Eşinin mesleğinden nefret edenler buraya!!!

kızlar benım esımde askerı personel ama en guzel zamanlarımızda ayrı olduk onun ıcın bu ısı sevmıyorum allahtan 2 senemız kaldı ıstıfa edecekk :)) az kaldııı sereflı gurur verıcı bır meslek ama aıle yasantısı olmuyoo malesefff....

kına geceme kursu oldugu ıcın aksam gelebıldıı dugunum oldu gelınlıklerle ben anneme dondum o kursuna gıtttı 15 gun sonra geldı ben anca evıme gıdebıldım rahatız derken doguya tayınımız cıktıı gıttıık orda hamıle kaldım sevınclıyız bı baktık kı esımı dıs karakola vermıslerrr ben annemın yanına gıtmek zorunda kaldım butun doktor kontrallerıne ablamla yada annemle gıttım cınsıyetını bıle onunla ogrenemedım ogrendım esıme haber vermek ıcın telefonla aradım dıs karakol oldugu ıcın normal telefon yok uydu telefonundan 2 saatte anca dusurdum soyledım 9 ayda anca 2 kere gorebıldım tam ona ıhtıyacımın oldugu zamanlarda yanımda olamadı ((

dogum geldıı sezeryana gırıcem gozum yolda esımı beklıyorum doktora yalvardım bı gun sonra olayım dıye doktor rıısklı dedı ve kagıt ımzalattı bana bı gun esımı bekledım sabah oldu aglamaktan gozlerım sıstıı benı hazırladılar amelıyata ama esım yok sedyede tam amelıyathaneye gırerken yakaladıı perısan olmus yetısebılmek ıcın Allahtan gore bıldım ıcım rahatladıııı :)))

hastaneden cıktıkk 5 gun sonra doguya ısıne tekrar gerı donmek zorundaydı gıttıı 3 ay daha ayrı kaldık oglusumun ılk gunlerını goremedıı allahtan tayın ıstedı verdıler ılce merkezıne geldı bızde oglusumla hemen vana gıttık :))) omrumuzden omur gıttı ama esımı cok sevıyorummmmmm onun ıcın katlandık katlanıyoruz ama az kaldıııııı

eşimi zar zor görücem 6 ay gidicek gelmicek ne telefon çekiyor doğrudüzügn ne de doğrudüzgün internet var ama napalım yinede hem onu hem mesleğini seviyorum:)

benim eşimde asker ,çok zorluklarını yaşadık ,yaşıyoruz ve yaşayacağız da ...
ama nefret etmiyorum,çünkü ülkemizde meslek edinme ve yaşamaya çalışmaya çalışan insanlar var ...
sadece bazen kötünün iyisi dediğimiz olabilir...
sivilde her ne kdar saygın bir meslek grubu olarak görülse de ,içeriğinde ki zorlulardan bir haber insanlar ...(pok gibi para alıyor demesi kolay ya ötesi...)
kısmen bilirler, ama yaşamak çok daha zor...

öyle ki ,varsın nöbetleri olsun ,zaman zaman ayrı yaşayalım ,varsın dul gibi hissedeyim bazen ,çocuğumu yalnız büyütüyor gibi ama bileyim ki ,o bir terör kurşuna heba olmasın ...
ben bunun korkusula 26 ay yaşadım ,eşimden ölümden döndü doğu görevinde...
o yüzden herşeye okey ,yeter ki o korkuyu o acıyı yaşamayalım ...

Son düzenleme:
benim eşim de wardiyaLı çaLışıor....bende normaL çalışıyorum.....we doğaL oLarak pek görüşemiyoruzzz.......bende çok yaLnızımm sıkıldım bu durumdan .........inş..normaL saatLi bi İşİ oLur aşkımın........sabır sabır yaaa sabırr .....

Off yaa bende dertliyim bu konuda. Benim eşim gıda sektöründe çalışıyor. Vardiya filan yok. Sabah 6da uyanıyor gece 12de eve geliyor:çok üzgünüm: Kızımızı haftada 1 kez izin gününde görüyor. Geçen gün kızımız yürümeye başladı diye telefon ettim çok duygulandı. Artık oda bunaldı iyice. Allah sonumuzu hayır etsin.

eşimin işinden nefret ediyorum tamm çok şükür işi var fln ama sevmiyorum işte öğretmenlik mezunu atanamadı şimdi gece çalışması gerekiyo bazı zamanlar yalnız kalamıyorum offffffffff bu konuda çok dertliyim

Eşimin mesleğinden nefret ediyorum.Çünkü kendi mesleğimden de nefret ediyorum
Aynı meslekteniz.İkimiz de bankacıyız

bnm eşimde konfoksiyon makinaları teknisyeni daha önce ufak biryerde çalışıyodu sabah 7-akşam 11 birde makina getirodu hafta sonu şehir dışına iş değiştirdi büyük yere girdi yine aynı saatler cumarteside dahil hatta yine pazar bile gide biliyor kızımız doğru dürüst baba görmiyo off ama iş olsunda yapcak bişey yokk ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…