iki seçeneğim olur böyle bir durumda ya sertçe resti çekerim. hayatından çıkarım derim yaparsa kendi bilir artık...
Yada bende oturu akıllanana kadar chat yaparım gözünün önünde..
Yok yok kızdım ben aslında ya... Ben şöyle yapardım eve geldiğinde chat yapıyo olurdum, sonrada kızdığında nasıl oluyomuş der çıkar giderdim.
msn de chatte tanıştığı kızlarla sohbet ediyor..sohbet günlüklerini okuyorum...bildiğimide biliyor ve büyütecek bi şey yok seni bırakıp onlarlamı evlencem sanki diyip geçiştiriyor..sohbet günlüklerini okuduğumu bilmiyor yanlız...bekar olduğunu söylüyor kızlara ve iltifatlar ediyor..buda çok sinirimi bozuyor..bana karşıda her zaman iyi aslında..ama onlardanda vazgeçmiyor..birde çocuğumuz var..ne yapacağımı şaşırdım...çok sinirim bozuk...
Pes yani..:1shok: pişkinliğinde böylesi...bana karşıda her zaman iyi aslında demişsin..iyilik ne anlam ifade ediyo senin için arkdaşım? seni yargılamak iin söylemiyorum kesinlikle,gerçekten merak ettim..hem chatta konuştuklarını sanki evlenicekmiyim diye saçma bi şekilde normal gösteriyo hemde her zaman iyi diyosun..iyiymiş bayaşakkıdı
bilmiyorum aslında..kafam çok karışık..ben iyi olduğum zamanlar oda iyi..kuzu gibi geçinip gidiyoruz...ama ben biraz üstüne gidince tersleşiyor...ayrılsam iyimi olucak..onuda bilmiyorum...pişman olmaktan korkuyorum..birde kızımı düşünüyorum...babasından ayrı büyümek bi çocuk için çok kötüdür heralde...
Boşanmak evliliklerdeki sorunlarda en son düşünülücek seçenektir...Ama eşine fazla imtiyazlı davranıyomuş ve onu bu düzene alıştırmışsın gibi geldi bana...tabiki eşlerin iyi zamanıda var kötü zamanıda .her zaman iyi geçinilecek diye bişey yok...sorunlar olur kavgalar olur ortak bi noktada buluşamadığınız fikirleriniz olur ama böyle durumlarda eşlerin birbirine verdiği tepki ,gidip elalemle ,eşinin gözüne soka soka chat yapıp,bide üstüne saçma sapan gerekçeler göstermek olmamalı..olmaz yani..evlilik iki taraflı yaşanır..o kafasına estiği gibi davranamaz,çünkü evlisiniz ve bi yavrunuz var..Acaba aranızdaki iletişimdemi sorun var? onlarla konuşup sizle konuşmadığı şeyler mi var? onlar espirili siz çokmu soğuksunuz? heyacınımı kalmadı muhabbetlerinizin? belkide biraz öz eleştiri yapmanız lazım ve eşinizle ciddi anlamda bu chat konusunu konuşun..
bence bu aralar hiç ilgilenme onunla ilgini başka yerlere ver tepkisiz kal dene vaktini onunla degilde başkalarıyla degerlendir ne yapcak bakalım biliyorsun kaçan balık sen ol üstüne titreme şu adamın bi süre ilgisizligi görünce tepkisi ne olcak dahamı memenun yoksa tedirginmi olcak terkedebilecegini hissettir bence göz dagı ver sinsice tabiki tavırlarınla benim işime yaramıştı valla bu tavırlar bide sen dene ne dersin
kıyamam sana ya hiç haketmiyoruz hemde hiç ama geliyo basımıza çok üzülüyorum Allah ıslah etsin gidebilirsen git kararlı durabilirsen dur umursamaz takınabilirsen takın arkadasım ancak böyle kazanıcaksan kazanırsın birde süsüne püsüne daha cok bak ve ilgilenme ancak böyle kaybedeceklerini anlayınca muma dönüyolaröyle yapayım en iyisi...valla herkese önerileri için çok teşekkür ederim...biraz rahatladım...bundan sonra ilgisiz davranıcam...hatta gidebilirsem istanbula annemlerin yanına gideyim biraz...görmesem iyi olucak..aramıcam onuda ordan..ne hali varsa görsün..iyice yazışsın ben yokken...bakalım onlar yemegini pişirip çamaşırlarını yıkıyacakmı onun..yanlız kalsında biraz görsün gününü ..