eşiniz aldatıyorsa

evliliğimde kafalarımız pek uyuşmuyordu ama kayınvalidem ve görümcemin dolduruşu ile ayrılık sınırına geldik.ona güvenim de kalmamıştı.hiç karı-koca gibi değildik.bana hiçbir şeyini anlatmıyordu,sohbet etmiyordu,oturup karı koca gibi birşeyler paylaşmıyor,eviyle ilgilenmiyordu.yıllarca kapaksız dolaplarla yaşadım.gazetesini eline alır saatlerce okur benden hizmet beklerdi.
ama anasına ve kardeşine gösterdiği ilginin sınırı yoktu.onlar kocamı doldurdukça o da bana yükleniyordu.ben şehirli gelindim,köylü gelin değildim,onlar gibi değildim yani.naylon gelin derdi kaynanam.görümcemden 10 yıl çektim..

çalışırken kocam en ufak ihtiyacımı bile almıyordu.yoğurt al deyince para ver alayım diyordu.herşeyin maddi yükünü bana yüklüyordu kendi parasının ne yaptığını bilmiyordum.kızım bir gün kırmızıkalem istemiş.para ver alayım demiş o da.kızım hala unutamaz o lafı.

neyse.kaynanamlar gelmişti.beni iki gün yatakodasına kapattılar.benim ailem baktı ben kafayı sıyırıyorum,apartopar gelip beni ellerinden kurtardılar...

aylar sonra yastığımda muska buldum günahları boynuna..eski kocam da aradı bize büyü yapmışlar artık düzeldim diye....ama olan oldu herşey dörtduvar arasından yaştı bilmemne köyünün dedikoducu kadınların dilinde sakız olmuştum iftiralarla...

görümcem aklıma gelince hala sinirden titrerim.eski eşimden fersah fersah uzak duruyorum bana çay içmeye evime gelmek istediğini söylemiş kızıma..peeeehhh.

hatta bir gün sırlar dünyasını seyrediyorduk kızımla.bir sahne vardı.büyü yapılmış koca karısına hep eziyet ediyordu. kızım şaşırdı..."anne bu adam tıpkı babamın sana davrandığı gibi davranıyor" demişti.. muska da sonra yastığımı makineden çıkarınca elime geldi astarı söktük çıkardık... mutlu ettik yani sonunda birilerini... ama şimdi beni mumla arıyorlarmış haberleri geliyor.yeni gelinleri (o daha da şehirli,istanbullu) her şeyi burunlarından getirmiş,evlerine almamış.ben sessizdim o tüm pençelerini çıkarmış... alnından öpmek lazım aferin kadına...

min seni çok seviyorum bunu bil emi.. mükemmel bir kalbin var umarım en güzel günler senin olur Rabbim iki cihandada güldürsün yüzünü!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…