eşiniz ailenizi arıyor mu?

D

drsiest@

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi drsiest@
kayınvalidemi görümcelerimi sık sık aramaya hatırlarını sormaya çalışırım.. ama eşim benim anne babamı bayramlarda özel günlerde o da birlikteyken arar, bazen eline tutuştururum telefonu.. erkeklerin genel özelliği mi bu? yoksa ben çok samimiyet mi kuruyorum? CADIARZU

• Konu Sahibi drsiest@
aynen canım benım esımde çok nadır arar

• Konu Sahibi drsiest@
Benim aileme çok yakın oturuyoruz..
Yemeğe çıkarız genelde tüm aile..:dance:
Onun dışında anam babam hediye almışsa eşim eve gelince görürse hemen arar ailemi. Ama ben hiç bir zaman ara demem. :1no2:
Kayınvalidemlerle aramızda yarımsaat var. Onlar çağırınca gideriz. Ama açıkçası; özel günler dışında ben de eşimin ailesini aramıyorum..
Kendi yapmadığım bir iş için onu niye zorluyayım ki?:smiley-cool:

• Konu Sahibi drsiest@
özellikle aramaya çalışmak gibi bir çabam olmaz,
içimden gelirse ararım,
baskı hissetmemeliyim üzerimde aile konusunda,
eşimin de eline zoraki telefon tutuşturmadım hiç konuş diye,
ben her gün konuşuyorum annemle bazen günde birden fazla,
eşimde bazen ben konuşurken selam söyler
özel günler dışında da arar hatırlarını sorar ben yanında olmasamda
düşüncelidir o konularda saolsun

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi drsiest@
Malesef erkeklerin genel huyu bu galiba. Gerçi biz çok yakın oturuyoruz bu yüzden aramaya gerek kalmıyor ama arkadaşlarımın eşlerinden gördüğüm kadarıyla hepsi böyle bunların

• Konu Sahibi drsiest@
Çoğu zaman ben eşimin aklına düşürürüm kendi ailesini bile araması konusunda .. hadi derim annemleri (kayınvalidem) arayalım nasıllarmış. ararız sonra hemen eşim teli kapatınca bizimkileri arar (annemleri)İlla aklına düşürecem yani...

• Konu Sahibi drsiest@
ona ozellikle ailemi ara filan demiyorum tabiki
cunku bende onun ailesini aramiyorum..
ama ozel gunlerde filan beraber arayip konusuruz

• Konu Sahibi drsiest@
Hep ben arardim o sanki zorlukla arardi dedigin gibi ya yas gunlerde ya ozel gunlerde arardi, ama butun erkekler boyle mi bilemiyorum. Bence o aramiyorsa sende arama ders alsin belki oda sikayet eder :) opuldun

• Konu Sahibi drsiest@
arar o konuda hak yiyemem evden pek değilde arada da olsa iş yerinden ararmış bunuda kendi
annem den duyarım aradığınıa.s

yok nerde..... özel bir durum olmadıktan sonra aramaz.zorlamamda ara diye.

kayınvalidemi görümcelerimi sık sık aramaya hatırlarını sormaya çalışırım.. ama eşim benim anne babamı bayramlarda özel günlerde o da birlikteyken arar, bazen eline tutuştururum telefonu.. erkeklerin genel özelliği mi bu? yoksa ben çok samimiyet mi kuruyorum? CADIARZU

canım sanırım geneli böyle.Bende senin gibi ikigünde bir neredeyse sülalesini ararım ama.Beyimiz hiç ancak bayram seyranlarda oda aramak yok yine gidersek işte öyle görüşürlerdi.artık oda kalmadı eşimle ailem artık görüşmüyorlar işte.Çünkü kendini herkesten soyutladı ve sevdirmedi bile.İnsanlara soğuk davranarak kendinden uzaklaştırdı.

