Anket eşiniz altın yüzük takıyormu?

eşiniz altın yüzük takıyormu?

• evet

OY: 65 54,6%
  • hayır

OY: 46 38,7%
  • diğer(belirtiniz)

OY: 8 6,7%

• Ankete Katılan
    119
biz nişanlandığımızdan beri takıyoruz. şuan askerde orda bile takıyo sadece 1 ay acemi birliğinde takamadı çok eğitim olunca rahat edemedi.. bende takmasını istiyorum zaten kendimde takıyorum..

bi de altına karşı alerjisi olanlar var... ya onu geçtim de eşimi geçtim acaba ben takabilecek miyim ileride hiç alışkın değilim yüzük takmaya

bazı erkeklerde gümüş yüzüğü kötü niyetle kullanabiliyolar.. "o öylesine janım yaaa, evli felan değilim bu alyans mı ki bi arkadaşımdan hatıra bu çıkaramıyorum?" hahahhahahaah..... uyuyun hanımlaaarrrr uyuyuuunnnn... benim aşkım sevmez heee!! Sevdirecek birilerini bulurlar ama.. ben kesinlikle yüzük takmamasını yada gümüş takmasını kabul etmem.. o takmazsa ben de takmam ozaman.. hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman..

hem söz yüzüğü hemde nişan yüzüğü altın. ikisinide takıyordu. işinde zorlandığı için söz yüzüğünü çıkardı. sadece alyansını takıyor. hiç birgünde çıkarmaz.

ben nişanlıyım tam 1.5 yıldır hiç çıkardıgını görmedim hatta bazen iş yerine baskına gidiyorum konturole parmagında oluyo zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…