- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evdeki huzur icin boyle yapmak gerekiyor cunku. :)Aynen katılıyorumbende tam bunu kastediyorum ve uyguluyorum
Bu yorumu bekliyordum ama Allah niyetimi biliyor açıklama yapmayacağım bu sebepten.Mantolama yapılınca olaylara daha sosyolojik bakmaya başlamışsın. İlerleme var
Eşimin arkamda olup beni desteklemesinin sevmesiyle ne alakası var bambaşka şeyler bunlar o sadece adaletli bir insan.Eski konularinda esinin hep arkanda oldugunu ve seni destekledigini yazmistin.
Simdi ne degisti de esinin seni sevmedigini dusunuyorsun ?
Hoşbuldum:)Aaay işte bende politik olamıyorum seviyorsam canım ciğerim oluyor soğuyunca yüzüne bakmak istemiyorum.Hoşgeldinbanabenigeriver
Politik olmak zorundasın. Eşini seviyorsan samimi olmadan iletişimin olması lazım
Bunu eşiniz kaç senede çözdü benimkide beni çözse keşke :))Kimseyi kimse için asla sevmem.
Değil eşim, babamın hatrı bile olmaz bu konuda..
Oh ne ala.. karşı taraf her haltı yesin oğluşları bizi sevsin diye onları sevelim yok öyle bir dünya! Yıkın bu düşünceleri.. alıştırmayın kocaları öyle.
Valla benim eşim beni artık çözmüş durumda biri bana bişe yaptığında düşman kesilirim.. iyi bir şey yaptığında başımın üstünde taşırım. Onun harici kimsenin etlisine sütlüsüne asla ve asla karışmam.
Biriyle konuşmadığımda eşim diyor kesin bise yapmıştır diye artık..
Bir erkek esini haksiz da olsa her durumda tek bir kosulda destekler. Asiktir ya da cok seviyordur....Eşimin arkamda olup beni desteklemesinin sevmesiyle ne alakası var bambaşka şeyler bunlar o sadece adaletli bir insan.
Benim ailemin gram kötülüğü dokunmamış ki eşime misilleme yapsın.Yani onlarla iyi olmak şu yönden iyi oluyor senin ailene misilleme yapamıyor..
Benim ailemle öyle eşime bir kelime dahi etmemişlerdir ama benim eşim sen benim ailemle böylesin bende o zaman öyle olurum diye misilleme yapar..Benim ailemin gram kötülüğü dokunmamış ki eşime misilleme yapsın.
Bana göre sevginin tanımı başka demek ki...Bir erkek esini haksiz da olsa her durumda tek bir kosulda destekler. Asiktir ya da cok seviyordur....
Olduğu gibi görünse amenna ama bana başka eşime başka olunca soğudum hepsindenBenimki gibi iki yuzlu numaraci, kendini politik zanneden, benim dogurdugum cocugu benden kiskanan bir kayinvaliden varsa hicbir sey duymak zorunda degilsin bence. Aksine, net ve mesafeli olmak daha iyi. Kime neyin rolunu yapacagim,?
Kadin beni sevmiyor, ben kadini hic sevmiyorum. Kimi kandircaz, eşimi mi? O da salak mi, anlamayacak mi
maksimum olabilecek sey, kavga boyutuna gelmeden mesafe ile mecburen gorusmektir. Yapabilecegim tek sey bu suan.
Valla bana yapamaz çünkü ailemin ancak iyilikleri karşısında ezilir bunu demek aklına bile gelmez.Benim ailemle öyle eşime bir kelime dahi etmemişlerdir ama benim eşim sen benim ailemle böylesin bende o zaman öyle olurum diye misilleme yapar..
Aaaa şaka yapıyorsun, inanmam...Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim....
Hıhı olduÖlürken hayat film şeridi gibi geçer gidermiş ya göz önünden. Sizin filmde bi tek eşinizin ailesi oynayacak gibi. Özellikle kv'e sıra gelince slow motion'a alıp, yüzüne zoom yapacaklar.
Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?