• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz alyans takıyormu?

ben evli değilim ama sevgilimle aramızda yüzük taktık o her zaman takıo

aynen bizde sevgilimle kendi aramızda yuzuk taktık ben kızgınım ona takmıyom ama o takıyo :P

aynen bizimde sefgilimle war,maç yaparken bile bant sarıo,çıkarmıoo kaydirigubbakcemile4

takıyo tabı
ben nıye takıyosam oda takıcak
hos takmazsada yapcak bıse yok emmeee
yınede takar askım benım:asigim:

benim nişanlım takmıo:) ara sıra bende takmıom sadece dışarı çıkacağım zamanlar takmaya özen gösteriom asılan olmasın die kaydirigubbakcemile4

benim eşim de takar, evde ben de çıkartırım, parmaklar şiştiği için, eşimin de yüzüğü dar geliyor ama dışarı çıkarken kesin takıyoruz, o takmasa ben kızarım, ben takmasam da o kızar :)

valla biz nişanlımla beraber çalışıoruz bütün gün gözümün önünde haftasonlarıda genelde sürekli beraberiz zaten yapışık ikiz gibi dolanıoz yüzük pek önemli olmuo bu durumda :)kaydirigubbakcemile2

biz takmiyoruz ne esim ne ben canimiz isterse deee ayda yilda bir sus olsun diye takiyoruz okadar
bizim icin onemli olan kalpler bir olsunopuyorumnanaktan yuzukde neymis:dilcikar:

evli diilim ama nişanlıyım
ben sürekli takarım
bitanemdee sürekli takar elinden çıkarmaz:)

zaten bu yüzükelri takana kadar anamız ağladı:D

benim eşimde takmaz ilk zamanlar zorluyordum tak diye ama takmayı sevmediği için takmıyordu şimdide farkında bile değilim alıştım zaten benim içinde önemli değil artık ben ona güveniyorum
evli olduğunu bile bile o erkekle beraber olan kadınlar yokmu çoooook önemli olan yüzük değilki yapan erkek yüzüklede yapar

10 senelik ewliyiz daha taktığını görmedim
sadece gezmelere yada misafire gidince talıyor ama ben her zaman alyansım parmağımda hiç çıkartmam nedense

takmiyor cünkü altina karsi alerjisi var...gümüs almayi düsünüyoruz...gerci güven daha önemli

bende bazen takmiyorum...

onemli olan gonullerin bagliligi yuzuk takipta disarda ne haltlar yiyenler oluyor.bende esimde takariz ama arada takmadigimda olur.

Ben yuzuge cok onem veririm , esimde takar bende takarim ustelik bir erkegin yada bayanin yuzugunede cok dikat ederim takili degilse yuzukleri sanki bana sevgi eksikligi varmis gibi gelir kiza bilirsiniz ama bu benim dusuncem:1closedeyes:

onemli olan gonullerin bagliligi yuzuk takipta disarda ne haltlar yiyenler oluyor.bende esimde takariz ama arada takmadigimda olur.

takmiyor cünkü altina karsi alerjisi var...gümüs almayi düsünüyoruz...gerci güven daha önemli

bende bazen takmiyorum...

benim eşimde takmaz ilk zamanlar zorluyordum tak diye ama takmayı sevmediği için takmıyordu şimdide farkında bile değilim alıştım zaten benim içinde önemli değil artık ben ona güveniyorum
evli olduğunu bile bile o erkekle beraber olan kadınlar yokmu çoooook önemli olan yüzük değilki yapan erkek yüzüklede yapar

Neden yuzukle guveni yan yana dusunuyorsunuz anlamadim yuzuk takan aldatmaz yada takmayan aldatir gibi birsey soz konusu degil bence , aldatacak adam yuzugude olsa aldatir..
yuzuk konusu bence eslere verilen degeri gosterir! sahsen ben yuzuklu bir erkegi gordugumde esini takdir ederim kocasini ona verdigi degeri gorurum parmagindaa.s

Back