Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

Ben bu konuları anlayamadım. Kayınvalidem var. Severım. Gorumceyim gelinin tel nosunu bilmmem. mesafe iyidir.

Eski konularinda esinin hep arkanda oldugunu ve seni destekledigini yazmistin.

Simdi ne degisti de esinin seni sevmedigini dusunuyorsun ?
Eşimin arkamda olup beni desteklemesinin sevmesiyle ne alakası var bambaşka şeyler bunlar o sadece adaletli bir insan.

Bunu eşiniz kaç senede çözdü benimkide beni çözse keşke :))

Benimki gibi iki yuzlu numaraci, kendini politik zanneden, benim dogurdugum cocugu benden kiskanan bir kayinvaliden varsa hicbir sey duymak zorunda degilsin bence. Aksine, net ve mesafeli olmak daha iyi. Kime neyin rolunu yapacagim,?
Kadin beni sevmiyor, ben kadini hic sevmiyorum. Kimi kandircaz, eşimi mi? O da salak mi, anlamayacak mi

maksimum olabilecek sey, kavga boyutuna gelmeden mesafe ile mecburen gorusmektir. Yapabilecegim tek sey bu suan.

Olduğu gibi görünse amenna ama bana başka eşime başka olunca soğudum hepsinden

Benim ailemle öyle eşime bir kelime dahi etmemişlerdir ama benim eşim sen benim ailemle böylesin bende o zaman öyle olurum diye misilleme yapar..
Valla bana yapamaz çünkü ailemin ancak iyilikleri karşısında ezilir bunu demek aklına bile gelmez.

Hıhı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…