki böyle düşünmekte haksız değilim şuan kendimi daha iyi hissettim. Sağ olun...

İğrenç don bildiğin

Giymemeli hpv bile kapabilir Allah korusun ama erkekler bizim kadar hassas değiller galiba ya rahatlığa bak 🥲
Gerçi alt çamaşır değil de bikini üstü gitmişliğim var arkadaşımdan fakat o da alt bölge değil ve temiz yıkanmış üst giymiştim ben

Biz kadınlar olayları çok detaylı olarak düşünüyoruz ama abim ve 4 arkadaşı bir şortu dönüşümlü kullanmış bir keresinde. Sırayla giyip denize girmişler ve bu uzunca bir süre sürmüş böyle. Annem öğrenip kıyamet kopardı gidip 4 tane şort almıştı arkadaşlarına da aldım diyip. Yani onlara göre bunlar normal. İyi ki erkek değiliz ya

Back