Anket eşiniz altın yüzük takıyormu?

eşiniz altın yüzük takıyormu?

• evet

OY: 65 54,6%
  • hayır

OY: 46 38,7%
  • diğer(belirtiniz)

OY: 8 6,7%

• Ankete Katılan
    119
yüzük takıyor evet ama gümüş aldık zaten.altın hem iğrenç duruyor erkekte hem de haram:umursamaz:

Son derece güzel duran altın yüzükler var, gümüş gibi beyaz altın.
Ben daha evli değilim ama evlenince kocam muhakkak takacak altın yüzükkk
a.s

hayır takmıyor işi gereği takamıyor ayrıca taksaydı gümüş takardı altını sevmiyor çünkü

hayır çok istedim takmasını ama malum altından nefret ediyo vede günah erkeklere haram bbilindik üzere gümüş alyansı vardı ama oda ne hikmetse gümüşümü azdı neyde denizde karardı deniz suyundan şimdi normal yüzüğü var onu takıyo..bide ben eskiden çok takıntılıydım..babm mesela bazen yüzüğünü takmazdı ona çok kızardım annemimi aldatıyo acaba? derdim içimden ama insanın niyeti bozuk olmasın sonuçta yüzüğü çıkarır cebinede koyar evdede unutmuş numarası yapar..ona güvendiğim ve yalanını hemen anladığım için gönlüm rahat....:dance:

Evlenirken altın almıştık ama eşim de ben de gümüş sevdiğimiz için sonradan gümüş yüzük aldık..

Biz nisanlandigimizdan beri yüzüklerimizi hic cikarmadk parmaklarimizdan, esimde altin yüzük takiyor, nikahtan önce hoca nikahi yapilacagi zaman hoca geldi ve altin yüzük takma sana bir gümüs yüzük alsinlar haram dedi ama biz degistirmedik...ben cünki altin takmasini istiyorum...aaa evli oldugu belli olsun ama dimi :)))) gümüs yüzükte kim anlicak evlimi degilmi, bakabilirmiyim bakamazmiyim :)) aklinialirimsmile :1ninca: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…