Eşiniz alyans takıyormu?

sevgılıyken bır cıft yuzuk alıp kendı aramızda takmıstık beyaz altındı
bızım ıcın cok onemlı oldugundan nısanızmıda da aynı yuzuklerı taktık
kendı aramızda taktıgımız gunden bu yana ıkımzınde parmagından cıkmadı

nişanlım askerde bile çıkarmıyo yüzüğünü
sağ elde yüzük yasak olduğu için sol tarafına takmış yüzüğünü :asigim:

Benimki de hep takar :asigim:
Özellikle dışarı çıkarken banada dikkat eder taktımmı takmadım mı diye unuttuysam vay halime kaydirigubbakcemile3

bende eşimde hiç çıkarmadık ben ilk defa doğuma girerken mecburiyetten çıkardım o zaman bile eşim ben çıkana kadar avucunda tutmuş çıkar çıkmaz gene taktı şahsen bu durum çokda hoşuma gidiyor çıkarmasın yaa

ikimiz de takıyoruz hatta evde yatarken bile takıoruz .bi parçamız oldu artık. ben sadece tektaşımı çıkarıyorum eve gelince

bende eşim takmasını istiorum yaa o alyan evliliğin simgesi bayan nasıl takıosa erkekte takmalı inşllah beni eişim takar alyansını takmasını istiorum

takıyooo tabi hele bi takmasın :oklava:
gerçi kendide seviyor takmayı ben de çok seviyorum en güzel takım bnm alyansım alkisalkisalkis

ben nısanlıyım ve kesınlıkle cıkarmaz opuyorumnanaktan ona cokkk deger verırı benım de asla cıkarmamı ıstemez opuyorumnanaktan
suan askerde yuzugune aman bırsey olur dıye yuzugu bana bırakt gıttı :1no2:
gumus soz yuzugumuz vardı onu taktı senağlama
ayy bırden anlatırken o an aklıma geldı senağlama son ana kadar cıkarmadı altın olanı tam gıdecekken cıkardı verdı :gitme:

benim eşimde hiç çıkarmaz çok hevesli bu konuda bide bizim alyanslarımız çok kalın ona rağmen alyanssız gezmez iş arkadaşları bile nası takıyon onu diye hayret ediyolarmış tabi bende çıkarmam

hele bi takmasın dörürüm onu:)bende takmam valla karşılıklııı:)bende yüzük takmayı hiç sevmiyorum ama mecbur takıyorum beyfendide istesede istemesede takcak:)

ewlendigimiz günden beri çıkarmaz hiç parmagından bazen kilo alırr olmaz yüzük serçe parmagına takarr hasbam :D

ama ben aklıma düşdükçe takarım yada bir yere gezmeye giderken falan

2 aylık nişanlıyım ve nişanlım sürekli takıyor, önceden takmam, yakışmaz falan diyordu ama şimdi hiç çıkarmak istemiyor :asigim:

Back