Eşiniz alyans takıyormu?

11 yıllık evliyiz ilk yıllar takıyor gibiydi...8 senedirde hiç takmıyor kah altın dedii kah kaybettim dedi:roflol:
baktım derdimi anlatamıyorum,özellikle onlayken bende takmıyorum...ama huyum kurusun benim için okadar önemliki alyansım yanlız dışarı çıktığım zamanlar mutlaka takarım mutlaka..keşke eşimde benim kadar duyarlı olsaydı bu konuda:çok üzgünüm:

nişanlıyken hiç çıkarmıyordu,evlendikten sonra ilkyıl filan taktı,sonra çıkarış o çıkarış,şimdi bayramlık gibi bayramlarda takıyor sadecekaydirigubbakcemile3

eşim takar ...çıkarırsa boynuna tasma yaparım zaten ! ara sıra bakarım parmağına yüzünü kaldırtarak iz varmı diye çaktırmadan ee dışarda çıkarırsa nasıl müdahale edeyim dimi böle kontrol ediom bende :)

eşim takar yüzük, ben takmam, sürekli elimi yıkıyorum(sabunlu kalıyor yüzüğün altı), sürekli yemek yapıyorum, sanki hijyenik olmuyormuş gibi geliyor, tak çıkar yapcağıma hiç takmıyorum

sıkıyosa takmasın.niye aldık alyansı peki evde dursun diyemi.:))şaka bi yana benden birazcık yüz bulsa takmıcakta.hiç taviz vermiyorum.

sefgilim sürekli takıo ama ben ailemin yanında takamıorum malumm :) bazen onun yanına giderken unutuorum takmayıı kızıo

sefgilim sürekli takıo ama ben ailemin yanında takamıorum malumm :) bazen onun yanına giderken unutuorum takmayıı kızıo

cnm bende eskiden ailemin yanında takamazdım birkeresinde unutmustum annem sormustu bu ne diye :)

şimdi hiç çıkarmıyorum çünkü 4. yılımızdayız ve sözlüyüz.. cnm darısı basınaopuyorumnanaktan

benim de bi kaç kez yakalanmışlığım oldu tabi :kedi: hiiçç ölesine bi yüzük die gecistirdim ne kadar inandırıcı olmuşumdur orası ayrı da sırnaşık şey amin canım saol biz de 5 yıldır birlikteyiz ama naaaasip kısmet hihoyyyt

ay 5 yıl ne güsel aman nazar değmesin cnm öle tabi nasipp

alerjisi var kociğimin takamıyor malesef
Ama böyle düğündü bişeydi o zamanlar takıyor birkaç saatliğine
gerçi bende takmıyorum çok nadir aklıma gelirse

merhaba benim esim her sene degistirir yuzugunu ve ilk uc ay heveslenir takar,hevesi gecince de yuzugu ortalarda geziyor,oraya buraya birakiyor:)bense hic takmadim takmayida dusunmuyorum sikici geliyor yuzuk takmak heee:)

selam benim eşimde yüzüğünğ asla elinden çıkarmaz hep parmağında durur nişanlandığımız zaman taktı 8 sene oldu hiç çıkarmaz sevmek çok önemli yaa kimisi yüzüğü sevmez ben baktım seviyor aldım ona bi yüzük gözü gibi bakıyor ben bunu özel günlerde takayım diyor çünkü benim için çok özel yok canım bişey olmaz ben sana bi daha alırım diyorum 3 tane yüzüğü var değişik değişik takıyor şimdi

Takıyo benim askımcım da, ve takması da lazım yahu,ben nası takıyorum yüzük parmaktan cıkınca kızıyosa ona da ben kızarım hatta parmagını keserim ozaman takcak parmagın yok napım derim,takmasına gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3

Biz kendi aramızda nişan yaptığımızda gümüş alyansını hiç çıkarmazdı parmağından, ta ki nişanlandık özel yapım diye işi gereği çiziliyor bahanesiyle takmamaya başlamıştı benim yanımda yokken, yanıma gelirken unuttuğu bile oluyordu takmayı ama şimdi şoklardayım 22 günlük evliyiz parmağından çıkmıyor yüzük bana bile o hatırlatıyor evden çıkarken falan yüzüğün nerde diye.

yok valla kuzum...takmıyor alışık değilim ben takıya diyor...arada kullanıyor.. ama dertmi bence değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…