- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 18
- 34
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ne yaşadın kınanda?Ben bir kınada yaşamadım da...
Benim kına günü eşim reddedildi elime iki tane çeyrek yaptı diye düğün günü barışıp aile arasında olur böyle şeyler demişler :))Şöyle ki kına benim en çok önemsediğim şeydi, organizasyon tuttum. 6 ay önceden, gittim Eminönün’den eşyalar aldım, nişanlımı davul çalmaya ikna ettim. Kaynanam ne yaptı? Organizasyon ile içeri girerken nedime kızın elinden tokmağı aldı, kız şok. Onlarda davul çalınmazmış. Görümcem neyseki elinden alıp verdi geri tokmağı, devam ettik. Kısa sürdüğü için kimse de birşey anlamadı. Sonrasında damadın geleceği vakit, kapıda davul çalarak gelmeye başlamış, gitmiş onun elinden de almış. Çalarsan ben giderim demiş, çocuk ne yapsın mecbur bırakmış. Sonra saat 10 gibi gidip dj’e artık bitirin dedi. Zaten 11de bitecek, kına boyu dibimden ayrılmadı. Kınada şarkı söylememe bile karıştı. Biz de kına kıza aittir, erkek tarafını ilgilendirmez. Gene de kimseye belli etmedim, moralımı düşürmedim. Tabii gene Durumu anlayanlar oldu. Sonrasında tavrımı koydum, düğünde yanına hiç gitmedim, memleketine dönerken aramadım. Eşime de annesinin yaptıklarını birbir anlattım, kına kasedini görmek istemediğimi, gördüğümde annesine sinir olduğumu söyledim, kandilde bile zorla aradım. Sonuç durumun eşim farkında ve sevgisinde herhangi bir etki olmadı. O benim ailemi ya da ben onun ailesini sevmek zorunda değilim. Onun ailesi ile evlenmedim ben.
Empati yaptım tabiki benim annem veya ailemde öyle şeyler yapsaydı değil sevmesini bekleyi onlardan bahsetmeye yüzüm tutmazdı gerçekten.Bende şöyle düşünüyorum
Sorun sorunu getiriyor
Sevmek zorunda değilsin elbette
Ama aynı şeyi o senin annen için söylese
Empati sadece
Aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama
Ailesiyle iyiysen mutlusunuzdur
Kötüysen ne kadar etkili oluyor
Zincir gibi
Empati yaptım tabiki benim annem veya ailemde öyle şeyler yapsaydı değil sevmesini bekleyi onlardan bahsetmeye yüzüm tutmazdı gerçekten.
Olacağına inanmıştım olmadı malesef ben gelin kaynana nasıl sorun yaşar hayret ederdim demek ki haksızlıkmış bunun sebebi...Bağlar koptuysa dönüşü yoktur ki kopmuştur
Kopmadıysa idâre etmek sanki
Yoksa kimse kendi annen gibi olmaz
Oluyor diyen yalan söylüyor
Sevmediginiz kadinin ogluyla evlisiniz
Ne degisik bir celiski. Halbuki anasi neyse oglu da o. Gelin milleti de saniyor ki kocalari anasindan farkli. Ben de boyle sananlara he he demek istiyorum.
Esime sinirlendigim zamanlarda dikkat ediyorum bakiyorum ki anasinin aynisi ayol. Hic farki yok. Sonucta etki altinda kaliyor adamlar ki gayet normal
Olacağına inanmıştım olmadı malesef ben gelin kaynana nasıl sorun yaşar hayret ederdim demek ki haksızlıkmış bunun sebebi...
Tamam canim evet simdi hatirladim seni butun konularini okumustum biliyorumBirçok konum var ne kadar okuyabilirsiniz bilmem ama bayağı dökmüştüm zamanında içimi
Aynısı olsa katlanamazdım yaaa...Eşim ne başka başka davranan biri,ne yalan söyleyen biri nede başka türkü hesaplar yapan biri...Aynı annesi olsa gerçekten yapamazdım...Sevmediginiz kadinin ogluyla evlisiniz
Ne degisik bir celiski. Halbuki anasi neyse oglu da o. Gelin milleti de saniyor ki kocalari anasindan farkli. Ben de boyle sananlara he he demek istiyorum.
Esime sinirlendigim zamanlarda dikkat ediyorum bakiyorum ki anasinin aynisi ayol. Hic farki yok. Sonucta etki altinda kaliyor adamlar ki gayet normal
Hak veriyor tabiki ama bilmiyorum belki ilişkimiz başka olsa eşimde bana daha başka olurdu...Mevzuyu bilmiyorum
Eşin size hakvermiyor mu ?
Yok çocuk düşünmüyorum 2,5 senelik evliyimSizin bir oğlunuz var mi tereliye hanim. Insallah vardır ...
Evet bunu demek istiyorumHak veriyor tabiki ama bilmiyorum belki ilişkimiz başka olsa eşimde bana daha başka olurdu...
Eee ne düşünüyorsun pekiTamam canim evet simdi hatirladim seni butun konularini okumustum biliyorum
MantıklıYok çocuk düşünmüyorum 2,5 senelik evliyim
Hayırlısı ben eşim için politik davranmaya çalışabiliceğimi söylemiştim kendisi istememişti belkide artık böyle davranmak zamanıdır.Evet bunu demek istiyorum
Etken oluyor evlilikte
İlerleyen zamanda anlayacaksiniz,daha coooook yenisiniz ve esiniz de siz de cok gencsiniz. Hele bir zaman gecsin,adam zaten yaslandikca anasinin birebir aynisi olacak. Ha bu durum sizi rahatsiz eder etmez bilemem. Ben rahatsiz olmuyorum misal,sonucta ben de bir ananin evladiyim ben de anama benzerim yani gayet olagan bir seyAynısı olsa katlanamazdım yaaa...Eşim ne başka başka davranan biri,ne yalan söyleyen biri nede başka türkü hesaplar yapan biri...Aynı annesi olsa gerçekten yapamazdım...
Neden?Mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?