ben ayırt etmiyorum benim ailem onun ailesi diye, eşim sayesinde böyle düşünüyorum galiba annemlere yakın oturuyoruz zaten eşimde istiyo sık sık gidiyoruz ama kayınvalidemleride hep ara derim hergün sölerim napıyolarmış aradınmı diye, yada ara da konuşalım diye, ben onun ailesine yakın davranınca o da benim aileme yakın davranıyo hatta artık onun benim yok kocaman aileyiz işte karşılıklı herşey..

benim ailem burada bize yakinlar gün icinde zaten sik sik telefonlasiriz özel günlerde aramak yerine kalkar gideriz
esimin ailesini özel günler disinda aklima eser arayip hatir sorarim görümcelerimide severim cok sik olmasada ayda 3 -4 kez ararim zaten msnde cok konusuyoruz
erkekler böyledir sevmediklerinden yada istemediklerinden degil düsüncesizlikten
esime annesini babasini aramasi gerektigini hep ben hatirlatirim

EŞim ailemi arar, hatta bazı zamanlarda benden daha dikkatli davranır.
Bende eşimin ailesini Uzaktayken arar, sorardım. Gerçi şimdi
birardayız. Eşim özellikle abimi çok sever ve benden daha çok arar.

Benim eşim çok yoğun çalıştığı için pek vakti olmaz,ancak özel durumlarda arar ailemi ve ailesini.Ama ben genelde hem kendi ailemi hem de eşimin ailesini arar sorarım.böyle ufak meseleleri dert edinmeye değmez bence,hayat kısa,tadını çıkarmaya bakın yaşamın.

1 yıllık evliyim, görümcemi aramış insan değilim.
1,5 yıl nişanlı kaldım beni bir kez aramadı, hakettiği değeri veriyorum.
Kayınvalidemle haftada 1-2 kez görüşüyoruz zaten gerek yok onu aramama.E geriye kim kaldı ki?

Eşim ablamın eşini çok sık arar zaten annemle aynı binada oturuyor ablamlar, sık sık gideriz telefonlaşırız.

Benim eşim de telefonla görüşmekten hoşlanmayan bir adam.
Belki de işi gereği bütün gün telefon kulağına yapışık dolaştığı içindir bilemiyorum..
Ama özel günlerde dahi genelde kendi ailemi aradığımda eşimin de selamı var, bayramınızı kutluyor, şu an müsait değil falan diye birşeyler uyduruyorum mecburen.. kafamçokkarıştı

Eşim annesini günde en az üç kere arar,ne var,ne yok,ne yendi,nereye gidildi herseyi konusurlar:roflol: Akşam eve gelince de beraber arayıp konusmamızı ister,cumartesi,pazar sabah 08.30 da başlar telefonlar calmaya arayan kayınvalidem ya da görümcemdir:bbo:İlk 1.5 yıl bu hep böyle sürdü.Eşim annemi,babamı max.15 günde bir arardı,onda da 1 dk dan az konusurdu:bbo:KK70:urum böyle olunca insan ister istemez üzülüyor,elbette annemleri hergün aramasını bekleyemem ama o da beklememeli a.s Sonra sonra gelişen olaylar nedeniyle aramalarımız şuanda bayramdan bayramaaa düştü.benneyaptımki

bu konuda o benden şikayetçi :dilcikar:
çünkü ben hiç onun kadar düşünceli olamadım huy galiba ne yapayım :sm_confused:
o benden çok düşüncelidir benden de bunu bekler ama ben biraz soğuğum heralde fazla kaynaşmayı sevöiyorum
fisfisfis

özel Günlerde Unutmaz.
Sadece özel Günelrde Arar.
Tatilede Yanalrina Gideriz.
Onalr Bize Her Firsatta Memlektten Bir şeyler Gönderir, Ama Yer ,içer Bir Gün Aramaz Teşekküre.
Ama Ben Ailesinin üst Katindayim.her Dakiaka Görmezsem Kayinavildeler Hemen Surat Yapar.
Allahin Hikmeti Işte Erkek Milleti Biraz Odun Galiba.
Yada Odunlar Bize çikti.

X