Anket eşiniz altın yüzük takıyormu?

eşiniz altın yüzük takıyormu?

• evet

OY: 65 54,6%
  • hayır

OY: 46 38,7%
  • diğer(belirtiniz)

OY: 8 6,7%

• Ankete Katılan
    119
o takıyorda ben takmıyorum. parmağıma olmuyor şişmanladım. aynı yüzükten bulamadım yüzükleri değiştirsek sanki mutluluğumuz bozulcak büyüsü kacacak gibi geliyor böyle yani

Hayir esim takmaz ve kullanmaz altin...Bu yuzden nisanda benimkinin iki katina platin yuzuk almistik...Hos onuda kaybetti yaaaa.... kötükedihüso

Son düzenleme:
altın takmaz hayatta..

banada gümüş çok basit geldi..

pilatin yüzük yaptırdık nişanlıyken çok hoş oldu..

tavsiye ederim..

bizim de kullandığımız tek altın alyanslarımız zaten,eşimin deriye ve metale takıya vs.alerjisi var taktığı zaman kıpkırmızı döküntüler oluyo ama ben yine de taktırıyorumlaelaelaelaelae ben takıyosam o da takıcak yoksa bende takmam...

Yüzüğü ilk taktığımızdan beri
ikimizde hiç çıkarmadık,madem
evliliğin sembolü,bence takılmalı..
sevgiler...

kaydirigubbakcemile5 bende takılması gerektiğini düşünüyorum ve hiçte çıkarmadık zaten.beyaz-sarı altın alyanslarımız.

ne altın ,ne gümüş alyans takmıyor eşim kötükedihüso
ilk yıllar çok üzülürdüm oda meslek icabı takamadığını söyleyip dururdu :umursamaz:
yaklaşık 4 yıldır filandırda bende takmıyorum ne kafama ne parmağıma

Nişanda ikimizinkide altındı,ama evlendikten sonra benimki altın onun ki aynı modelin gümüşü oldu :)

benim eşimde altın haram olduğu için gümüş takıyor.takı takmaktan hoşlanmadığı için dışarı çıkarken takıp eve gelincede çıkarır

evlendiğimizden beri parmağında
evet takıyor
ama sadece alyans takar başka yüzük takmaz
ben de hoşlanmam zaten

yüzüklerimizi parmağımıza taktığımızdan beri ne eşim ne de ben çıkarmadık.altın alyanslarımız.bence takıldığında bir daha çıkarılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…