- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Esinin annesini sevmek zorunda degilsin elbette ama saygi gostermek zorundasin.Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...
Yok valla öyle değil ben sevmiyorum sevmediğimi söylüyorum eşim tabii ki uzulebilir ama annesi de aynı tavırda onlar bana saygisizlik yapsa da ben onlara hep saygimi ve mesafemi de koruyorum oluyor bitiyor ciddenBu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...
Saygı duymak?Neye saygı?Saygıdan kasıt nedir?Esinin annesini sevmek zorunda degilsin elbette ama saygi gostermek zorundasin.
HeheKafayi iyi bozmussun esinin ailesiyle aklin hep onlarda
Benim eşimin ailesi aynı tavırda değil işte başka başka davranıyor.Yok valla öyle değil ben sevmiyorum sevmediğimi söylüyorum eşim tabii ki uzulebilir ama annesi de aynı tavırda onlar bana saygisizlik yapsa da ben onlara hep saygimi ve mesafemi de koruyorum oluyor bitiyor cidden
İki yüzlüler o zaman annem hep der gittiğin yer şaşıysa sende gırpabak diye öyle olmak lazım biraz da herhaldeBenim eşimin ailesi aynı tavırda değil işte başka başka davranıyor.
Saygidan kasit sudur : Evine geldiginde hosgeldin demek, guler yuz gostermek, agzindan cikan kelimelere dikkat etmek , konuşurken kirici olmamak gibi gibi...Saygı duymak?Neye saygı?Saygıdan kasıt nedir?
Ben bunları yapıyorum zaten teşekkürlerSaygidan kasit sudur : Evine geldiginde hosgeldin demek, guler yuz gostermek, agzindan cikan kelimelere dikkat etmek , konuşurken kirici olmamak gibi gibi...
Unutmayin ; "Saygi , sevginin topraga dusen tohumudur."
Aynen katılıyorumSaygidan kasit sudur : Evine geldiginde hosgeldin demek, guler yuz gostermek, agzindan cikan kelimelere dikkat etmek , konuşurken kirici olmamak gibi gibi...
Unutmayin ; "Saygi , sevginin topraga dusen tohumudur."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?